Pinsamt

Förstår inte vad problemet ska vara. Att man orkar lägga ner så mycket extra tid på att håna eller förlöjliga en person, det är bara patetiskt. Snacka om att människan idag har för mycket tid över, fast det är ju klart, han/hon kanske inte har något liv.
Samma person som skapat bloggen som är till för att håna mig har skrivit en kommentar för någon månad sen där den tycker att jag inte har något liv och så vidare. Men vad bevisar det här, jo kanske  motsattsen... Kanske är han som inte har något liv som sitter och klipper in bilder och klistrar på paint bara för att jävlas. Vet inte riktigt, men är han / hon avundssjuk eller vad är det frågan om. OM den personen har något problem med mig så får den ta det personligen vilken dag som helst...

Vet att det kanske är larvigt, men perioden i mitt liv är inte den bästa och om den personen inte tar bort bloggen direkt så kommer den personen att polisanmälas.
That's it!

(Attans rabarber, eller hur?!)

Fast det är klart, får trotts allt mer publicitet vilket ger mer klirr i kassan, men frågan är om det är värt det...

AIKare till Tullinge??

Läste på INNEBANDYMAGAZINET.SE att det ryktas om att AIK's målvakt, Linus Blomqvist skall vara påväg tillbaka till FBI Tullinge.Detta var för mig helt klart en suprise och detta en positiv sådan, då jag och Linus hade många skratt tillsammans på borta resorna för någon säsong sedan =). En grymt duktig målvakt som passade in i truppen helt perfekt, och detta är jag helt övertygad om att han skulle göra även i nästa årets upplaga av FBI Tullinge. Så vi får väl hålla tummarna...

Tullinge har haft en del spelare från AIK i sin trupp senaste åren, Linus Blomqvist, Gustaf Ericson, Trond Ringwall, Christian Hjertsson och sen även Jacob Ericson som tillhörde AIK, men aldrig han spela med dom.
Så gnagare är väldigt välkomna...

Gammal Backkollega från Stadslaget, Filip Urwäder, blir proffs i Schweiz... Ska blir riktigt intressant och se om han kan utvecklas ännu mer där nere i alperna och kanske få en ny chans i A-ladslaget. Han har dock inte spelat så mycket iår i SSL, men är när han är hel en otroligt viktig spelare för sitt lag. Lycka till Fille!
(åter igen kom det kommentarer på att jag aldrig spelat i Stadslaget... Jag var med i 20manna truppen som skulle till SM, jag spelade förSM och alla träningsmatcher. Vrickade foten med veckan kvar till SM i Jönköping och då sa tränarna till mig att dom inte kunde ta med en skadad back och därför la dom mig åt sidan. Exakt som Jocke säger i  kommentarer...)


Idag så var det dags för näst sista träningsmatchen med mina P92or inför avfärden mot Finland och Espo nästa torsdag. Vi hade bjudit in Täby FC's HJ på en träningsmatch och vi ställde upp med tre hela femmor där vi bland annat har ett nyörvärv från IBK Handen med och dessutom en 94a från Vendelsö som var riktigt duktig under Mitt i-finalen i helgen.
Vi hade ett kort men allvarligt snack med grabbarna inför matchen angående lite saker inom truppen som nu är lösta och samtidigt gjorde vi om en del i laget då vi hade några sjukdomar och liknande, men truppen såg ändå rätt så stark ut.

Det skall sägas att vi inte tränat någonting de senaste två veckorna utan vi har bara haft träningsmatcher och detta har väl satt sina spår hos dom som inte spelat alla matcher. Men allt fokus ligger på Finland och det är dit vi ska med formen toppad.
Tänker faktsit inte skriva så mycket om matchen mer än att vi vinner med 5-4 och spelat stundtals riktigt bra och under andra stunder riktigt uselt. Men så länge vi vinner så är jag faktist nöjd, men vi måste få upp våran högsta nivå en aning alltså.

Den provspelande killen från Vendelsö som är 94a har tränat med oss sedan julen och imponerat och gör idag faktist en riktigt bra insatts. Han är 5år yngre än dom han spelade mot och gör det enkelt, lungt och metodiskt. Imponerad!

Nästa tisdag är det träningsmatch igen och då är det Åkersbergas HJ som kommer på besök. Intressant!=)

Innebandy + Golf = Sant

Innebandysäsongen börjar sakta dra sig mot Försäsong och löparspåren, det kommer dessutom bli en hel del golf i sommar vilket jag aldrig har något emot =)!






Täby är dom bättre

Suttit och pratat med en tjej från Täby som tycker att jag borde läst på mer innan jag trodde för mycket på Bele/Barkarby. Hon menar att 4-0 visat sitt tydliga språk och att dom var favoriter som höll hela vägen. Med närmare eftertanke och lite studerande av matcher så inser jag att det stämmer ganska bra det hon säger. Tur att man inte sattsade sina pengar på den matchen, för då hade man varit helt borta.
Kan faktist erkänna att min kunskap om flickinnebandyn inte är den bästa, men jag har lovat både Amanda och andra att jag ska sätta mig in mer i flickbandyn nästa säsong för att utöka mina kunskaper lite mer. Visste ju självklart att Täby var bra i F93 men att dom var bättre än Bele hade jag faktiskt ingen aning om, men alltid lär man sig något och det är det som är så kul när man är iväg och tittar på matcher i hallar runt om i Stockholm.

Fick även höra igår att jag skulle få ett erbjudande att blogga för ett innebandymärke vilket låter riktigt roligt, sen får vi se hur det blir i slutändan. Fast det lär bli intressant att se deras erbjudande om någon vecka...

    
    
    
Lite bilder F93 och P93 matcherna i Botkyrkahallen
Andra bilder och filmer kommer komma upp under dagen eller imorgon, får se när jag får över dom.

Mitt i-slutspel

Idag har jag tillbringat min dag i Botkyrkahallen och sett innebandyfinaler hela dagen. Träffat oerhört mycket innebandyfolk och haft det allmänt trevligt faktist. Måste dock säga att sista finalen som skulle bli dagens höjdpunkt, Balrog - Vendelsö i P92 klassen vart en jätte besvikelse. Balrog satte punkt direkt efter att Vändelsö tagit ledningen, med en seger som skrevs till 7-2 till Balrog så var det inget att snacka om faktist. 
Balrog gick på tre femmor hela matchen och  totalt lekte ut Vändelsö till och från, kul att se Balrog... MEN INTE VENDELSÖ.

Salems P94 vann brons i SM och idag vann man Mitt i-guld på ett sett som kunde varit bättre. Tycker att Salem stressade hela matchen, men tillslut ordnade man upp det hela och vann, härligt Salem!
Även i den här matchen var det Älvsjö som stod för motståndet, måste dessutom ge beröm åt Vändelsöklacken, men vi var snäppet värre i Salemklacken, eller hur? =)

Satt även och noterade att Bela Barkarbys tjejer (F93) som enligt mig skulle åka dit och hämta Mitt i-guldet och sen pka hem inte var så heta idag. Dom vann SM-guld men idag var dom inte alls nära, Täby vann med bekväma siffror.

Fick även se dommare som snubblae på sargen och liknande, så det bjöds på mycket underhållning idag i Botkyrkahallen. Tycker dock att det var lite segt att med sig datan dit idag och liveblogga för att jag försov mig, haha. Men det gör inget, träffa så mycket kul folk iallafall =).

Tycker att Mitt i-cupens finaler bara växer och växer, riktigt kul! Fortsätt med denna utveckling som ni gör, för det uppskattas verkligen av innebandyälskare som jag.

Bilder och filmer kommer upp under morgondagen...

Bilden tagen från fredagkvällen i HJ19 finalen mellan Älvsjö AIK och Hässelby



Bilden tagen från fredagkvällens prisutdelning i DJ19 finalen mellan Hammarby IF och Täby IS

// Mackan

Sluta överskatta dom!

Läste på Innebandymagazinet att Peter Kokocha hade sagt att det endast var två spelare som kommit upp i bra standats i Warberg under finalen, Peter Sjögren och Kimmo Eskilinen. Helt ärligt, Peter Sjögren var inte vra någonstanns han skulle haft två av målen som han var inne på, de två i öppenkasse kan han absolut inte lastas för, eller? Han skulle haft det målet Djurlig gör, en strumprullare mellan benen och han skulle absolut ha haft Edgrens 3-2mål som slinker in på förstastolpen. jag hävdar fortfarande att Svedin (Warbergs andra målvakt) skulle gjort det bättre i finalen för att Sjögren hängde inte alls med och det har han inte gjort på hela slutspelet när han har stått.

Sen kanske det är dags att förstå att Warberg är inte bäst längre, de andra lagen börjar förstå hur man ska stoppa dom. Jag menar att man möter 7an Falun i Kvarten (som man valde som förstaval) men tvingas till en 5e avgörande match. Man möter därefter sitt förstahandsval i kvarten, 8an Balrog. Där blir man också pressade och vinner tillslut i 4e matchen. Dom har inte spelat bra någon gång under slutspelet och lyckats vinna på att dom har Kimmos Skott som skapar oreda. Sen är det faktist andra femman i Warberg som varit den bästa under slutspelet, deras landslagsfemma har inte alls varit bra.
Så sluta påstå att Magnus Svenssons sjukdom ledde till Silver, jag kan försäkra er om att AIK hade vunnit även fast Svensson var frisk. Se bara på hur Svensson gör sina mål och när han är som bäst, han tar antingen returer eller så får han en smörpass där han sätter den från 0-vinkel. MEN för att han ska göra detta så krävs det att han har heta spelare brevid sig, och det hade han inte i Finalen.
Eller jag vet inte, dom kanske är så heta som dom kan vara.

Sen finns det vissa som tycker att Kristoffer Kranberg är helt kass och bara spelar fult. Jag är INTE en av dom, jag är ett stort fan till Koffe och tycker att han är en av de mest betydelsefulla backarna i AIK och i det Svenska Landslaget. Den blickan för spelet, den passningsskickligheten och de hårda spelet, kan inte bli bättre! Så Koffe, go go go!

Nu när SSL säsongen är över så finns det kanske inte så mycket att rapportera om, eller jo, Innebandyklubban hittar alltid något, varje dag om året!
Så besök fortfarande bloggen varje dag, det kommer alltid upp något kul!

Förresten så skulle jag sitta och liveblogga från Botkyrkahallen och Mitt i-finalerna (sanktan) imorgonkväll och på lördag. Men det kommer eventuellt inte bli så på grund av lite olika privata anledningar. Fast förhoppningsvis så ska jag försöka hinna med det, dock utlovar jag ingenting. Fast det skulle vara kul att sitta där med datorn och skriva lite om matcherna och allt runt om kring.

Nu ska jag ut och lira lite Golf, så antagligen hörs vi senare idag eller imorgon!
Cya!


Hej igen!!

Så, nu har jag fått nån dag med massor av annat så nu ska jag försöka skriva någonting igen. För att det har kommit fram lite saker nu som man inte kunde tro...

Svenska Mästarna har röstat fram sin "årets bästa spelare i AIK", och det vart landslagets småläning, Karl Johan Nilsson. Dock är detta lite konstigt, varför gav man inte detta pris till Fredrik Djurling som vart ÅRETS SVENSKA INNEBANDYSPELARE, tycker det är lite konstigt. Men men, fanns nog en vettig motivering.

Mathias "Bult" Larsson slutar (igen) med innebandy, hur kommer detta att se ut nu nere i warberg då man tappar en av sina bästa backar. Hoppas Kimmo kan axla manteln som han som skall bära laget bakifrån.

Vet inte om ni som jag redan längtar till nästa säsong, visserligen ska jag till Finland först sen till Falun så lär bli inte mycket tid över i Maj, men det blir kul... Fast vill börja seriespelet redan nu.
Fast ska bli riktigt skönt att köra försäsong igen, ska bli riktigt skönt faktist!!

Ni får vänta i en dag

Idag så är det ganska mycket som händer i innebandyväg för min del. Först och främst så är det match ikväll och sedan fystester med Tullinges A-lag.
Dock så är jag inte så sugen att sitta och skriva då farmor gick bort nu på morgonen.

Hoppas ni har överseende med detta och intervjuerna från SM Finalen kommer upp när jag orkar skriva igen... Imorgon med andra ord.

Ha det bra så länge!!

SM FINAL snack!

Efter en hel SM Final dag så stod det klart att Stockholm regerar innebandyn totalt! Detta inte bara när det gäller juniorbandy utan även seniorbandy. Balrog från Botkyrka och AIK från Solna tog hem guldet till Huvudstaden och nu ska dom göra allt för att få behålla det här hemma.

Warberg - AIK, 2-6, 14.000åskådare

Aldrig någonsin har jag sett en final där ett lag totalt dominerar så mycket som AIK gör iår,
Warberg kom aldrig igång och kändes ALDRIG farliga. Det märktes när Warberg spelade 5mot4 och dom inte alls får samma ytor som mot lag som backar hem och dom gör ett mål på tre försök.
Något som förvånar mig något är att Martin Emanuelsson i Warberg var så oerhärt Ohet! Nu dagen efter så kommer jag inte ens ihåg om han var på planen eller inte, så dålig var han igår enligt mig. Jag har suttit och hyllat Emanuelsson nu under några matcher efter att ha total sågat honom, men nu får ni som gillar honom ursäkta... HAN VAR BEDRÖVLIG!
Där emot tycker jag synd om Magnus Svensson, han ville så mycket och visade så mycket hjärta. Men tyvärr så var det hans hjärta som inte kunde ställa upp för honom till 100% eftersom han varit sjuk nu i ett antal veckor.
Kanske dags för Svensson att ta sitt pick och pack upp till Solnalaget?? =)
Kimmo Eskilinen är den ända i hela Warberg som får godkänt igår tror jag, det är inte många i Warberg som var bra över huvudtaget. Kanske var det för att AIK var så mycket bättre, men lite motstånd kunde väl Warberg gett iallafall.. För dom kändes aldrig farliga och AIK kändes som segrare redan efter 0-1målet.

Matchens 3bästa: Niklas Jihde, Kimmo Eskilinen och Kim Nilsson
Matchens 3sämsta: Peter Sjögren, Martin Emanuelsson och Simon Nilsson

Warberg plockade målvakten och sattsade allt på ett kort, men varför sattsar man på spelare som varit så sjukt oheta??? Dålig coachning enligt mig!!


   
 











Spelar intervjuer är på G... Några håller på att renskrivas och andra är påväg in. =)

Till Niklas Jihde: Tack för alla år och alla härliga minnen... Du kommer bli saknad!


// Mackan


AIK GULD!

har haft problem med internetuppkopplingen och har precis fått igång den igen. Jagar intervjuer och kommer att leverera förhoppningsvis 3stycken från både aik och warberg under kvällen/natten.

Har lite brottom att få lite skrivet nu eftersom jag inte kan lita på mitt internet just nu.

SÅ det kommer massor av tankar, funderingar, intervjuer mm. lite senare!

GRATTIS BALROG!

Grattis Balrog!!! Vad mer ska man säga?


Paus Snack nr.2 i SM Finalerna!

Då hade man lite fel, visserligen vart det lite mer mål i andra perioden, men det är förvånade att Falun gjort 2st. Fast hallå, det är innebandy och här kan vad som helst hända.
Ju mer andra perioden gick så ville jag verkligen bara byta kanal för att det var inte bra alltså, men sista 5minuterna var faktist helt okej.
Tror att Balrog lyfter sig nu faktist, och den här gången så rycker man på allvar. Trist för matchen, men kul för Balrog.

Sitter just nu med ett gäng grabbar och disskuterar litegranna kring Warberg - AIK..
Ska bubblorna i golvet förstöra spelet under herrfinalerna? Nej, det tror jag inte... ser värre ut än vad det är skulle jag tro.

Paus-snack i SM-FINALERNA HÄR I BLOGGEN!


Då var SM-Final festen igång i Ericsson Globe (Globen) och det har varit en helt okej inledning i Damfinalen.
Balrog har inte direkt imponerat i början av matchen men det har inte heller Falun gjort. Dock så är det ändå Falun som gjort det största intrycket då man vågat spela boll och inte bara ligga hemma och kontraspela.

Årets Bästa Damspelare Emelie Lindström har inte gjort så mycket den här matchen utan det har varit den gammla räven Hermine Dahlerus som stott för spettsen i Balrog.
I Falun så har det varit Sara Kristoffersson som varit den bättre under första perioden. Malin Dalbjer har inte kommit till sin rätt och det känns som om att Balrog har koll på hennes båge. Kanske är det dags att börja skjuta i första läget Malin?

Borde Balrogs andra mål blivit bortdömmt för fotpass???              ...(Vad tycker ni?)
2-0 till Balrog efter första kommer nog att bli ännu större siffror i andra. ska vi säga att det står 5-1 efter andra???

Hörs efter andra perioden!

EXKLUSIV INTERVJU: RASMUS SUNDSTEDT


Då var det dags att ta en intervju med ÅRETS ROOKIE, Rasmus Sundstedt! Spelaren som tagit Sverige med storm och redan blivit uttagen till A-landslaget två gånger. Han har gått från div.5 till div.1 på kortast möjliga tid med sitt odelberg Gustavsberg, men inför Div.1säsongen valde han att gå till SSL och Caperio Täby, detta ledde han in på den stora scenen.

Tjena Rasmus och ett stort grattis till utmärkelsen Stadium Rookie Award! Hur känns det såhär efter att få den utmärkelsen?
Tack så mycket! Känns riktigt skoj, trodde man skulle få komma upp och känna lite på superligan, men jag har fått massvis av speltid och offtast tagit vare på den, så nu är man stolt! (Säger Ralle med ett stort leende)
Förstår att du är stolt, det ska du vara med all rätt.

Varför tror du att det blev just du som vart framröstad till årets rookie och ingen av de andra nominerade?
Kan vara för att jag har fått mycket speltid ooch ansvar i Täby! Varför ingen annan vart året rookie får du fråga dom som röstade!

Tror du att du skulle nå samma framgångar om du spelade i en annan av de SSL-klubbarna som du valde mellan?
De är en fråga som man aldrig kan få ett svar på :).
  
Du har en del U19 landskamper och fått lov-ord av Landslagsspelare redan förra säsongen att du borde varit med i A-landslaget redan förra säsongen om du hade spelat i SSL, nu när du gjort din första säsong så vart du belönad med just en A-landslagsplats och inte bara en gång utan två uttagningar. Hur reagerade du när du fick höra att du skulle få chansen?
Vart väldigt glad över det! Trodde de skulle ta nått år innan man skulle få chansen i a-landslaget... Nu ska ja se till och få behålla den!

Självklart måste det ha varit en besvikelse att inte få stå i Globen som ett av finallagen, men imorgon smäller det utan Täby i final, vilka står som segrare?
Hugget som stucket vilka som vinner! Men tror nog att det blir AIK som tar hem de till slut!

En annan utmärkelse som delats ut är Årets Spelare, Tycker du att rätt spelare fick priset?
Ja, jag ycker att Djurling vart årets spelare med all rätt!

Då får man tacka så mycket för din tid och önska dig lycka till i fortsättningen och i landslagsturerningen som kommer här om några veckor!
Det var så lite så, svarar gärna på frågor flera gånger!

Intervjun med R. Sundstedt på G!

Vet att jag utlovat en intervju med Rasmus Sundstedt, och den är pågång.
Har pratat med honom igår och under denna dag och jag skall få min intervju så fort som möjligt. Han har mycket att tänka på just nu så det kommer... Håll er till tåls =)


Imorgon är det SM-FINALER och oj vad jag längtar! kan inte beskriva hur jag känner när det börjar vankas SM-Finaler, det är helt underbart!

Igår så var det några spelare från SSL och provtränade med FBI Tullinge och även spelare med Elit-erfarenhet av högstakvalitée! Tänker som vanligt inte gå in på detaljer men om dessa spelare skulle signa för FBI Tullinge så OJJJJ vilket lag man kommer få.
En förvarning till er alla som kommer ha Tullinge i serien nästa säsong om värvningarna går i hamn... Det kommer att gå så fort och det kommer vara så hårt!

LÄNGTAR!!!

Årets Rookie utlovar en Exlusiv-intervju!

HÄR ÄR ÅRETS ROOKIES I RESPEKTIVE HÖGSTA SERIE!

Anna Wijk ifrån IKSU och Rasmus Sundstedt ifrån Caperio Täby vart idag officiellt landets bästa rookies! Tycker att det är två uppenbara val man har gjort och något annat skulle förvåna mig enormt. Anna har gått från att vara lovande talang i RIG till att vara tongivande i regerande Svenska Mästarna IKSU medans Rasmus Sundstedt har motsvarat allas förväntningar i hans första år i SSL.

Kommer under kvällen att få en exklusiv intervju av årets Rookie på herrsidan, men den får ni vänta på ett tag. Men om ni är inne igen runt 00.00 så bör den ligga uppe!

Nu idag blir det mycket innebandy: Träna Herrjuniorerna 17.00 - 20.30 sen träning själv 20.30 - 22.00.
Så det blir en del bandy idag! KUL!

Hörs senare ikväll dåra!


Träningsmatch & Det ryktas om...

Hade idag första förberedelsematchen för mitt P92-lag (Herrjunior B) inför resan till Finland. Vi mötte ett Juniorlag från Uppsala som heter SK Vide och vi viste väl redan innan matchen att det skulle bli seger men det vart tuffare än vi trott. Redan innan samling fick jag veta att en av lagets största stjärnor blivit nersparkad på en fotbollsmatch och inte kunde spela hela matchen, men han fick spela PP iallafall för att kunna hålla igång det.

Vi hade 20st spelare med idag (22med målvakterna) och vi spelade på alla 20 och minst 3femmor, så vi gick aldrig ner på folk heller. V i startar matchen bra och leder med 4-0 och sen började vi slappna av litegranna och mixa om lite i 2a och 3e femman mot de som startade på bänken. Men med 2minuter kvar leder vi med 5-3 och dom tar Time-out, vilket gjorde mig små arg. För jag ville spela på alla spelare hela matchen, men eftersom att dom ville plocka målvakt och försöka ta ikapp så plockade jag ihop en femma som fick slutföra de sista två minuterna utan att tappa boll bara för att visa klass-skillnaden.
Jag kan lova att om vi gick på två femmor hela matchen och bara spelat på toppen av truppen så hade det slutat minst 15-0! För att sån stor skillnad var det egentligen...

Våran lilla superstar som bara spelade powerplat fick 3PP'n att spela i och gjorde 1+2...

Har en del matcher till inplanerade... Tex mot Strägnäs, Duvbo och Åkersberga. Sen kommer det tillkomma några matcher mot lite bättre motstånd..




"Det Ryktas Om..."

...att Dalen vill starta ett riktigt sammarbete med RIG i Umeå för att försäkra sig om att ma har en framtid. Det lär ju behövas nu när Schweizarna drar vidare hemmåt och man tappar Bodén.
...att hälften av Järfällas trupp kommer byta lag. De flesta går väl till TT skulle jag tro?
...att innebandyklubban ska ha fått frågan att LIVE-Blogga från Botkyrkahallen under Mitt I-cup finalerna.
...att Warbergtränaren Isac gick fram till Alexander Lydecker efter att han "skallat" Warbergspelaren och sagt: -"Jag skämms att ha gjorde så (filmade). Du och jag ska gå tillsammans till domaren och snacka bort UM3 till UM1". Riktigt stort av Warbergtränaren att säga så.

Vet att jag blivit lite snällare i "Det ryktas om..." Men lovar att bli lite hårdare efter SM finalerna och Efterfesten ^^.

// Mackan


DEN ORANGEA KLACKEN!!!!

Igårkväll fick jag SMS-kallelse av Kihlström att vara nere i hallen kl. 15.00 för att stötta några lillesystrar till Juniorlaget som skulle spela Semifinal i Påskcupen. Det visade sig att det skulle bli en riktigt rolig dag för alla tjejer som spelade och en härlig upplevelse.
Vi hade fixat en klack på ungefär 10st killar i 20års åldern och kanske 10-20st små lirare som kom och körde med oss. Vi stod i orangea matchtröjor, hade megafon och trummor... dessutom flaggor i massor! Vi stöttade FBI Tullinges F95 som spelade i F94 turneringen och man gjorde det riktigt bra.
Det ekade i hallen hela matchen och tillslut kunde Tullinge vinna i Sudden! Vilket jubel det brötut i hela hallen och måste faktist påpeka att det var så gott som FULLSATT i Tullingehallen. Fick inte plats mycket mer folk än det var inne.

Direkt efter det så drog alla vi äldre upp till Tullingebergs Pizzeria och käka osv.. Och lagom till Finalen kl.19.00 tog vi plats igen nere i hallen, dock så hade vi raggat upp 10st extra killar i 20års åldern som kom ner pluss att det kom ännu mer knattar... MEN Vändelsö som Tullinge mötte i finalen var lite för bra för Tullinge idag och det rann iväg lite granna, 1-6. Men inte vart klacken tysta för det... vi hejade på hela matchen igenom och gav spelarna vårat stöd. Och efter prisutdelningen sprang ett gäng in från klaken och hissade upp båda Tullinges målvakter och även Lelle (deras ena tränare).
Måste säga att det var riktigt roligt att göra sån här grej på allvar och inte bara vara 4st utan vara ett helt gäng och verkligen gå in för det!
Hoppas kunna få lite bilder från alla fotografer!

Nästa helg så har dom Semifinal i Mitt i-cupen... och vi i klacken ska försöka ta oss dit, MEN det spelas i Åkersberga tyvärr och det blir en lång väg att åka. MEN kanske så dyker vi upp där! Vem vet!!!

MÅSTE BARA BERÄTTA EN SAK SOM HÄNDE IGÅR...

Började spela golf förra sommaren och sänkte mig från 36.0 - 17.8 på bara 10-12rundor... sen så har jag inte spelat något sen i oktober. Men igår så var det dags igen och jag gick min första runda för säsongen! Det gick helt okej fram till 4e hålet då jag låg ett över banans par (inte så märkvärdigt)... 4e hålet är ett utslag från en upphöjdkulle och banan går lite vänster bakom lite träd. Banan går ner och sen upp igen så tee och green är på samma höjd ungefär.. Hur som helst, det är 270m till flagg och jag drar den in på green, dock lite långt. Har ungeför 14m putt för eagle.... och sänker den mitt i koppen, sen var min dag och första runda gjord =)... nu är det ner mot 10 i hcp som gäller!!!!!!

IKSU var utslagna idag i avgörande semifinalen mot Falun... Så det blir Balrog mot Falun i Damfinalen i globen på lördag! INTRESSANT!!!!

AIK och Balrog blir svenska mästare!!! =)

23timmar innebandy på två dagar!

Ännu en dag med Påsk Cupen 09 i Tullingehallen är till enda och nu är man lagom sliten faktist. Det har blivit en del timmar vid micken i sekitariatet där nere, men idag var det bara semifinaler i P95 och P94 sen bronsmatcher och finaler i samma klasser. Finns faktist en hel del killar som spelade idag som har lite lekstuga med vem som helst som dom mötte och det är alltid lika kul att se... Som i till exempelt i Salems P94, AIK's P94. Tullinges P95 och Åkersbergas P95.

Har totalt suttit 23timmar i hallen på två dagar, igår var det 14timmar och idag var det 9timmar.

Folk frågade mig om jag inte hade annat för mig om dagarna under påsken, men svaret är nej... Innebandyn är så kul och jag trivs med det! =) så är det bara...

Dock så måste jag ta upp en grej från gårdagens matcher i hallen, en kille som heter Anton "Hella" Hellström i Farstas P96 gjorde nog årets mål i innebandyvärlden. Han driver upp bollen runt mål och löper hemmåt längssargen och är jagad av två stycken motståndare. men när han är halvvägs upp mot egen planhalva så höjer han klubban och gör en JIHDE-KNACK från 10-12m och den far iväg i samma fart som ett slagskott upp i bortre krysset.
Alla vart helt förvånade och trodde att det bara var tur. MEN NEJ, nästa match han spealr gör han två sånna mål i bara farten för att testa igen... HELT SJUKT!!!!!
Snackade med han efter matchen och han sa att han var så arg för att inget funka så han ville bara få bollen mot mål, och så vart det så sjuk bra... haha. Skön lirare!



P95: 1, FBI Tullinge, 2, Åkersberga, 3, Älvsjö AIK
P94: 1, Täby IS, 2, Salems IF, 3, AIK

P95finalen avgjordes på straffar, hela straffläggningen kommer upp på bloggen senare....

Nu blir det lite film och chill ikväll...

Hare!

96or och 97a som regerade + SM

Kom nyss hem från Tullingehallen och det har varit en oerhört lååååång långfredag. Var på plats i Tullingehallen 08.00 och kom hem nyss det var ungeför 14timmar som jag var i hallen idag. Satt och var speaker i FBI Påsk Cupen 2009 och valde ut matchens lirare och liknande saker. Det var faktist riktigt roligt stundtals och man fick se en hel del heta spelare i åldrarna 94or och 96 och 97!

Hela dagen slutade med att det vart final mellan Salems P96 och Skogås P96. I finalen var det faktist inget att snacka om, 7-2 seger för salem och den stora Salemklacken var helglada över framgången.
P96 klassen
1. Salems IF
2. Skogås Trångsund
3. Farsta IBK
4. Trosa Edanö


Eftersom att jag inte fick någon ersättare till speakern så kunde jag tyvärr inte pka till Botkyrkahallen och se Balrog ta emot Warberg. Men Warberg vann och får nu möta AIK igen i SM finalen i Globen. AIK tar detta iår, skulle vara så skönt!

Ska försöka få några intervjuer idag från SM-Semifinalerna... Lägger upp dom så fort jag kan!

Mackan

Finallagen blir klara idag, fast jag är på Påskcupen

Idag så är det match i båda semifinalerna och vid seger för Warberg och för AIK så är de båda finallagen klara. Tyvärr så tror jag att det blir Balrogs sista match iår, men hoppas att dom kan slå tillbaka Warberg hemma igen. Sen så kommer det att gå till Sudden igen i Uppsala där AIK vinner igen. På sätt och vis så vill jag ha en 5e avgörande match i AIK-Storvreta, men bara för att se den sista matchen i Solnahallen när AIK tar det sista klivet!

Har sagt att jag ska åka till Botkyrkahallen idag och stå med megafonen denna match med, men det får vi se hur det blir med det. Ska nämligen sitta nere i Tullingehallen och vara Speaker på Påskcupen-09 hela dagen, men kanske hittar en ersättare så jag kan åka till Botkyrkahallen och se rysaren. Matcherna i Tullingehallen idag är för P-95 och slutspelet för P-96, allt detta mellan 09.00-21.30 ungefär.
Det blir en Låååååååååång dag om jag inte hittar en ersättare, men det blir samtidigt kul att se lite innebandy.
I övrigt så fick jag veta världens grej igår som jag inte får ta upp här, endast för att jag lovade att inte berätta något för någon. MEN jag lovar, så fort jag kan berätta så gör jag det! Så du behöver inte oroa dig ****.


Nu Ska jag ta en snabbdusch och sen blir det att traska ner till Tullingehallen för att rigga micken och allt som behövs. Lär bli kaos runt om kring idag då det varit lite strul i planneringen. MEN det får bli som det blir helt enkelt, innebandynördarna Magnusson-brothers är ju på plats så det lär väl bli bra tillslut ^^... asg*

Ska även försöka få tag i en liten intervju med någon spelare från båda Semifinalerna i SM idag. Men allt kommer upp lite senare ikväll när jag är hemma igen!

Ha en bra Långfredag, för min del så lär den som sagt bli LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG!

Mackan

PETA SJÖGREN FRÅN LANDSLAGET

Snart är det dags för Sverige, Finland, Schweiz och Tjeckien att mötas åter igen för World Challenge. Detta år spelas denna turnering i Piteå och kommer inte direkt locka åskådare utifrån. Men det blir en spännande turnering måste jag säga, en del nya namn och en del spelare som gör sin andra landskampssammling.

Något som förvånade mig var att Göransson lämnade ute hans kjelgrisar från Warberg, Eskilinen och Emanuelsson. Visserligen så finns det en VAKANT plats på backen, vilket eventuellt kommer gå till Eskilinen, men ändå, Även AIK's Kristoffer Kranberg är inte uttagen, vilket nu har öppnat för en del överraskningar.

Truppen

Målvakter
Viktor Klintsten, Storvreta
Daniel Ramsin, Täby
Peter Sjögren, Warberg
 
Backar
Kristoffer Asp, Falun
Jesper Berggren, Storvreta
Peter Fischerström, AIK
Mattias Samuelsson, Storvreta
Rasmus Sundstedt, Täby
Mattias Wallgren, Wiler-Ersigen
Martin Östholm, Pixbo
*Vakant*
 
Forwards
Alexander Bodén, Dalen
Daniel Calebsson, Floorball Könitz
Fredrik Djurling, AIK
David Gillek, Jönköping
Marcus Gullstrand, Helsingborg
Patrik Hagberg, Täby
Joel Kanebjörk, Storvreta
Christian Mattsson, Västerås
Karl Johan Nilsson, AIK
Kim Nilsson, AIK
Danne Bron Sundbom, Täby
Magnus Svensson, Warberg 

Östholm från Pixbo debuterar och likaså även Klintsten ifrån Storvreta. Intressant intressant, men varför tar man med tre målvakter i truppen? Kunde man inte lämnat Peter Sjögren hemma för en gångs skull! Han har inte visat klass denna säsong och har varit skadad hela slutspelet nästan, helt ärligt, släpp honom nu!!! Han går bara utför medans Klintsten och Rehn växer och växer... Detta känns ungefär likadant som att Holmqvist blir förstamålvakt i Hockey-VM medans Seriens bästa målvakt som slagit alla rekord i år (Gustafsson från Färjestad) inte är med i truppen ens.

Aja, det är väl något som ligger i de svenska förbundskaptenerna i olika sporter. Pinsamt att inte våga sattsa på de yngre och bättre istället för att gå på rutin!

Jag var först av alla!

Då var U19-VM truppen släppt och visst stämde den truppen jag la upp igår.
Skönt att mina källor talar sanning... Dock så kan jag hålla med om vissa här som tyckt till litegranna, varför är inte Gafvelin, Hedengran och Schmidt med?
Visst om man väljer någon annan före, men nu är det så att det är tre stycken Superligaspelare och alla tre är från Järfälla... Har Janne någonting emot Järfälla eller någonting?? Järfälla är det laget som har mest talanget i Superligan och man får inte med EN ENDA i truppen??!!... PINSAMT??

Kan säga fyra stycken som skulle kunna gå in i den truppen från Järfälla: Schmidt, Hedengran, Gafvelin och Borgqvist.
Visst, Borgqvist kanske inte skulle vara med i truppen, men han skulle lika gärna kunna vbara det för att skaffa sig erfarenhet för nästa år och näst nästa år...
Sen kan man väl inte välja bort en av årets Rookies som är forward mot en back som är ett år yngre och ta han istället som forward.

Det måste finnas något mellan landslagsledningen och Järfälla.. Annars skulle det här inte hända!



Tycker att Niklas Winroth från västerås och Victor Andersson i Storvreta inte ska vara med tillexempel... Vad gör han där lixom? Skulle säga att jag saknar faktist Huddinges Emil Söderström i truppen. Han är en typisk LANDSLAGSSPELARTYP... Han kanske inte är bästa spelaren i sverige men dock bästa allround i sin ålder och skjulle göra sig bra i truppen. Dessutom med i Allstar team i SM nu senast som center...

Sen en av de unga Backarna det snackats mest om denna säsong kommer från Surahammar och heter Jack Kvist... Han var med i ihopplocket som spelade mot Landslaget i VM-genrepet, vart är han???

// Mackan

U19truppen i VM... dagen innan den släpps!

Idag så har jag fått truppen till U19 VM i Maj, och det är en petning som är anmärkiningsvärd... Gafelin får inte spela VM, det blir Tim Wiklund istället som går in.. Sen försvinner det två backar från Finnkampens trupp.
HÄR ÄR TRUPPEN:

MÅLVAKTER
Andreas Beckius
Jon Hedlund

BACKAR
Martin Andersson
Niclas Eriksson
Mattias Ljunggren
Martin Ojaniemi
Jimmie Pettersson
Daniel Thorsson

FORWARDS
Victor Andersson
Bobby Edberg
Rickard Eriksson
Tim Wiklund
Rickard Hessmer
Emil Julkunen
Kevin Lundgren
Mattias Norman
Henrik Stenberg
Wilmer Viinamäki
Niklas Winroth
Jonas Ågren

Den ska stämma enligt uppgifter!

Bänka Sjögren!!!

Det vart som sagt ingen Varberg-resa idag utan det får bli sattsning på fredag istället då Warberg kommer till Botkyrkahallen!
Fast börjar lessna på innebandymagazinet nu alltså, dom höjer spelarna i balrog's första femma (med all rätt), men så tycker dom att warbergspelarna inte var något märkvärdigt. Nej det var dom inte, men man kanske borde inse nu att efter 8slutspels matcher mot de "två sämsta" lagen i slutspelet och dessutom deras första val så borde man vinna enklare. Fast jag skulle hellre vilja säga att Warberg är inte bättre än vad dom visar, för att då skulle dom visat det i någon av de 8matcherna.
Nu ska jag vara ärlig och säga att jag såg inte 8-1 segern för Warberg mot Balrog, MEN enligt uppgifter från Balrogspelare så vart dom utspelade under en kortperiod och då rann det iväg med ett par enkla bollar, sen var det ingenting märkvärdigt i Warberg. MEN SKA KANSKE INTE SÄGA FÖR MYCKET OM DEN MATCHEN.(!)...

Direkt efter matchen vart det Champions League och SM-Slutspelet i Hockey, men asså kan någon säga om man fick svar på VARFÖR man bänkar den hetaste spelaren på planen när man måste göra två mål på två minuter?
Galet märkligt måste jag faktist säga...

Simon Nilsson fortsätter göra succé som forward... Eller okej, inte forward, som målgörare. För något bra forwardsarbete gör han inte, men han är en galen på att trycka till bollen, det kan man inte ta ifrån han. Och han gör mål i varje match! STARKT!

Peter Sjögren går in igen i målet istället för Svedin som stått när Sjögren varit skadad. Men nu får han faktist ursäkta, men in med Svedin igen!!! Sjögren var inte bra någon gång under matchen och enligt mig har Svedin varit betydligt bättre när han stått. Snittat 2.5mål i baken efter fulltid.... Solklart vem som ska stå på fredag va?? Ja, Svedin!





AIK plockar hem 3e matchen hemma i solnahallen på ett turmål med 5sek kvar av sudden. Var inte där, men verkar ha varit en kul match att se...



Nu blir det telefon och sömn på schemat denna kväll... Imorgon är det Träning igen och jag har längtat som fan! Vill träna så mycket innebandy som möjligt just nu känns det som. tyvärr så är det bara en gång i veckan för tillfället eller okej, sen har jag ju mian träningar med mitt HJ(P-92) lag, men vill själv spela!!

Så hörs imorgon f'an! =)

LÄGGER INNEBANDYN PÅ HYLLAN, (denna dag!)

Tänkte lägga lite fokus på ishockey idag faktist, men självklart kommer jag skriva en del om innebandyn med men just nu är jag bara så jävla irriterad på Hockeyns system som dom går efter. Vet inte riktigt varför det skulle vara bra, men det som händer sabbar bara sporten.

Jag är ingen ishockey älskare, jag stör mig bara så galet mycket på ishockeyns system. Man spelar 55omgångar i GRUNDSERIEN i Elitserien, kommer man sist eller näst sist så åker man inte ut, nej, man FÅR kvala... Asså ärligt, varför ska man inte kunna åka ur Elitserien direkt för, kan någon förklara det för mig! Om vi tar AIK och Leksand i Allsvenskan som är domminanta och framförallt Leksand som vinner Serien enkelt, men tvingas också kvala för att ha chansen till Elitserien. Är man inte mer värd en ELITSERIE-PLATS om man dominerar Allsvenskan än om man kommer SIST i Elitserien?
Nästa säsong så kommer det vara EXAKT samma lag som det var förra säsongen i Elitserien. Oj vilken utveckling det blir för lagen i Allsvenskan. Asså, helt ärligt, gör som Innebandyn eller Fotbollen... Se till att det SÄMSTA laget i Elitserien åker ut direkt och att den näst sista får kvala mot de lagen från Allsvenskan så det MINST blir en ny i högstaligan varje år.

Tycker det är så pinsamt j*vla dåligt faktist. Framförallt att man måste ha 55 omgångar i grundserien sen 7omgångar i Slutspelet, asså helt ärligt. Man kan vara kass en fjärdedel av säsongen och ändå vinna serien. Förlorar man mot botten lagen så skadet svida, och det ska vara kämpigt att ta ikapp. Det finns aldrig plats för skrällar i Elitserien och det är absolut inget kul att följa.

Ishockeyn dör ut så jag borde inte klaga, men ärligt. Gör något åt saken, för att det måste hända något i Elitserien för f*n!
Nu kommer nog många säga att jag är lack bara för att jag är Gnagare.. Och ja jag är lack att vi inte lyckades ta oss upp i år, MEN Gnaget ska inte vara där uppe just nu, MEN Leksand ska vara det och inte SSK!

Nu så ska vi diskutera lite innebandy hade jag tänkt. Det ser ut som om att det inte blir någon Varberg resa för oss imorgon, riktigt besviken men det var helt enkelt omöjligt att lösa för våran lilla budget. Hade hoppats på en lösning som vi jobbat på hela dagen, men det gick tyvärr inte. Men på fredag blir det Botkyrkahallen ialafall...

Imorgon är det vinna eller försvinna för Balrog känns det som, Vid Vinst så kommer man ta hem det på hemma plan, men man vinner inte en 5e avgörande på bortaplan mot Warberg... Så det gäller att man tar tag i det hela redan imorgon!
När det gäller AIK - Storvreta så blir det AIK som tar sig till Final, men det kan mycket möjligt bli 5matcher i denna serie, hoppas nästan på det så att det blir en avgörande i Solnahallen med Blackarmy på plats!

SÅGA SÅGA SÅGA

Stockholms stadslag har vunnit så gott som alla SM med undantag från några enstaka gånger. MEN iår vann man igen på HJ17 sidan och visade att man fortfarande är bäst på att ta fram de bästa stadlsgen i 17års ålder. Dock så kom tjejerna BARA tvåa och det är inte okej i stockholsögon, spelar man för stockholm är det seger och inget annat som räknas, framförallt när man har den bakgrunden man har.

Killarnas ALL-STAR i SM:
Målvakt: Jon Hedlund Värmland  (Skoghall)
Back: Daniel Schmidt, Stockholm (Järfälla)
Back: Tim Viklund, Stockholm (RIG Umeå)
Forward: Niklas Hedengran Stockholm (Järfälla)
Forward: Emil Söderström Stockholm (Huddinge, fd. Tullinge)
Forward: Jacob Eliasson Skåne (Röke)

 Stockholms HJ17-lag 2009


Imorgon så ska det egentligen bäras av till Varberg, men det ser ut som att det blir tidigt på Tisdagen istället. MEN OJ VA KUL DET BLIR!!!!!

MITT I- Slutspel i Tullingehallen!

Hej alla glada!

Idag har det varit Slutspel för P95 i Tullingehallen, där jag och min bror hade hand om arrangemanget. Vi hade ansvar över uppvärmningsmusik, mål-låtar, utvisnings-låtar, och pausunderhållning. Dessutom fick lagen som skulle spela gå in tillsammans i ett intro ungeför som en Fotbollsmatch fast med nedsläkthall, blixtrande lampor och även strålkastare till musiken som spelades.
Kanske inte var världsklass på arrangemanget idag, men det sköttes bra och om vi hade haft mer tid på oss så hade allt blivit tipp-topp och aa, det blir nästa graj i sånnafall. Huvudsaken var iallafal att ge grabbarna som spelade en härlig upplevelse och varmt välkomnande.

Dagens matcher bjöd faktist på en del framtids-spelare måste jag faktist säga. Om vi skulle ta någon som exempel skulle det väl vara Järfällas lagkapten som har en enorm spelkännsla för att vara 14år, riktigt kul att se faktist. Även Pontus Hedlund i Täby IS var vass. Visst han är ingen fulländad innebandyspelare, men han sätter bllarna och gör sina ass, poängmakare är alltid bra att ha!

Tyvärr måste jag meddela att FBI Tullinges P95or åkte ut i Sudden. Dom spelade mot Rotebro (A) och ledde med 3-1 med 3minuter kvar, sen fick dom in två snabba mål och sen var det bara ett skitmål i sudden som avgjorde för "Rotan"s del. Riktigt tråkigt måste jag säg, dom har ändå ett gäng spelare som har SÅ MYCKET innebandy i sig, men inte får ut allt på en gång. Skulle vara oerhört kul att se dom när dom spelarna spela på högstanivå. Finns ändå en ljus framtid längre bak i leden i Tullinge, och det är alltid kul att få bekräftat. (Trotts förlust)...

Hoppas kunna lägga upp lite bilder här sen från dagen, men tänker inte lova något då jag lovat saker förut och inte kunnat leva upp till löftena. MEN ska försöka få upp lite bilder om jag får tag på fröken-fotograf.
Eller om någon annan som var där med kamera och har bilder man vill dela med sig av. så går det bra att säga till.



Vad ska man säga om Storvreta - AIK igår alltså?. Jag´tycker faktist att det är riktigt tråkigt att se AIK spela nu för tiden, dom spelar bara "safe" och aa, vet inte riktigt... Då är det roligare med Balrog, Storvreta, Dalen och till och med Tyresö Trollbäcken!
Men AIK vann tillslut på straffar och min "straffläggar favorit" Mats MC Carlsson fick avgöra, dock lite truligt. Men alltid en fröjd att se MC när han vänder och vrider, har försökt lära mig den ordentligt, men aldrig lyckats så håller mig till mina två "pattenterade" straffar.

Men men, Kul att Mr. Jihde gör en repris på sin SM-Final straff från förra säsongen. Ganska enkelt att läsa redan på fägen fram måste jag säga. MEN OJ VAD KOHONEN floppade alltså, hade förväntat mig den sevanliga "är du berädd"-gesten och sen snabb sidledsdragning sen tillbaka och backhand upp i nättaket. Men Patrik Jansson som kommer från Storvreta läste den totalt och var matchvinnare för AIK, trotts att han var bedrövlig till och från under matchen måste jag säga.
MEN en bra målvakt ska kuna vinna matcher åt sitt lag, och det gjorde han igår.




Nu blir det soffan och telefonen ett tag!
Hare grymt!

// Mackan

BILDER från Balrog - Warberg

Då var jag precis hemkommen från Botkyrkahallen och SEMIFINAL nummer 2 i matchen Balrog - Warberg. Oj va kul det var alltså, och oj vad man kanske gjorde bort sig. MEN VEM BRYR SIG! ALLT FÖR ATT STÖTTA ANDRÈ'S LAG!!!
Jag och tre vänner tog oss dit med bil och skulle hjälpa Balrog till SEGER. Vi hade hulligantutor och megafon som hjälpmedel. Vet inte riktigt vad man ska säga, men fan va Balrogpubliken är svåra att få igång. Men det är tur att Balrog har en Micke Karlsson som avgör på Straff i Sudden!
Förresten, typ galet hes efter att ha skrikit i Megafonen hela matchen!

Lite bilder från matchen:
   
   
   

Att Balrog vann idag var nog ett bevis på att Balrog kanske var lite mätta i första matchen, men idag var den en vilja att vinna som kändes ända upp på läktaren. Tycker att Vissa spelare idag bör lyftas fram lite extra mycket och det gäller väl framförallt 3st i varje lag oc hsen några frågetecken också.

Balrog:
+ : P. Nieht, Agerar oerhört stabilt och gör ett par riktigt avgörande räddningar.
+ : D. Blomberg, Visar med sina tre mål att han är en riktig målkung och han har saknats i Balrog senaste tiden.
+ : A. Lydecker, Spelar lungt och metodiskt och alltid ett vapen frammåt med sin skott vilja.
- : J. Gustafsson, Ända gången man såg JImmy var under "line-up'en". Tyvärr!

Warberg:
+ : S. Nilsson, Backen som gått upp som forward och levererar för fullt med M. Svenssons frånvaro.
+ : J. Canerstam, Gör inte många misstag idag och pushar på laget i vått och tort.
+ : J. Lindblom, Agerar även han hur säkert som helst.
-  : M. Emanuelsson, Tycker inte han lever upp till förväntningar idag. Visst han gör 5-5 med 1min kvar, men på ett alldeles för enkelt sätt.

Nu blir det resa ner till Warberg för hoppningsvis, Tåg eller Bil har vi inte bestämt ännu...

Innebandy-profiler som syntes i Botkyrkahallen denna afton:
* Daniel Dalbjer, Caperio Täby
* Kent Göransson, Förbundskapten
* Conny Vesterlund, fd. AIK och Landslaget
* Andreas Vanberg, Programledare för SSL i TV4
* Jonas Steffen, fd. Balrog
* Andreas Hagert, Järfälla
Bara några av dom som syntes till...

// Mackan


Balrog - Warberg

Tycker det är lika kul varje gång när folk sitter och skriver att bloggen är helt världelös och att jag borde skaffa mig ett liv. Men det är inte jag som sitter och läser det jag skriver varje dag, det är ni som gör det och tycker ni inte om det så behöver ni inte gå in och läsa över huvudtaget.
Minns framförallt en person som var inne på bloggen kl. 16.15 på JULAFTON och skrev att jag borde skaffa mig ett liv. asg*

Hur som helst, idag så blir det till att besöka Botkyrkahallen för att se Semifinal 2 mellan Balrog - Warberg. Hoppas att Balrog kan stå upp mer än va de gjorde  senast, för att förlora med 8-1 i en semifinal är absolut inte roligt!

Fredrik Holtz gjorde succé i SSL iår och nu när man  åkte ur SSL med Mullsjö så valde han att skriva på för Uppsala-lage Storvreta.  INTRESSANT!
Något som också är intressant kring Storvreta är om dom ska kunna straffa AIK igen och gå ifrån till 2-0 i matcher eller om det blir 1-1.

Svenskainnebandy förbundet gör livet surt för ett sthlm lag

Idag har Svenskainnebandyförbundet beslutat att man ska banta SSL med Stockholmslag. Max gränsen är nu satt på 4lag per stad och Stockholm har nu 5lag. Det kommer med andra ord annordnas ett kval där de 5 lagen gör upp om att få stanna kvar, och Mullsjö kommer få gratisplatsen som lämnas av ett av stockholmslagen.

Enligt Mullsjö så skall detta vara den bästa dagen på året sedan dom gick upp förra säsongen, och Järfälla sågar detta beslut:
- Vi har kämpat för överlevnad i SSL utan att få något för det?

Vilka lag kommer hålla sig kvar och kommer TT's SSL debut dröja??

Snyggaste straffen!!!!

RSS 2.0