Spelarnas val

Igår avslutade vi veckans sista träningspass inför matcherna i helgen. Alla verkar på tårna och ivriga att dra igång, vilket känns otroligt bra. Truppen är i harmoni och spelet börjar sitta lite till för varje träning som går. Utöver träning igår så lämnades beställningen av de nya klubborna in och spelarnas val av olika positioner utanför laget vart klart. De som skulle utsees vad: Kapten, Spelar-råd och indrivare av böter. Resultatet blev som följer...

Laget kommer iår att ledas av Niklas Schuler (född 92) som lagkapten. Spelarna har ett enormt förtroende hos denna unga back som redan innan utnämningen vuxit fram till en given kapten. Spelarrådet kommer att bestå utav Johan Strömfeldt, Filip Andersson, Niklas Schuler och mig. Tillsammans ska vi arbeta för att bibehålla harmonin i laget och mellan spelare och ledare. Till sist så blev de två personerna som ska driva in alla böter till laget Joakim Kihlström och Axel Ekström. Jocke som förra året enligt ryckten stod för halva lagfesten själv med sina böter ska nu iår se till att alla pengar kommer in.

Matcherna i helgen blir nog ett första smakprov på hur Totte (coach) hade tänkt formera femmorna under säsongen. Nu på träningarna är det inte många som spelat ihop mer än 2ggr så det blir intressant att se hur det blir. Motståndet imorgon är Nykvarn från Div.1 MS och lördagens motstånd är Aston från Div.1 SN. Ingen bra koll på dom lagen trotts att jag faktiskt såg Aston i helgen mot Hammarby/Handen.
Dessutom så nämnde jag att en dansk landslagsback ska komma upp och provspela med oss i matchen mot Nykvarn imorgon. Mer om hur det såg ut får ni se imorgon under eftermiddagen/kvällen.

// #10
                                             

                                               


Kommentarer
Postat av: Malin ♥

Marcus, ska ni till kallsta iår? :)

2011-08-19 @ 15:19:43
URL: http://mhellsen.blogg.se/
Postat av: Adam

Det går rykten om att det är nykvarns junisar ni ska möta. inte div. 1 laget

2011-08-19 @ 15:44:19
Postat av: Johan

Varför skulle ett Herrettan lag möta ett junislag? Tänk efter lite...

2011-08-19 @ 15:50:07
Postat av: Adam

För att Nykvarns juniortränare och tullingesalagstränare har snackat ihop sej och bestämmt tid om en match? Enligt spelare i Nykvarn så är det iaf juniorlaget.

2011-08-19 @ 16:11:24
Postat av: jocke

det va juniorlaget!! tragiskt!!

2011-08-20 @ 23:51:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0