Tipsrättningen Div.1 Norra

Då har hela Omg.2 spelats klar i Div.1 Norra och det gick hyffsat i helgen. 4av6 rätt...

Örnskäldsvik - Ersboda 6-3
Mitt tips: 5-3 (rätt segrare och antal mål på Ersboda) 

FBI Tullinge - Odelberg/Ingarö 7-8
Mitt tips: 7-6 (Fel vinnare, rätt med udda mål och rätt antal Tullingemål)

Granlo - Sandåkern 8-6
Mitt tips: 6-2 (Rätt vinnare)

Gävle - Hagunda 10-5
Mitt tips: 8-3 (Rätt vinnare och rätt antal i målskillnad i matchen)

Uppsala - Handen 8-2
Mitt tips: 6-7 (Helt fel)

Mora - Alba 6-5
Mitt tips: 6-2 (Rätt segrare och rätt antal mål på Mora)



Mer IB-tugg blir det imorgon, för nu blir det att ta det lungt =)


Matcher x4

Då ska vi se vart vi ska starta detta inlägg någonstanns, har hänt en hel del sedan sist och jag får väl helt enkelt ta det i tur och ordning för att underlätta för min egen del.

Igår, var det hemmapremiär för regerande Svenska / Europamästarna AIK som tog emot nykommlingen Tyresö Trollbäcken inför 1200åskådare i Solnahallen. Alltid trevligt att gå på gnagets fajter då man själv är svart gul sedan barnsben och tycker att AIK's arrangemang är riktigt bra. Fast framför allt för att Solnalaget står för en otroligt rolig och offensiv innebandy av högsta klass. Sedan är det alltid mycket innebandyfolk som man inte träffar så ofta som befinner sig där under matchdagen och det är inte bra ungdom/juniorer utan även SSL-spelare, tränare och andra roliga profiler.
Men för att återgå till själva matchen så startar AIK hänsynslöst snabbt och drar ifrån till 4-0 och skulle kunna (eller borde gjort) 7-0, 8-0 också innan första perioden var över. Tyresö var inte alls med i samma verklighet och var totalt utspelade så gott som hela matchen. Någonting som framförallt var riktigt PINSAMT var TT's powerplay, man får inte igång ett ända riktigt bollrulls försök utan att AIK var där och snodde bollen. Till och med så att AIK vann matchen i BP med 2-0 mot TT's PP, under all kritik!
Sedan måste jag säga att Kim Nilsson står för innebandyns vackraste mål någonsin i mina ögon. Har aldrig sett en spelare bli så bortfintad med bara kroppen i full fart mot mål. André Parneus (TT's point i PP) blir lämnad ensam mot en Kim Nilsson som kommer i full karreta och kroppsfintar ner André åt helt fel håll och sedan drar upp bollen i bortre X'et. VÄRLDSKLASS!
Tycker dock att det är synd att en spelare som Kranberg i gnaget inte får assister på sina öppnande passningar. Han kanske inte gör sin bästa fajt, men fan (!) den killen slutar aldrig kriga och exakt en sådan spelare vill jag själv vara! (utan utvisningarna dåra koffe ;D... )

Matchen slutar 11-2 till AIK  som för andra gången på två försök vinner med tvåsiffrit resultat. Världsklass var ordet...


Idag var det då dags att se två seriekonkurrenter spela inför betydligt mindre folk än i Solnahallen, närmare bestämt 160åskådare. Tullinge tog emot Odelberg i Div.1 Norra och det var ett bra tag sedan jag såg Tullinge spela så oinspirrerat i första perioden. Man tappade på halva förstaperioden till 0-4 och då var det så dags att börja jaga ikapp.
Man gör ett tappert försök och får in en kasse, men då gör odelberg två till så aa, inför sista delen av matchen låg Tullinge under emd 1-6. Man försöker komma ikapp och lyckas göra 7-8 med två minuter kvar, fast närmre än så kommer man inte.
Odelberg var bättre i två perioder, medans Tullinge faller in i Odelbergs vilja innan man börjar spela sitt eget spel. Så Odelberg ska få sig en match nästa helg då dom kommer på besök hos oss i Torvalla!

Andra matchen för dagen vart en Juniorallsvenskan match mellan Tullinge och Värmdö. Tullinge som vart rejält nertagna på jorden av Älvsjö tidigare i veckan visade idag upp ett helt annat spel och ville verkligen visa för de 200 på läktarna att man är bättre än man visade mot ÄAIK.
Tullinge leker katt och råtta med Värmdö idag och tyvärr vart det aldrig någon match utan tullinge går ifrån till 9-2 och med en minut kvar släpper man in två mål till pga oskärpa. (slutade alltså: 9-4). Men sanningen är den att om Tullinge gått på hela matchen och inte börjat snurra och dra ner på tempot för att allt var klart så hade det slutat 20-2 eller liknande.
Så tyvärr värmdö, ni höll inte idag.


Hittade matchbilder från dagens (lördag) derbymatch mellan Skoghall och Karlstad i Cam Arena så tänkte lägga upp de bara för att lixom. Se va gnälligt det är i Mellersta serien, tur man spelar i norra ;D



Nu ska jag alledels strax krypa till sängs för att imorgon vid sen-lunch åka till Uppsala för serie match mot FBC Uppsala i Div.1 Norra. Kommer bli en tuff match för Uppsala är stora favoriter men framför allt där vi kommer för att sno åt oss 3poäng!


(Bilden tagen från Uppsalans Hemsida)

Over and Out!
// Mackan


Omg.2: Div.1 Norra

Då har vi passerat första omgången och nu i helgen är det dags för omgång 2 som innehåller några intressanta matcher. Efter en del konstiga resultat förra omgången så ska det bli kul att se vad denna omgång kan ställa till med.

Örnskäldsvik - Ersboda
En match där Örnsköldsvik inte imponderade i premiären medans Ersboda förlorat två av två matcher inledningsvis. Visserligen har Ersboda förlorat mot Gävle och Mora vilket kan vara en liten ursäkt för bottentippade Umeålaget men frågan är om man kan stå upp mot Ö-vik på bortaplan.
Mitt tips: 5-3

FBI Tullinge - Odelberg/Ingarö
Denna match kommer jag att följa live i Tullingehallen. Vet att Tullinge såg ner på Odelberg innan säsongen men när jag pratade med Tullinges kapten igår så verkade dom bytt inställning till Odel och nu tror att det blir tufft. Jag har sett Odelberg spelat två gånger under försäsongen och blivit lite små imponerad faktiskt och Tullinge kommer verkligen få någonting att bita i. Men på hemmaplan så är Tullinge hala som ålar och kommer nog att gå där ifrån med poängen.
Mitt tips: 7-6

Granlo - Sandåkern
Granlo från Sundsvall är tippade topp 3 och i helgen så imponerad dom verkligen inte på mig, men Sandåkern ska vara tippade i botten och jag vet faktiskt inte så mycket om Sandåkern. Detta öppnar för att jag ska tippa på Granlo denna match, fast frågan är hur mycket det blir.
Mitt tips: 6-2

Gävle - Hagunda
Innan säsongen skulle denna match vara enkel att tippa och inledningen på säsongen har gjort det enklare. Så vad mer ska man säga?
Mitt tips: 8-3

Uppsala - Handen
Här är Uppsala jätte favoriter efter att man är tippade topp 2 och vann premiären med 5-11. Men vi känner att vi absolut har chans att så Uppsala eftersom att dom låg under med 3-1 inför tredjeperioden. Så ni som är stensäkra på att Uppsala vinner mot oss på Söndag får gärna tro det, för jag är rätt övertygad om att det blir betydligt jämnare än vad folk tror.
Mitt tips: 6-7

Mora - Alba
Har Mora fullt lag så ska Alba inte ha en chans att stå emot. Med en Bobby Edberg i form så kommer Mora slita Alba i stycken och ta tre enkla poäng.
Mitt tips: 6-2



Gåtan (?), Jag och någon rosaklädd GS spelare


Avskedsfest på Måndag

Detta är inget personligt mot er med gråten i halsen och blå/blåa kläder, bara ren sanning som bör lyftas fram!




Mer innebandytugg får det bli imorgon, för att nu ska det pluggas körkortsteori så man får den där lappen någon gång! =)

Let's go Gnaget!

AIK drog fram årets skämt: Balrog!

Balrog har nu bevisat motsattsen till det dom gick ut med och sa i sammband med Micke Karlsson härvan. För att Balrog sa till Magget att man har en stark trupp och att man siktar på semifinal om inte bättre iår vilket verkar helt stört. För Botkyrkalaget har tappat nästan ALLA de viktiga spelarna från förra året och fyllt på med junisar från Huddinge.
Som jag sa förut tycker jag att det är kul att Huddingegrabbarna får chansen i SSL men tyvärr i helt fel lag för att Balrog kommer vara en av de 2-3 slagpåsarna i SSL iår. Detta bevisade väl AIK's kross igår i premiären och inte lär det bli lättare under säsongen, hallå matchen slutade 4-15 till AIK och det är fan riktigt pinsamt! Visst, gnaget är sjukt bra men är man ett SSL lag så ska man ändå kunna hålla siffrorna nere. Frågan är om Balrog skulle klara en Allsvenskplats i en Div.1 serie?

Dock kul att Emil Söderström gjorde mål i sin SSL debut med Balrog, men ändå... 4-15. Tänker inte säga mer än att hela Balrog är pinsamma och att det är synd om junisarna som gått dit.

Nu kommer väl folk säga att dom spelar i SSL och det gör inte jag för att jag "bara" spelar i Ettan... MEN det jag menar är att dom skulle kunna fått chansen i vilket annat lag som helst utom Balrog som just nu håller på att köras i graven.

Fick höra från Louise idag i telefonen att jag skriver för lite om dam-innebandyn och det är nästan så att man undviker att skriva om den. För att jag har svårt att skriva om någonting som man knappt följer, men visst ska försöka bättra mig..."LITE"...
Men inte riktigt ännu, det kommer med tiden.


Tullinge - Täby (HJ 1)

Satt igårkväll och kollade på FBI Tullinges nya Herrjuniorsattsning som tog emot Täby i HJ Div.1 och det är första gången jag ser ett juniorlag tänka innebandy på ett så bra sett sedan jag mötte och såg Odelbergs gamla 89or. Visst nu har Tullinge en bit upp till Odelbergs klass men hej hallå, ge grabbarna denna säsong så kommer dom vara hur bra som helst.
Igår förlorade man högst orättvist efter att Täby inte alls varit bra. Men måste ändå säga att det är starkt av Täbyiterna att ta vara på de ÄNDA 2minuterna i matchen som Tullinge har en svacka i. Det sltuade 3-1 i en match där måvlakterna storspelade och Tullinge ägde spelet.
Ska bli riktigt intressant att följa detta Tullinge lag...

Nu blir det sängen, är sjukt trött!

Handen - Granlo

Då var premiären avslutad och visst finns det positiva delar att ta med sig inför nästa match som är Uppsala borta. Fast självklart kommer denna match mot Sundsvallslaget Granlo att kommas ihåg av de sjuka räddningarna deras målvakt gör och deras turmål. För att om man ska vara ärlig så gör dom 4 riktigt skit mål, dom har en tung gammal forward på topp som låg bakom mål hela tiden och väntade på att deras kapten la in bollar på mål från 3m in på egenplanhalva. Då klev han upp och vifftade som en kines som har det lite för varmt och andvänder en solfjäder.
Granlo skriver att han var matchens gigant, men hallå killen var värdelös och viftar in 3 skitmål! Vi i Handen hade bollen så gott som hela tiden och hade alla de farliga chanserna. Dom hade en målvakt ut över det vanliga, så dom får tacka honom.
Vissa tycker att man ska lära sig efter 1-2-3mål på det sättet som vi släpper in på, men det som är sanningen är att det där var det ända dom försökte med och vi fick bort bollen 95% av alla gånger eller något, men försöker man 10000000ggr så är det klart att någon gång går den in, right? Dom spelar inte innebandy, dom grisar och det håller inte i längden.
Vi släpper in 3-4 med 56sek kvar av tredje perioden och det är ett halvvollyskott från sargen som hoppar på något konstigt sett in i mål. Fast det är lite den banan vi har haft iår, mycket skitmål i baken och kanske är det ingen slump?

Nu är det bara bita tag i tåget och kämpa vidare, för att vi visar med spelet i sista halvan av matchen att vi absolut är ett lag att räkna med i år. Ska man dömma efter maggets tippning av Div.1 Norra så ska Granlo komma 3a, så då kanske det inte var så dåligt resultat egentligen? Jo det var det, för att Granlo var verkligen inte bra. Kommer bli mycket förvånad om vi inte kommer före dom i serien när allt är över.

FBI Tullinge vann med 9-6 mot Ö-vik idag och enligt spelarna i Tullinge och publiken var Ö-vik riktigt j*vla kassa och man tror dom kommer rå sist i tabellen. Nu har jag inte sett Ö-vik iår så jag ska inte uttala mig gällande detta, får vänta tills jag själv mött dom iår i serien.
Tullinges succé spelare förra året Alexander Wallberg gjorde 3+1 idag i premiären och folk som sagt att han inte kommer göra lika mycket poäng iår som då kanske ska börja tänka om. Men som sagt, Ö-vik ska tydligen inte vara heta och nu får vi se hur "aje" lyckas mot Odelberg i nästa match.

Måste avsluta med att säga, PINSAMT Västerås, 8-0 förlust mot Storvreta, aaa... Pinsamt! Visst förlora, men inte med 8-0!

Hammarby tar ytterligare ett steg

(Matchen är framflyttad pga problem med Eriksdalshallen)

Fick ett sjukt roligt besked som jag aldrig hade trott skulle hände i div.2 på allvar.
Hammarby har nu med sin nya storsattsning dragit igång planerna att direkt sända sin premiär mot Farsta på söndag med start 17.45. Kommentatorer är bestämda och det blir tv4 sports (innebandykommentator) Patric Skoglund tillsammans med Mats Forslund som man kan se på tv4 sports 180sekunders tipset ibland.

Jag kan illafall säga att det här är ett riktigt roligt och lovande projekt som Bajen till 1000 drar igång och jag kommer följa matchen via nätet på söndag iallafalll, det kan jag lova!

SSL imorgon och Div.1 Lördag

Nu börjar det dra ihop sig på riktigt och imorgon är det premiär i SSL och debut i högstaserien för nykommlingen TT som tar emot Falun i Eriksdalshallen. Nu får vi se vad TT verkligen går för, men självklart kanske det tar några fajter innan dom är på rätt spår så man ska väl inte dömma allt efter en match. Så vi får se hur de blir med både TT och Falun iår.
Tanken är den att jag skall in och glo men frågan är om man orkar. Haha* Jag har faktiskt blivit ganska lat på senaste tiden, men det ska det bli ändring på har jag kommit fram till.
SSL drar igång imorgon och på lördag drar Div.1 igång och nu ska det bli skönt att återigen spela på hög nivå och inte i en lallarserie. efter 5år i div.1 med Tullinge så vart det ett år med Salem i div.3, men nu åter igen i Div.1 fast med nytt lag, IBK Handen. Som jag längtat efter den här dagen alltså, tror inte riktigt någon kan förstå hur mycket vilja och tagg det finns i kroppen. MEN som man har lärt sig tidigare år, bäst att dra ner på både tagget och viljan innan match så man inte gör något dumt.

IBK Handen - Granlo BK Sundsvall, Lördag kl:15.00 i Torvallasporthall

Skulle ha fått de nya matchställen inför premiären, men som vanligt vid sådanna leveranser är dom alltid sena och det är något man får räkna med. Fast den som väntar på något gott väntar aldrig för länge och jag tar hellre emot hela och fräscha kläder än halvgjorda tygrester. Okej, lite överdrivet men ni förstår peaken?

Klockan närmar sig 02.00 med stormsteg och kanske dags att söka sig till sängen så man får någorlunda rytm till matchen. Så aa... sleep tight!


Omg 1 av Div.1 Norra

Då var det snart dags för premiär för Div.1 Norra och tänkte lagom till den klämma till med lite odds från Nordicbet där jag tippar matchernas utgång. Såhär ser jag på omgång 1 av div.1 norra:

Sandåkers SK - KAIS Mora IF 2.20 - 5.70 - 2.00
Ska jag vara helt ärlig så vet jag inte så mycket om Sandåkers men där emot vet jag en del om Mora och kan nästan garrantera att Bobby Edberg o/co i Mora kommer ta hem denna premiär.
Mitt tips: 2, 2.00

FBI Tullinge - Örnsköldsvik IBK  1.60 - 6.50 - 2.85
Min gamla klubb inleder hemma mot Ö-vik och det är självklart en fördel. Fast satt och tittade på Tullinge mot Hammarby nu under tisdagskvällen och det såg allt annat än lovande ut för Tullinge. Men man hade många spelare borta och det spelar självklart in i det hela. Tror ändå att Tullinge plockar hem 3pinnar i premiären pga hemmaplan och Ö-vik har en lång resa i kroppen.
Mitt tips: 1, 1.60

IBK Handen - Granlo BK  2.50 - 6.30 - 1.75
Så var det dags för första matchen med mitt nya lag Handen och oj va kul det ska bli. Vi är verkligen på gång och gjort några riktigt bra sena värvningar som spettsar till truppen ordentligt och nu blir vi farliga och kan lova att vi inte ger oss förens vi har tre färska pinnar med oss från hemmaplans-premiären. Granlo är favoriter men i Torvalla så har vi ett stort övertag på ALLA motståndare och det skulle förvåna mig mycket och vi förlorade denna match.
Mitt tips: 1, 2.50

Hagunda IF - Odelberg/Ingarö IB  2.85 - 6.50 - 1.60
Hagunda har det tufft som fjärde klubb i uppsala då man har två lag från superligan och ett till i samma serie. Odelberg har kvar några talangfulla 89or och även spelat helt okej i sina träningsmatcher. Dock förlorade man mot Div.2 laget Farsta i helgen men det ska nog inte påverka så mycket.
Mitt tips: 2, 1.60

Ersboda SK - Gävle GIK  8.25 - 10.00 - 1.10
Då ska pojkar skiljas från män och Gävle kommer totalt förnedra Ersboda som är tippat strykgäng iår. Gävle kan nästan gå på halvfart och ta hem denna match skulle jag vilja påstå.
Mitt tips: 2, 1.10

IBK Alba - FBC Uppsala  2.35 - 6.10 - 1.85
vet inte så mycket om Alba men vet att Uppsala är riktigt heta just nu och gjort en del supervärvningar och kommer absolut vara med i topp 3 iår. Därför bör man ta denna matchen relativt enkelt och kanske till och med vinna med 5kassar?
Mitt tips: 2, 1.85

Om ni skulle spela dessa tips på Nordicbet så skulle ni få ett totalt odds på 26.05... Vågar ni??


(Gåtan, Jag och Linder i Kristiansborgshallen i helgen)


Maggets artikel om mig?

Fick nyss en bild av en polare från innebandyvärlden som hade tagit ett screenshot på en artikel från innebandymagazinet. Kan inte direkt påstå att jag tror att den är äkta eftersom att jag själv inte hittar artikeln på deras hemsida och det verkar vara fel typsnitt på texten. Så antar att den är fejkad, för att varför skulle dom skriva om mig.
Fast tanken är såklart kul om det skulle vara på riktigt, så jag tänker slänga upp bilden här på bloggen nu så ni får se vad jag menar.



Som ni ser är den lik, men känns inte riktigt som en "äkta" om man nu kan säga så. Med andra ord verkar han spela mig ett otroligt sent aprilskämt eller någonting i den stilen.


Imorgon är det innebandyledigt för min del för första gången på länge och då ska jag faktiskt ner till gamla hemmahallen och se de forna lagkamraterna i FBI Tullinge träningsspela mot div.2 favoriterna Hammarby. Ska bli kul att se vart de två lagen står någonstanns och framförallt seriekonkurenterna Tullinge som enligt magget är tippade precis bakom oss i Handen.

Nu blir det sängen som gäller, så man kan somna någon gång!
Hare!

Göteborg - Handen

Här har vi lite matchklipp från förlustmatchen mot Göteborg i Källsta Open.


IBF Gbg - IBK Handen from IBFMedia on Vimeo.


Balrog + nya juniorer

Balrog har blivit av med viktigt folk och inte kunnat värva in några spelare så man har fått plocka in juniorer från Huddinge och det är inte förens nu Balrog lyckas med sin plan att sno alla Huddinges talanger. Huddinge kommer att bli satta i skiten nu när de tappar deras två första keeprar och mer än en femma av deras bästa spelare som skulle hålla uppe a-laget i Huddinge.
Något som är ännu mer pinsamt är att Balrog går ut och säger att man har så gott som samma trupp som förra året, men det har dom absolut inte. Dom har tappat de viktigaste spelarna från förra säsongen som: Nieth, Micke Karlsson, Marcus Palokangas, Lydecker om man bara vill nämna några. Och det verkar inte gå så bra för Balrog heller då man åkte till Finalnd på turnering och fick inte med sig en ända seger hem. Kanske dags att Balrog börjar inse allvaret och säga upp sin elitplats... För att Huddinges juniorer förtjänar bättre öde än att bli bottenlag i SSL!

// Mackan

Kallsta Open

Då var det färdigspelat i Kallsta Open för våran del (IBK Handen) del denna gång och det vart ett snöpligt slut som fick sätta stopp för oss. Vi åkte dit med målet att gå vidare ur gruppen vilket vi borde ha gjort men misslyckades med. Vi vann ändå två av tre matcher i gruppen fast det räckte inte eftersom vi hade sämre målskillnad än de andra två lagen i fråga.
Första matchen mot GS 86 började lovande och vi höll boll så länge och mycket vi ville. Rullade helt okej och sköt oerhört lite, men vi vann ändå matchen med 5-3 och fick en skön 3poängare direkt i första omgången.
Match fakta: http://resporttrophy.se/game_report.asp?id=3463

Andra matchen mot Göteborg hade vi inte riktigt vaknat ännu och dom satte en oerhörd press på oss som vi inte började lösa förens efter halva matchen, det vart förlust efter en riktig skit match från vår sida med 4-7
Match fakta: http://resporttrophy.se/game_report.asp?id=3464

Sista matchen mot Gävle var vi tvugna att vinna med två mål för att passera just Gävle i tabellen och ta deras slutspelsplats. Gävle är storfavoriter i Div.1 Norra och även favoriter i Kallsta Open så det var ingen lätt uppgift ör vårat unga och orutinerade lag. Vi sa till oss själva att vi har absolut inget att förlora och nu går vi fan inte och pockar hem 3p och två mål exra!
Vi lyckas besegra Gävle men tyvärr inte med två mål, det slutade 7-6 till oss och vi får åka hem och träna vidare. Men vi lyckas vinna mot favoriterna i Div.1 Norra och det är något att ta med sig.
Match Fakta: http://resporttrophy.se/game_report.asp?id=3466

Sitter just nu i bilen med Gåtans dator i knät så man får väl skänka ett extra tack till honom som låter mig skriva. Fast måste säga att denna helg har varit oerhört viktig för oss i laget men framförallt känner jag att man kommer ett steg längre in i laget och vi har ni verkligen fått ihop VI kännslan i laget. Otroligt viktigt i framtiden och nu ser vi fram emot en veckas träning med tränigsmatch mot Kungsängen på tisdag och sen att genrep mot SSL-laget Västerås i Bombardierhallen på söndag nästa vecka.

Ska försöka få fram lite matchbilder från helgen också.
Hare grymt!

Förresten, här kommer en lite hälsning från mig och Gåtan:


Närmar sig Seriepremiär

Sådär, då var det dags att ta tag i bloggandet på allvar igen och detta inlägg kommer att gå till för att skriva om våran uppladdning för seriepremiären i Div1 Norra mot Granlo från Sundsvall.

Det har varit mycket innebandy senaste månaden och tränat så gott som 85% av månaden och det blir fortsatt så fram till seriematchen om tre veckor, mycket hårt arbete och mycket vilja kommer krävas från laget dessa veckor och bara kriga på.

Måndag: IB Träning
Tisdag: Fys
Onsdag: IB Träning
Torsdag: IB Träning (inställd)
Fredag: Källsta Open i Karlstad
Lördag: Källsta Open i Karlstad
Söndag: Källsta Open i Karlstad
Måndag: IB Träning
Tisdag: Fys
Onsdag: IB Träning
Torsdag: IB Träning
Söndag: Träningsmatch mot Västerås IB i Västerås
Måndag: IB Träning
Tisdag: Fys
Onsdag: IB Träning
Torsdag: IB Träning
Lördag: Seriepremiär i Div.1 Norra mot Granlo i Torvalla sporthall i Haninge

Turneringen i Karlstad innehåller ett gäng riktigt starka lag och kommer bli en utmaning och en bra genomkörare, känns som om uppställningen är riktigt stark:
Grupp 1: FBC Uppsala, Karlstad, Nykvarn, Lerum
Grupp 2: Handen, Gävle, IBF Göteborg, GS 86
Grupp 3: KAIS Mora, Lillån, Odelberg, Vänersborg
Grupp 4: Runsten, Nor 92, Lindås, Skoghall


Micke Karlsson har det tufft just nu och tycker faktiskt synd om grabben. Visst att jag har kritiserat honom tidigare och så, men han förtjänar något bättre än det som händer just nu och hoppas han får allt löst till serien och får spela för Hammarby!

RSS 2.0