Handen - Örnsköldsvik

Tre nya poäng är tagna och detta åter igen på hemmaplan trotts lite bjudningar under matchen. Örnsköldsvik var absolut inte i närheten om man ska se det spelmässigt men det skillde bara ett mål när matchen var färdigspelad. Det var vi som fick styra spelet och se till att någonting hände medans Ö-vik bara låg och försökte kontra. Tycker vi hade kontroll på matchen från början även fast vi inte fick in så mycket bollar i kassen som vi hoppades på eller var förtjänta av. Fast det är någonting vi måste ta med oss och förbättra. vi måste våga ta mer avslut och inte leta en extra passning. Ändrar vi på på det så kommer det att rassla i motståndarnas kasse betydligt mer än vad det gör nu.
Vi har enligt mig och många andra en målvkat som slåss om titeln, bästa måvlakten i div.1 norra. Det är våran spexare Gåtan och Uppsalas målvakt Petter Nilsson som är de två i särklass bästa målvakterna i serien. Sen har vi ett av seriens bästa försvarsspel, men vi måste ändå förbättra det lite eftersom vi släpper till 2-3 billiga chanser varje match och det måste bort. Försvinner det så blir det minst insläppta mål i serien iår. Vi har redan nu ett av de minst antalet insläppta mål i serien, då ska man också räkna med vårt bottennapp mot Uppsala borta med 8mål i baken.

Minst insläppta mål i snitt/match i Div.1 norra än sålänge:

1. Uppsala: 3,6/match
2. Mora: 4,16/match
3. Handen: 4,8/match
4. Gävle: 5,2/match
5. Granlo: 5,25/match
6. Sandåkern: 6,0/match
7. Ö-vik: 6,2/match
8. Hagunda: 6,6/match
9. Odelberg: 6,8/match
10. Tullinge: 7,0/match
11. Ersboda: 7,16/match
12. Alba: 7,75/match






Div.1 Norra tipset

Förra veckans omgång bjöd på lite rafflande slutsekunder i några matcher där Gävle lyckas kvittera med 5sek kvar mot Tullinge, sen Mora som lyckas sno åt sig segern mot oss (Handen) med 13sek kvar och Ersboda som är nära att kvittera några gånger i slutet mot Odelberg.
Men nu har vi omgång 5 i norra ettan på intågande och det är dags för att försöka sätta dit resultaten i matcherna på förhand.
Oddsen är från Svenskaspel och Nordicbet...

Ersboda - Granlo
svs: 5.50 - 4.00 - 1.23
nob: 5.30 - 9.25 - 1.20
Umeålaget Ersboda har inte tagit en poäng såhär långt i serien och dom kommer få svårt att göra det denna match med. Granlo är så pass bra att man inte ska ha problem med att ta hem segern och detta även fast dom har bortaplan så är det nog en säker tvåa.
Mitt tips: 2
Resultat: 3-8


Tullinge - Uppsala
svs: 3.30 - 3.60 - 1.50
nob: 4.70 - 7.50 - 1.30
Uppsala har vunnit alla sina inledande matcher och Tullinge har eventuellt hittat formen. Nu får Tullinge verkligen bekänna färg i en match som kommer bli oerhört jämn OM man håller sig borta från utvisningsbåset. Tycker det här är en av de två matcherna denna omgång som är svårast att tippa på förhand men med en bra match i ryggen och hemmaplan så tror jag lite svagt på Tullinge denna gång även om Uppsala borde ta det här.
Mitt tips: 1
Resultat: 7-6

Sandåkern - Gävle
svs: 4.85 - 4.20 - 1.25
nob: 4.90 - 7.95 - 1.25
Gävle är nog oerhört revansch sugna efter förra helgens "nederlag" som man nog själva ser det. Dessutom ska man nog vinna alla dagar i veckan mot detta Sandåkern.
Mitt tips: 2
Resultat: 3-9


Hagunda - Mora
svs: 4.40 - 4.00 - 1.30
nob: 4.90 - 7.95 - 1.25
Segersviten börjar bli lång för Mora och efter förra veckans seger mot oss med 13sekunder kvar så har man en ännu högre nivå av självförtroende så här ska Hagunda inte kunna skrälla.
Mitt tips: 2
Resultat: 1-8

Handen - Örnsköldsvik
svs: 1.55 - 3.60 - 3.10
nob: 1.55 - 6.60 - 3.00
Vi har haft lite otur med slutsekundrar i början och vi ska ge Örnsköldsvik en J*vligt jobbig hemresa. Tänker inte säga mer än så...
Mitt tips: 1
Resultat: 7-2

Alba - Odelberg
svs: 1.50 - 3.60 - 3.30
nob: 1.75 - 6.30 - 2.50
Alba har haft en tuff start mot de 3 favoriterna i serien och fptt med sig 2förluster och en seger i sudden. Odelberg har 6p men är absolut inte starka just nu och tror att Alba kommer ta hem denna match för att det är lite sista chansen att hänga med toppen.
Mitt tips: 1
Resultat: 6-4

Vet att jag nästan bara tippade favoriter, men känns som om att man inte kan göra så mycket annat än så.
// Mackan

Om laget IBK Handen

Inte var det igår som jag hade de här tunga benen som jag har just nu. Fast själva resultatet blir ju bra så man får leva med det så länge helt enkelt. För visst har det varit oerhört mycket innebandy och träningar senaste månaderna men det är så jag vill ha det och därför är jag glad att få vara en del av de unga IBK Handen som i år går för en Allsvenskplats. Med träning fyra gånger i veckan med tre innebandypass och ett fyspass i gym så kommer man få chansen att utvecklas som spelare och det är något jag är villig att jobba för.

För att ta och beskriva laget såhär efter snart tre månader så skulle man kanske beskriva det som ett ungt talangfullt lag med en gnutta erfarenhet. Här har vi en blandning av unga kvicka juniorer och några "äldre" säkra pjäser med erfarenhet. Vi har även unga spelare som har erfarenhet av högnivå under många år vilket ger oss en bra nivå för laget där ingen lämnas åt sidan.
En bra stämning där alla går ihop med alla och vi har en spelidée som vi tror på som gör att vi blir något att räkna med iår. 
Vi har en tränare som är extremt målmedveten och vill alltid att vi som spelare och lag ska utvecklas till max och han nöjer sig inte förens han nått 100% vilket är en positiv sida. Han har en del galna idéer som kan chocka motståndaren vilket jag tycker om, dock lite väl galna ibland men dom grejerna funkar trotts allt också, så man ska absolut inte klaga.
Vi har även två hjälpledare som underlättar för både oss spelare och vår tränare genom att de sköter musiken under träningar, statistik på träning och match, material, vatten och allt som kan behövas kring ett lag. Sedan har vi en massör som ser till att alla våra skavanker försvinner på ett bra och effektivt sätt.

Här har vi årets trupp med Namn, ålder och erfarenhet innan denna säsong.
Målvakter:
Andreas Enström, 28, SSL
Christian Eddeborn, 18, Div.1

Backar:
Andreas Adamsson, 37, SSL + 13 A-landskamper
Marcus Magnusson, 21, Div.1
Henrik Linder, 35, Div.1
Jimmy Åsberg, 31, Div.1
Fredrik Dehlin, 23, Div.1
Fredrik Zettergren, 17, Junior

Forwards:
Robert Karlsson, 24, Div.2
Patrik Andersson, 22, Div.1
Lars Lindelöv, 22, Div.1
Marcus Larsson, 17, Junior
Kenny Grönquist, 17, Junior
Simon Jirebäck, 17, Div.1
Johan Eriksson, 17, Div.1


Centrar:
Patrik Schantz, 20, SSL
Robin Rudberg, 17, Junior
Daniel Gonzalez, 19, Div.1

Som ni ser så är det mycket ungt folk blandat med erfarna spelare, en härlig blandning. Åldern är så gamla dom är idag vilket innebär att någon kanske fyller år innan nyår, men ni förstår ändå vilken spridning det är.

Ni till helgen har vi Örnsköldsvik på hemmaplan och det är endast en trepoängare som är acceptabelt då och jag kan lova er som läser att den truppen ni såg där över är oerhört revansch-sugna efter att inte haft sekunderna med sig i början av säsongen. Så tre stycken j*vligt sköna poäng skulle sitta smutt.

IBK Handen - Örnsköldsvik IB
Torvalla Sporthall
Söndag kl.16.00

// Mackan


Vem bryr sig igentligen?

Träning idag och jag har hört flera personer runt om i olika lag som tänker skippa sina träningar för att se Sverige - Albanien. Fast ärligt talat så förstår jag inte varför man skulle skippa sin träning för att se en bedrövligt dålig match som inte betyder någonting. Jag personligen kommer träna ikväll som resten av mitt lag och om man nu skulle missa matchen och sverige på något mirakelöst sätt skulle ta sig vidare till VM på Portugals bekostnad så oj, big deal? VM spelas ändå om ett år, right?

I helgen så fick vi två oväntade resultat då FBI Tullinge tog 2p borta mot Gävle i Div.1 Norra medans nykomlingen Nynäshamn i Div.2 vann med Åkersberga med hela 7-1. Åkersberga som förra säsongen spelade i Div.1 utan att ta en ända poäng på hela säsongen verkar få det tufft i år med i div.2.
Men igår så var det slutspel i DM och Tullinge åkte till Åkersberga för att spela och man fick åka där ifrån med en förlust. Åkersberga lyckades vinna på något underligt sätt och kunde göra detta med ett underligt resultat, 2-1. Visserligen så stannade halva Tullinges trupp hemma och man gav speltid till de som inte spelat så mycket iår plus någon 92a från Juniorerna. Dessutom sägs det att Tullinges tränare satt på läktaren och såg matchen vilket ger intrycket att man har Allsvenskan i sikte och inte DM.
Personligen tror jag att man hade kunnat gjort någonting bättre av Tullinges situation, både sportsligt och ekonomiskt. Avancemang (vilket man skulle klarat med riktiga laget) skulle ev innebära att man får möta ett SSL-lag senare under slutspelet och detta på hemmaplan. SSL-lag mot Tullinge brukar alltid innebära fullt hus i Tullingehallen och ett extra klirr i kassan, men självklart ska man tänka på det sportsliga först och antar att Tullinge hade tänkt på det innan man tog det här beslutet.

Nej, nu blir det att slänga ner kläderna i väskan och begära sig till Torvalla för träning. Ska bli skönt med lite IB igen efter gårdagens fystester på Bosön.

Div.1 Norra
IBK Handen - Örnsköldsvik IB
Söndag kl. 15.00 Torvalla Sporthall


Nedräkningen börjar

Serien har precis dragit igång och vi har spelat 4 omgångar men redan nu startar nedräkningen till mötet med mitt gamla lag FBI Tullinge. Det är inte förens vid omgång 11 som vi möts för första gången men tänkte ändå slänga in en nedräkningsklocka till den matchen eftersom att folk runt om i Tullinge där jag bor frågar om den matchen hela tiden och vill verkligen inte missa den, så av den anledningen slänger jag upp en klocka som räknar ner då och då...
Men nästa helg är det en oerhört viktig match då vi tar emot Örnsköldsvik på hemmaplan och i den matchen är seger det ända som räknas för våran del.



Brought to you by Rich-Jerks.com


Rösta fram Sveriges bästa klubb!


KAIS Mora - IBK Handen

Då var man hemma igen i Stockholm efter bortamatch i Dalarna mot serieledande KAIS Mora som ännu inte tappat poäng i serien. Mora besegrade Tullinge på bortaplan senast förra veckan med 7-4 och hade nog beslutat sig för att sno 3 nya poäng mot ett annat stockholmslag, alltså oss.

Resan började imorse med samling vid Torvalla Sporthall där vi delade upp oss i två minibussar och började ge oss av mot gullmarsplan där vi skulle hämta upp tre spelare som var för lata för att åka till Haninge som alla andra i laget. Väl där gick vi ner och handlade med oss frukost från en matbutik under marken och självklart var det bara nyttiga saker, vad sägs om nybakade baguetter med rostbiff?
Vi begav oss sedan ut på de stora vägarna och färden mot Mora hade börjat. "Bussarna" var väldigt trånga och varma, eller man kan väl ta det på ett mer finare sätt, Mysiga och behagligvärme om man frös innan man klev in i bussen. Vi bränner igenom stan och kommer fram till miniatyren av HimmelskafridensTorg i kina och där får vi se lite sjukaste sakarna man kan se tror jag.
Så om ni vill se något av följande så ska ni absolut åka dit:
- En oerhört orealistisk miniatyr
- Stenlejon med stake
- Felskrivna skylltar med dubbelmoral
- Kinesisk konst som man kan se i vilken galleria som helst
Tycker du att detta skulle vara något för dig så tycker jag absolut att du ska besöka det stället för en tur med Guide. Nu var vi bara där och rastade benen som tur var så visstelsen vart inte den längsta, men oj så minnesvärd.
Vi dundrar vidare mot Mora och stannar mitt ute på landet och ska käka på någon resturang/vägkrog. Och det måste varit den mest meninglösa summan jag lagt på mat någonsin som jag betalade där. Eller vad sägs som världens minsta buffé med två maträtter och ett jätte-litet glas pepsi för 118:-... Asså herregud, skulle kunna få en fräsch pasta lunch på östermalm för dom pengarna ju!

Trotts detta kommer vi fram till Mora och Unihoc arena som det så vackert heter. Ett gammalt bryggeri som man gjort något oerhört vettigt av måste jag säga. Så till de stora Stockholmsklubbarna, ta vara på den idéen.
Vi kommer in och ser en del folk på läktarna som ser på Elitseriematchen mellan KAIS Mora - IKSU, Dalkullorna vann matchen och IKSU fick åka buss hem till Umeå med besvikna miner.

Vi kliver in i de MINSTA omklädningsrummen någonsin, och ja, vi fick två rum just för att dom var små. Hade till att börja med en lätt genomgång för att sedan byta om och löpa lite i regnet. Vi kommer in igen och har den stora förberedande genomgången och kliver sedan in på planen för att börja värma upp. Musiken dånade under halvtimmen på planen och helt plötsligt så brusar och sprakar det i högtalarna tipp som tätt, riktigt amatör mässigt. Sedan med 15min kvar till matchstart blir vi avplockade av planen för att dom måste fixa inför intro och liknande, men hallå EN KVART(?).
Enligt arrangörerna skulle vi som bortalag göra entré med 8min kvar, vilket vi gjorde. Med 5min kvar skulle Mora springa in, men icke sa nicke. Då började dom rulla igång någon lång såpopera vinjet och pressentation av alla spelare med rörliga bilder på storbilds-tv som höll på i 5minuter. Visst, en skön idée men nu var det ju så att ljudet och datorn laggade och det vart bara pinsamt. Sen kör riktiga Intro-låten igång och lamporbörjar fara omkring, men ljudet fortsätter lagga och bli helt tyst då och då. Men så tillslut kommer Mora in på planen och detta 10min efter att vi redan gjort entré. 

Första perioden börjar knackigt för våran del och Mora äger mycket boll. Fast dom kommer aldrig till farliga chanser och istället är det vi som tar ledningen efter 7minuter genom Robert Karlsson med passning från Patrik Andersson. Mora släpper till ytterligare chanser men håller ifrån och kan istället göra 1-1 efter att ett lågt välriktat skott som går in vid stolpen. Men efter det kom vi in mer i matchen och Patrik Andersson bryter sig fri och blir upphakad och blir lurad på en straff (enligt oss) men vi får med oss utvisningen även om vårt pp inte gav resultat denna dag (utvisningen står inte med på innebandy.se). Fast med 1min kvar av första perioden så får vi frislag som Daniel Gonzales trycker dit med ett handledsskott, petet kom från Henrik Linder. Coach Anders brister ut: Fan Gonza, första målet på fyra. TA BOLLEN!. Publiken bakom oss börjar garva och det var bara glada miner på oss Handenspelare som kunde gå till periodpaus med 2-1 ledning.
När vi kommer till korridoren så är den helt bäcksvart och man kan inte tända lamporna heller (tjuvknep av Mora?), men till slut kom vi in i omklädningsrummet och kunde ta upp de problemen som behövde lösas.

Dock så verkade Mora lärt sig något av första perioden och kommer in med nya krafter. Domgör snabbt 2-2 och 5minuter senare tar dom även ledningen med 3-2. Fast detta tände oss lite extra och vi tog över bollen mer och mer, skapade chanser och 5minuter efter Moras ledningsmål gör Patrik Schantz 3-3 efter snygg look-away pass från Robert Karlsson. Perioden togs sedan över av Mora mer och mer igen och har en boll som egentligen borde gått in men som våran keeper "Gåtan" räddar med en sjuk reflex.
Periodvila vid 3-3 och nu var det ljust ute i korridoren och vi behövde ta oss själva i kragen och börja kriga för varann mer än vad vi gjort.

Tredjeperioden känns som om den är våran til 80%, och tror inte Mora säger emot det heller. Visserligen hade vi nog lika många bra chanser men vi hade bollen och tröck ner motståndarna mer och mer. Men då kom Mora högre i banan och vi misslyckas med att få bollen ur egen zon och Moras supertalang Bobby Edberg kan smälla in bollen i taket på målet och ge hemmalaget ledningen med 4-3 efter 7minuter i sistaperioden. Vi skärper oss ytterligare och nu vill Mora bara försvara ledningen känns det som och vi lycks på något konstigt sätt få våran ena back i ett friläge där han trampar på ena Morabackens klubba som blir fram räckt och ramlar, men ingen åtgärd från domarna. Nu började vi få vittring på kvittering och vi slet verkligen för att få den och tillslut ger det utdelning. Patrik Andersson vollystyr in en lång passning från mig förbi Moras målvakt och 4-4 var ett faktum, men nu skulle vi bara gå in och avgöra den här fighten till våran fördel. Vi maler och maler för att få dit bollen och vi är nära ett antal gånger och med 50sek kvar tar vi time out för att lugna ner oss och få andas. Tyvärr så är det Mora som får tillbaka självkänslan igen och vinner bollen efter mycket slarv av oss på mittplan. Mora håller i bollen och med 15sek kvar börjar en av deras killar ta två steg med bollen och prickskjuter in 5-4 till hemmalaget via stolpen och in i mål. Sjukt tungt för oss som verkligen förtjänade MINST en poäng i denna match, men vi har bara oss själva att skylla. Nu är det bara ta nya tag och låta Örnsköldsvik sota för denna snöpliga förlust.

Resan hem vart lååång och dyster till en början men när folk började bli trötta vart det mer liv i luckan och garvandet vart det som fick tiden att gå lite fortare. Tillslut kom vi fram till Centralen i Stockholm där jag hoppade av för att ta tåget hem till Tullinge igen.
Man kan säga att denna dag vart upp och ner, och som jag sagt tidigare: Sekunder, Sekunder, Sekunder. Dessa jävla sekunder.

Förresten, måste säga att DOMARNA var riktigt bra idag och absolut ett av dom bästa paren jag haft någonsin!

Lite bilder från dagen där jag fick agera fotograf under resan:
 

  
 

Sov gott allesammans och säger redan nu till Ö-vikspelarna, passa er(!) för vi är galet sugna på att revanschera oss från missödet i Dalarna.
// Mackan


Helgen som kommer

Då börjar det närma sig helg igen och det är dags för omgång 4 i Div.1 Norra. Omgången bjuder på några intressanta möten i serien och även någon given seger för något lag. Omgången skall spås och diskuteras, så det finns en del anledningar till att läsa klart den här "sörjan".
AIK besegrade CaperioTäby igår och var enligt uppgifter ett par steg före täbyiterna i så gott som varje situation. Tyvärr missade jag denna match så ska inte säga så mycket om den men AIK verkar bibehålla formen vilket jag är oerhört glad för.
Storvreta vann stort mot Dalen ikväll då man även gjorde tvåsiffrigt på Umeå laget Dalen. Vet inte riktigt vad det är som händer i SSL men det är ovanligt många storsegrar känns det som. Kanske är förtidigt att dra en slutsatts men man börjar ana vissa saker.

Hur som helst, de unga spelarna tar för sig mer och mer i SSL och vill nu därför ta ut 6st unga spelare som imponerat stort i början av säsongen:

Målvakt: Viktor Klintsten (1988), Storvreta, Var med i A-landstruppen redan förra året och har inlett denna säsong lovande och kanske får han chansen igen i landslaget?

Back: Rasmus Sundstedt(1989), CaperioTäby, given i den här 6an. 20år och har redan landslagsdebuterat och är enligt många redan given i a-landslaget.

Back: Daniel Schmidt (1991), Järfälla, Lagkapten som 18åring i ett SSL lag är bara där ett tecken på vilken talang den här killen är. En oerhört spelsmart spelare som sällan gör misstag och har ett riktigt bra skott.

Center: Emil Söderström(1991), Balrog, har börjat säsongen riktigt lovande och skulle egentligen spelat div.2 med Huddinge iår fram tills Balrog tappade spelare och tvingades ta upp massor av juniorer. Och jag tror inte att Balrog är missnöjda med att fått upp Emil till laget.

Forward: Henrik Stenberg(1990), Storvreta, redan rutinerad i SSL trotts sin unga ålder. Levererar varje match och är en av de viktigaste spelarna i sitt Storvreta.

Forward: Kim Nilsson (1988), AIK, Poängkungen från Färjestaden är nu redo att ta över tronen som Sveriges bästa forward efter att N. Jihde lagt klubban på hyllan. Han är helt oberäkneling och kan finta bort vem som helst både stillastående och i fullfart. En spelare som har allt och kommer vara på topp 10 listan av världens bästa spelare när säsongen avslutats.

 


 

Omgång 4, Div 1 Norra

Örnsköldsvik - Hagunda
Ö-vik har absolut inte imponerat i början av säsonge och nu möter man ett annat lag som inte heller inlett imponerande men dock vann Hagunda sin senaste match hemma mot Granlo med udda målet medans Ö-vik förlorade stort mot Sandåkern borta.
Mitt tips: 5-8

Mora - Handen
Vi lyckades vinna med hela 10-2 hemma förra omgången mot Odelberg medans Mora vann borta mot Tullinge med 7-4. Vi har sett Mora spela några gånger i år och enligt Tullingespelare så är Mora absolut inte oslagbara så det här ska vi nog kunna kämpa oss till. Mora är oerhört starka för tillfället och har vunnit alla sina matche, fast någon gång skall dom väl förlora. Så varför inte nu?
Mitt tips: 4-5

Gävle - Tullinge
Gävlederby förra veckan som slutade med ett oväntat resultat där Alba besegrade Gävle i Sudden. Gävle är oerhört starka på hemmaplan så det kommer bli tufft för tullinge som inledde med seger mot Ö-vik och sedan förlorat två raka med Mora och Odelberg. Tyvärr för Tullinges del så är nog Gävle för hemmastarka och tar nog hem den här fajten.
Mitt tips: 8-5

Uppsala - Sandåkern
Bör vara enkel match att tippa med fördel Uppsala, men Sandåkern tog hem 3p förra matchen och är nog sugna på att skrälla i denna match. Fast Uppsala i just sin egna hall är nog några klasser för mycket för Sandåkern.
Mitt tips: 9-3

Odelberg - Ersboda
Odelberg var oerhört svaga förra helgen mot oss då dom förlorade med 10-2. Ersboda har 0p och 10-26 i målskillnad och ligger just nu sist i serien och lär väl göra det efter omgången är slut med. Odelberg har mycket att bevisa efter förra helgen och kommer nog köra över Ersboda hemma i Gustavsberg.
Mitt tips: 7-2

Granlo - Alba
(Flyttad till 100430)


Här under ser vi en av våra stora talanger i Handen, Robin Rudberg. En center som är född 1992 som sliter och är en galen speedkula på planen. Vi har faktiskt 4st till som är född 1992 i truppen som är oerhört duktiga, där alla vill spela innebandy och inte bara försvara sig. Ett gäng unga killar som tar för sig varje träning och match och viker aldrig ner sig. Ska bli kul att följa deras fortsatta utveckling under säsongen.


(Bilden är lånad från uppsalabloggen: http://zerpo.blogg.se/

Nej, nu blir det sängen för min del.
Hare!
// Mackan


Handen - Odelberg

ÄNTLIGEN(!) är ordet för dagen måste jag nog påstå. Vi har haft en del otur under försäsongen som sträckt sig över de första två seriematcherna också vilket fått oss att ståkvar på noll poäng. Fast idag så var det islossning och det är något så enormt skönt att det har börjat släppa. Idag fick vi besök av ett av de andra två stockholmslagen i serien, Odelberg/Ingarö (fd Odelberg/Gustavsberg). Odel har vunnit sina två första matcher och senast mot mitt fd lag Tullinge med udda målet så vi var inställda på att kriga till sista blodsdroppen, och det gjorde vi också.  Vi började offra oss mer än vad vi gjort tidigare och varje gång Odel letade instick eller skott så satt vi i skottlinjen och fick smaka plast.
Odelberg hade väl aldrig riktigt något att säga till om när vi gör 3-0 i förstaperioden. Hela första perioden hade vi full koll på motståndarna och tog allt stryk vi var tvugna att ta.
Andra perioden vart jämnare där vi hamnar i en svacka men den slutar 2-1 till oss och vi utökar försprånget till sista perioden.
Tredje perioden är en uppvisning från våran del i TUR mål och riktigt snygga mål i både spel 5mot5 och spel 5mot4. Perioden slutar 5-1 till oss och det gav oss en seger i matchen med 10-2 och nu är vi på gång.

IBK Handen - Odelberg/Ingarö IBK    10-2

Dagens poängmakare i Handen:
6p Patrik Andersson (1+5)
5p Lars Lindelöf (3+2)
3p Robert Karlsson (2+1)
2p Patrik Schantz (1+1)
1p Simon Jirebäck (1+0)
1p Andreas Adamsson (1+0)
1p Fredrik Dehlin (1+0)
Vart inga poäng för mig denna matchen heller men hade en plus/minus-statistik på: +5 

Här näst har vi KAIS Mora på bortaplan. Mora vann idag mot Tullinge med 4-7 i Tullingehallen och nu ska vi till Dalarna och sno åt oss 3 nya färska poäng till Handen. Det lär bli tufft att göra det mot serieledaren som har en matcher mer spelad än oss och vunnit alla 4 matcher.

Nu blir det snart sängen för att imorgon blir det att plugga stenhårt till teoriprovet på måndag.
// Mackan



RSS 2.0