3 nya klara för FBI

FBI Tullinge har nu gjort klart med tre stycken nyförvärv inför jakten på Allsvenskaplatsen. Här är de tre spelarna:

1. Jonas Steffen, Salems IF. Har vunnit SM guld, EC guld och har rutin av 10år i Högstaligan med Balrog.

2. Karl Lundin, Balrog (Onyx), Karl har varit utlånad från Balrog till Div.1-laget Onyx och har nu skrivit på för FBI Tullinge.

3. André Lindman, Balrog. Gick till SSL förra säsongen och väljer nu att gå tillbaka till Tullinge och bidra med det han kan för att få FBI Till Allsvenskan.

Tullinge verkar få en vass trupp iår och nu får dom hoppas på att man får allt att fungera. Dom kommer bli otroligt farliga iår och kommer nog med största säkerhet ta en plats i Allsvenskan tillslut.

Nu j'vlar

Idag är det galet bra väder och nu är man så galet sugen på en varm och skön golfrunda. Men jag får vänta i två timmar till innan jag slår ut på på banan tillsammans med FBI Tullinges lagkapten och fd. Schweizproffset Jacob Ericson. Kommer bli en härlig jakt för att hålla jämna steg med honom på banan då jag aldrig lyckats vara riktigt nära efter 18hål förut. Men idag blir det ändring på det hoppas jag och kommer kömpa hela vägen! =)

Annars i innebandyvärlden så händer det inte allt för mycket nu heller. Tänkte sätta mig och syna Svenska Landslaget inför kommande säsongen för att jämnföra framtiden mellan Sverige och Finland, men detta kommer upp ikväll eller imorgonbitti.

Nu blir det att laga lite mat och tagga till inför golfen!

Hare gött!

Hemma från Göteborg och U21

Tack för alla tipps som kommit in och fortsätt skicka in tipps på vad jag ska skriva om här på bloggen under sommaren. Jag kom hem tidigare idag från Göteborg där jag sett Spanien - England på första parkett  och kommer inte orka skriva något seriöst idag.



// Mackan

Sorry!

Får be om ursäkt för min dåliga uppdatering, men har varit lite väl mycket senaste tiden med jobb, golf och fotboll. I veckan drar jag och två polare ner till Göteborg för att se U21 EM, Spanien - England från första parkett. Ska bli riktigt skoj faktiskt, men samtidigt så vill man ju ner till Helsingborg dagen efter och se Sverige - Italien. Får se hur det blir med det...

Innebandyfronten är lite si sådär just nu. Inte varit så mycket att skriva om senaste tiden och har därför inte kännt att det varit extremt viktigt att kriga in på bloggen och skriva om ingenting. Nu när det är nere i innebandyvärlden så skulle det vara helgrymt om ni som läsare hade några förslag på ämnen man kan skriva om och så vidare... På så vis kommer jag aldrig ha en bortförklaring till varför jag inte skrivit. Så kom igen nu alla IB-Hjärnor, klura ut några sköna ämnen och skriv in dom bland kommenterarna!


Skönt med mycket fotboll och golf nu närmsta tiden faktiskt... Någon som vill utmana mig på golf är det bara att hojta till =)...

Innebandyledig idag

Då var det en dag utan innebandy hade jag tänkt och därför snacka lite granna om dagens golf istället. Har nämligen inte spelat på tre veckor vilket är hel hemskt och därför gick det som det gick första 8hålen. Fast 20cm från HIO (Hole in one) på par 3, 144m är inte helt fy skam. Hur som helst så skärpte jag till mig tillslut och lyckades faktiskt sänka mig vilket var riktigt skönt.


Bilden är tagen på försäsongen...

Slutade med att man med stora siffror tillslut också som om sänkningen inte var det ända. Vann med 12slag före Kihlström och 13 före Brorsan och sen 20slag före Hellström. Kanske inte säger er så mycket men ändå, utklassning?

Nej, nu ska ja inte vara sån. Kihlan brukar faktiskt vara lika med mig om inte bättre så man får väl passa på och skriva när man vinner stort. Eller hur?

Nu blir det ta det lungt i soffan med gitarren och sen äta massor av Päronsplit. Galet gott!


Bilden är tagen fån försäsongen...

Snyggaste målet i VÄRLDSHISTORIEN(!) &12p på två matcher

Hejsan allesammans!

Hoppas det är fin fint med er för att det är det med mig iallafall. Dock fick jag världens krampkänning nu när jag kom hem från en liten träningsmatch-turnering mot Salems NYA Herrjuniorer med massor av spelare från Balrog etc. och sen även mot Hässelbys Herrjuniorer. Vi som spelar i A-laget i salem fick frågan om vi ville komma ner och spela två träningsmatcher och visst så dök det upp 9tappra spelare.
Vi förlorar en jämn match mot Hässelby med 7-5 där vår ork inte alls fanns där när vi inte tränat på länge, så det gick helt enkelt inte.
Sen vann vi enkelt mot Salems HJ med 17-6, behöver inte skriva mer om den matcher.

Vi gick på 3backar och två kedjor så lilla jag fick gå forward idag, vilket jág inte alls har någonting emot. Fick faktiskt till några sköna dragningar vilket kändes skönt eftersom man egentligen är en skottvillig speldirigent från backplats egentligen. Men mitt facit vart ändå helt okej tillslut, trotts att jag gick som forward istället som back:

Hässelby HJ: Förlust med 5-7, Jag gjorde 1+2
Salems HJ: Vinst med 17-6, Jag 7+2
Totalt: två matcher, 22mål, 13insläppta...
Jag: 8mål+4ass, inblandad i 55% av målen.

Fast det är klart, jag måste ha gjort det kyligaste, coolaste och snyggaste målet någonsin i innebandyvärlden! Tror inte att det är många som skulle säga emot det om man såg det... Vet inte riktigt varför jag gör det, men faaaaan va sjukt snyggt det var.  NU låter det väl som om att man är lite egoistisk och självkär, men då får jag göra det för en stund.
Så här gick det till:

Jag och kommer på kontring och får bollen i sent läge på högersida om målet. Kommer i fullfart och kan inte vika in mot kassen för att då kommer keepern ta den. Så när keepern lägger sig vid stolpen och tänker bort målchansen så vänder jag på klader och chippar med spettsen på bladet så att bollen får en skön båge över målvakten och seglar in i borte delen av målet i en låg hastighet.
Sån sjukt skön syn att se den segla in faktiskt.... =)

Nu blir det käk!

// Mackan

Senare

Har en del att skriva om helgen, men tar allting ikväll!!!!!! Lite stressad just nu.

Springsteen

The Boss är i stan igen och åter igen ska jag dra på mig mina springsteenkläder och traska iväg till en arena där han spelar inför fulla hus tre nätter på fyra dagar. Finns inget bättre upplevelse än att se Bruce Springsteen LIVE, om det finns en gud så måste han vara det alltså.

Älskar gubben och kommer trängas framför scenen imorgon och verkligen njuta av varje sekund av konserten!
Sett han ett antal gånger förut och jag blir aldrig besviken på Bossen!

The Boss is here again, don't ever leave Sweden again!


Patetiskt av dom

Vet inte riktigt om det är så profsigt eller om det är så smart av Balrog just nu att säga att Micke Karlsson ska spela i Balrog eller inte innebandy alls. Riktigt patetiskt och larvigt av Balrog och jag hoppas faktiskt på en lösning som gynnar Micke Karlsson, för att en sån spelare ska inte ha dom här problemen. Låt snubben gå om han nu vill det och helt ärligt så förvånar det mig inte om det är så som Micke har sagt och anklagat Balrog för.

Nog om det för tillfället, fick idag frågan från ett nytt div.1 topp lag som verkade oerhört intressant. Det börjar dyka upp en del roliga förslag och det här var bland det bättre måste jag säga.

Har inte så mycket tid att skriva ang att AIK hoppas EC iår, tänkte ta det senare ikväll om jag hinner med! Fast visst är det kanske lite självklart, men ändå, en till titel i troféeskåpet.

Åter kommer senare ikväll!

Hammarby går för SSL (?)

Hammarby IF kommer nog vara jätte favoriter till seriesegern nästa säsong om man får ihop laget som det ryktas om. Visserligen har man redan gjort klart med några starka spelare, men dom som är på gång är ännu värre och kommer höja laget till hög div.1 klass.
Så vad sägs om ett Hammarby som har en liknande trupp (bara mina tankar):

Målvakter
??
??

Backar
Daniel Schmidt, AIK 
Johan Davidsson
Emil Fredheim
Peter Ragnarsson
Fredrik Larsson
Örjan Skogsström, Balrog (Rykte)
Joel Ekdal, Hässelby (Rykte)
Kristian Talme, Balrog (Rykte)


Forwards
Jonathan Grip
Alexander Rosenberg, Hässelby (Rykte)
Christian Isaksson, Hässelby (Rykte)
Hampus Modigs
Nicklas Bjunér, Bollstanäs (Rykte)
Henrik Talme, Balrog (Rykte)
Micke Karlsson, Balrog (Rykte)
David Blomberg, Balrog (Rykte)
David Schäfer

Så om nu Hammarby får ihop det där laget så blir det nog garanterat en topp 3 placering för dom nästa säsong. Dessutom kanske man kan locka lite bajenfans också för att få upp innebandykulturen som den var några gånger fär ett par år sedan då Hammarby mötte Djurgården i Div.2.

Ska bli intressant att följa, framförallt nu när Micke Karlsson tydligen ska stämma Balrog och enligt vissa personer så sägs det att Micke ALDRIG vill spela för Balrog igen. Det lär bli en följetong detta och den stora frågan är om Balrog kommer klara av detta som förening. Spelarflykt från SSL laget i klubben, men släpper all juniorverksamhet, haft en ekonomisksituation som inte varit stabil och nu detta med polisärenden.
Får se om Balrog klarar att överleva en ny storm när det börjar blåsa rejält på de stora haven.



Det kom fram en kille till mig nu för någon dag sedan och frågade om jag inte kunde skriva lite granna på bloggen om vilka klubbor jag rekomenderar och liknande. Fast jag svarade att jag kan inte göra det just nu pga lite olika anledningar. Men hur som helst så tycker jag att hårda blad och långa (gärna 101cm) och lätta klubbor är skönast. Sen vilket märke och liknande låter jag vara osagt just för tillfället...

// Mackan


RSS 2.0