FBI Tullinge - Finspång

Förra helgen var det dags för första matchen utav två där våran ordinarie huvudcoach var bortrest. Matchen var hemma mot Finspång och aa vad ska man säga. Vi har en tur i första 5minuterna som inte finns på denna jord. De hade 3st ramträffar på de 5 första minuterna. Men sen var det inte så mycket snack och det hela egentligen. Vi vinner med 8-5 och Jacob "jake" Ericson gör 1+6 och Gustaf "Gurra" Ericson gör 4+0...

Nu finns det lite texter om alla tre matcherna jag missat att skriva om.
Lite längre ner har ni de här:
- FBI Tullinge - Huddinge
- FBI Tullinge - GAIK

FBI Tullinge vs Huddinge IBS (match 2av4)

Förra matchen slutade med 4-3 seger för oss i Tullingehallen. Denna gång var Huddinge ute efter revansch på oss i våran hemma hall åter igen.
Snacket började gå redan innan matchen startat när vi fick reda på att det var en tjej som bara är ett år äldre än några av oss skulle dömma. Jag personligen har sett henne och haft henne förut som domare och då har hon inte vart dålig på något sett fast denna matchen är ett presige möte mellan ett huddinge med många ex-tullinge spelare och tränare mot ett riktigt bra Tullingelag. Fast sen kom det fram en sak om den kvinnliga domaren, hon är tydligen dotter till ordföranden i Huddinge. Det fick många i vårt lag att tänka på andra saker redan innan matchen hade börjat.

När matchen väl startade var vi inte alls med i matchen. Huddinge får enkelt 0-1 redan efter dryga 3min på ett jätte misstag i uppspelet och bara minuten efter så ska en av våra spelare slå en enkel passning tvärrs över planen men råkar få felträff och bollen rullar in brevid våran målvakt som kollar uppåt i banan och ser inte bollen. En märklig situation som gav huddinge en 0-2 ledning. Fast nu ringde det en väckarklocka i huvudet på oss och efter en tillsägelse av coach så taggade vi till och började spela ut Huddinge mer och mer. Så fort linan med André-Kihlström-Chrille med backar var inne så fick huddinge aldrig röra bollen. Huddinge hade ingen  chans fast deras målvakt räddade dom kvar i matchen.
Huddinge lyckades ändå få ett par riktigt bra anfall med mycket rull runt kassen men fick inga heta målchanser. I det här läget så står det 5-3 till oss efter 5mål av Jocke,andré och Chrilles lina. Matchen ökar tempo sista 10minuterna och huddinge får de där skitmålen de alltid får med sig. (det kanske inte är skitmål om de alltid lycka få in bollen, men det är bara tillfälligheter) . När det är 1min kvar så leder vi med 6-5 och Huddinge tar målvakten och får tillslut utdelning tackvare lite försvarsslarv av våran höger sida där jag själv tyvärr inte visste vart jag skulle ta vägen då jag hade 2spelare att hålla koll på.
Matchen slutar 6-6 och vi är otroligt besvikna på hur vi kunde tappa matchen.

Nog om matchen nu! Måste bara få yttra mig lite om en sak när det gäller Huddinge...
Vi spelar i HJ Div.2 där vi har lag som Huddinge, Odelberg, Tyresö/Trollbäcken, Handen osv. Grejen är den att Huddinge har två lag i den serien och det innebär att Huddinge har 4chanser att ta poäng av oss som är deras största konkurenter till seriesegern medans vi bara har 2chanser att ta poäng av deras förstalag som dom sattsar på. Dessutom har dom 6gratis poäng eftersom dom möter varann 2ggr och varför skulle dom ge andra laget poängen när första laet behöver dom.
Det var det som hände i helgen, vi mötte "andra"laget i serien och spelade lika. Men det är exakt samma toppade lag som när vi mötte deras förstalag för någon vecka sen i serien och vann med 4-3.
Tycler förbundet borde se efter hur det fungerar att ha tv¨lag i samma serie från samma klubb. Klart man ska kunna ha två lag från samma klubb i serien men inte där spelarna får spela alla matcher iförstalaget och sen gå ner och se till att de andra topplagen kanske tappar poäng mot deras andra lag.

Vill förtydliga att jag personligen har inget emot Huddinge. Jag tycker att deras ledare Steffe och Jonte är två grymt trevliga personer och det är många av spelarna med. Det jag menar är att det är fel vilket lag det än är att kunna sno poäng utan att kunna offra några om ni förstår.

Snart är det match 3 av 4 mot huddinge. Lär väl bli lika tufft där om jag inte tror helt fel. Alla matcher mot huddinge är kul att spela eftersom det är tajt, prestige och mycket folk. Men det hade räckt med två matcher i serien mot dom.


FBI Tullinge - GAIK Väsby

vi mötte GAIK Väsby i herr ettan på hemma plan för två veckor sedan snart. Matchen vart exakt lika jämn och hård som förväntat fast vad gjorde domarna? Domarna sa själva efter matchen att dom inte varit så dåliga på mycket länge och bad om ursäkt för det.
GAIK har överraskat iårets serie och skulle nu plocka 3p mot oss. Fast riktigt så bra som deras resultat visar var dom inte tycker jag. Deras tränare säger att det var vi som försökte dra ner på tempot och liknande. Enligt mig så var det lika mycket om man ska säga något. Så fort gaiken snott åt sig bollen och inte fånga den rättvänd så går dom bakåt och börjar lira långsamt mellan backarna och det är väl att dra ner på tempo?.
Men men, GAIK startade inte så övertygange men de kom in i sitt spel mer och mer och skapade fler chanser ju mer tiden gick.

Matchen slutar oavgjort vilket skulle kunna vara 3p för dom eller 3p för oss. men den matchen var inte värd att sluta lika, någon borde tagit 3p.

Matchen gick till Sudden där Gaik gör mål på en kontring och får med sig 2p.

Snart kommer det. Lite tålamod :D

Mer än en vecka sen jag skrev ett seriöst inlägg på grund av olika anledningar.

Vi har spelat 3st matcher jag kommer skriva om idag.
FBI Tullinge - GAIK Väsby     Div.1 Mellersta Herrar
FBI Tullinge - Huddinge IBS Supermöte i Juniorserien
FBI Tullinge - Finspång         Div.1 Mellersta Herrar

Tyvärr kan jag inte skriva de nu eftersom det tar lite tid. Men så fort jag kommer hem från jobbet ska jag sätta mig vid min PC och skriva referat.
Så med andra ord har ni 3nya referat att läsa och jag kommer nog skriva något inlägg om ett o annat som sagts i innebandysverige.

// Mackan


Då var det dags igen

Sidan har varit lite på sitt egna humör senaste veckan men nu är jag igång igen med skrivandet!

Tyvärr kommer jag nog inte orka skriva så mycker nu idag så jag väntar tills imorgonkväll istället där jag kommer ta upp bl.a FBI - GAIK (för en vecka och en halv vecka sedan) FBI - Finspång i helgen som var och även senaste tv-matchen mellan Järfälla och Täby.

Ska slaggas nu men imorgon är det dags för allt skrivande!!!

image34image31
image32image33
Straffen i DM kvartsfinalen mot Åkersberga. 3-3 (6-4 e.straffar)

// mackan #26

HJ DM Introt

Beklagar dåliga video upptagningen, men bättre än ingenting!

// Mackan #26

DM-Kvartsfinalen

Då var det dags för HJ-DM kvartsfinalen, äntligen! Nu skulle vi slita för attfå revansch på Åkersberga som säsongen innan slog ut oss i kvartsfinalen i sanktan. Laget samlades och taggade ihop under dagen och  sen på kvällen var det showtime.

Åkersberga vs FBI Tullinge    ,    Tullingehallen   6/11  19.00

Åkersberga var inne på plan och nu saknades bara hemma laget som för dagen stod som bortalag på sin egen hemmaplan. Hallen släcktes ner och det kom musik i högtalarna, blixtrande lampor vd spelar tunneln och massor av rök. Tillslut gick vi in på plan med ett enormt stöd från läcktaren. Publiksiffran uppsakattades till ungefär 150st denna fredagskväll.

HJ FBI Tullinge - älvsjö aik
Älvsjö AIK - FBI Tullinge i Wintergames finalen 06/07


Såhär ställde vi upp:
Ralle Raino
                              Emil Roos      -     Olle Olsson                            
 Filip Andersson  -  Joakim Kihlström -  André Lindman


 Marcus Magnusson  -  David Leijon         
Chrille Melkersson  -  Jonas Lundqvist - Fredrik Sandström

(Joakim Magnusson spelade nästan hela första istället för David på backen)


Vi startade matchen med att ligga lågt och låta ackers ha mycket boll. När vi väl började hålla i bollen så började vi slarva. Nervositeten visade upp sig för första gången under matchen. Lagen maler på och ger varandra inga större ytor att spela på. Båda lagen verkade ha en enorm respekt för varandra men efter ca 15min i första perioden gör Åkersberga rättvist 1-0 på ett komunikationsfel i backparet som var på banan. Första perioden slutar 1-0 och nu var det bara att tagga om inför andra akten för att vi hade en skottstatestik som talade för oss, 3= åkersberga och 7= FBI Tullinge.

Andra perioden startar på samma sett som första, båda lagen håller sina platser i försvaret och låter inte motståndarna få några ordentliga chanser. Fast det var då det vände, vi får fram bollen på något mysko sett framförmål och Joakim Kihlström kunde dunka in 1-1 i bortre krysset. Inte långt efteråt så kunde vi åter igen få hål på Willén i Åkersberga målet. André Lindman trixar sig förbi bakifrån mål och kommer upp i banan där han slår en diagonal pass till Joakim Kihlström som smackar upp den i första krysset och det var hans andra mål för matchen och innebar 1-2 till oss. Nu kändes det som om vi började få grepp på matchen men då drar vi på oss en dum tvåa och får spela 4mot5. Detta varande inte så länge innan Åkersbergas Powerplay hade gjort 2-2. Innan perioden var slut hade dom gjort ett nytt ledningsmål och lede nu med 3-2. Vi vann även denna period i skottstatistiken denna gång med 4-7.

Tredje perioden var en chansning som innebar att vi bör ut Filip Andersson mot Dennis Eklund och Chrille Melkersson mot Adam Nyqvist. Vi började äga mer och mer boll men utan att skapa så mycket så hade det helt plötsligt blivit 17min på klockan och endast 3min återstår. Vi tar time-out och när det återstår 2min plockar vi målvakten. Vi trycker ner Åkersberga ännu mer och har verkligen många lägen. Publiken gör allt med sina trummor, röster och händer för att hejja fram oss. Det verkar hjälpa för att jag (Marcus Magnusson) får chansen att lossa ett dragskott från halva plan. André Lindman stårframför målet och skymmer medans jag lossar ett skott som får världens Carlos-skruv som går in i bortre delen av målet och nu var det 3-3 med mindre än minuten kvar att spela. Det blir tillslut sudden death och nu var det bara att kriga tills sista bloddroppen.

Sudden death börjar och vi får första målchansen men sen var det Åkersberga chanser resterande tiden. Ett skott i stolpen och en på mållinjen om vi kunde rensa bort med nöd och näppe. 5minuter gick fort och då var det dags för straffar.

Åkersberga inledde straffskyttet.
1: Åkersberga                     Mål ,   1-0
1:
Marcus Magnusson      Mål ,   1-1  (Jag)
2: Åkersberga                    
Miss, 1-1 
2: Joakim Kihlström          Miss, 1-1
3: Åkersberga
                    Miss, 1-1
3: Pontus Chressman      Mål,   1-2 (Bänkad hela matchen och sänker en straff med självförtroende)
4: Åkersberga                   Miss,  1-2
4: André Lindman            
Mål,    1-3

Och nu är vi i SEMIFINAL I  HerrJunior-DM (Stockholm)!!!  Semifinalen spelas antingen i Västertorpshallen eller i Tullingehallen. Motståndare är klart och det blir Älvsjö AIK som står för motståndet i semin.

Poäng i matchen:
1:  André Lindman          1+2
(Målet på straff)
2:  Joakim Kihlström     2+0
3:  Marcus Magnusson 2+0
(Ett av målen är Straffmål)
4:  Olle Olsson                 0+1
5:  Pontus Chressman  1+0
(Målet på straff)


Hoppas vi ses i semin!

// Mackan  # 26

REVANSCH!

Referat kommer senare på dagen!!

Mindre än en dag kvar nu!

Nu är det lite mindre än 20timmar kvar tills matchstart i DM-Kvartsfinalen mellan FBI Tullinge och Åkersberga IBF's juniorlag.

19.00 i Tullingehallen 16/11 (fredag)

Samling

Laget som är kallat för FBI Tullinge:

Målvakter:
Ralle Raino,90: Ingår i A-lagstruppen
Niklas Matses,89: Andra målvakt i A-laget

Backar:
Olle Olsson,89:
A-lagsspelare
Mackan Magnusson,88: A-lagsspelare
Emil Roos,90: Stabil junior
Joakim Magnusson,90: Junior som har börjat att blomma ut
Purre Olsson,89: Purre är en dold tekniker som tunnlar sin forward då och då
Mike Berg,89: La av inför säsongen men har nu gjort comeback.

Centrar:
Joakim Kihlström,89: A-lagsspelare och en av sveriges bästa boxplay dödare med en grym blick för spelet.
Jonas Lunqvist,89: Ingår i A-lagstruppen
Chrille Melkersson,90: En av våra fyra stadslags spelare. Kom senast från Balrog B/S.

Forwards:
André Lindman,88:The ONE and ONLY.A-lagsspelaren som kan runda och tunnla vem han vill.
Dennis Eklund,91: En oupptäckt talang som aldrig slutar jobba.
Fredde Sandström,90: A-lagscenter i vanligafall men går lika bra på kanten och gör det riktigt bra.
Filip Andersson,88: Ingår i a-lagstruppen.
Pontus Chressman,89: Kan ej beskrivas, måste ses.
Adam Nyqvist,90: Bollsäker och gör det som krävs.
Adam Widercrantz,89: A-lagsspelaresom är en ruggit bra bollbehandlare. (dock sjuk och tveksam till spel)


Som sagt 19.00 i Tullingehallen, BE THERE!!

Vägbeskrivning och bussbeskrivning finns på:   www.fbitullinge.nu

REVANSCH!!!

Imorgon (16/11)
 kommer den dagen vi alla Tullingespelare har väntat på. Det är dags att revanschera oss från den minst sagt snöpliga förlusten i kvartsfinalen i Sanktan förra året. Nu har vi chansen att slå ut Åkersberga i kvartsfialen i DM istället och den här gången ska de få smaka bly. Det finns inget annat än vinnst i våra skallar och om Ackers skulle vilja något annat så ser vi till att få det som vi vill i alla fall !!!    Ingenting ska få stoppa oss för att få våran revansch på Åkersberga i ett slutspel.

IMORGON (16/11  Fredag)  19.00   Åkersberga IBF vs FB Tullinge   i  TULLINGEHALLEN!!!!
BE THERE!

Intro

Vm guld för U19

Vad ska övriga världen göra mot Sverige som innebandynation. Ingen rår ju på de gulblåa i ett mästerskap. Ska man låta alla gå ihop som nått världslag mot Sverige. Jag vet inte, men en sak är säker att Sverige har en riktigt bra framtid också. Det bevisades åter igen nu när U19 laget krossade Tjeckien i VM-finalen inför 1300 i Schweiz.

image27


Grattis till VM Guldet!

image30

Sverige fick med 3stycken i världsfemman och en av dom tre är den ständigt nämnde Rasmus Sundstedt. Backtalangen från Odelberg/Gustavsberg var tydligen bäst på planen under VM-finalen enligt Innebandymagazinet och han fick en 5a i betyg (5a = Världsklass).
image28


Nu är det viktigt att dessa spelare fortsätter utveckals och hamnar i SSL där redan några av de i laget finns.
image29

U19 Herrarna dominerar

Kul att se att Sverige vinnet guld i ett innebandy VM för en gångs skull. Det var ju "jätte" länge sen vi vann ett guld i ett världsmästerskap. Typ förra gången och gången innan det och innan det. Haha, skämt åt sido. Grabbarna tycks spela otroligt bra i VM om kommer nog med största säkerhet ta hem guldet åter igen.

image26
Odelberg/Gustavsberg är representerade av två spelare. En av dom är backtalangen Ralle Sundstedt som kan vara världens bästa juniorback för tillfället.

FINALEN spelas imorgon och lita på att jag kommer följa den live på nätet ^^.

// mackan #26

Domar katastrof

Så fort det dyker upp kända innebandyspelare i ett lag så får de genast domarna på sin sida. Som idag när AIK tog emot IBF Falun i Solnahallen. AIK har en tuff start på matchen och ligger under med 0-4 efter första perioden och Conny Vesterlund har lyckats med konststycket att bli utvisad 2ggr med ett mellan rum på 5sek. Dessutom fick Henrik Lorendahl röttkort och få rhelt enkelt skylla sig själv. Sen i andra perioden kommer lagen ut men domarna har förändrats helt och hållet och så fort falunspelarna rörde AIKspelare som Jihde, Vesterlund, Djurling så fick de frislag med sig. Helt plötsligt kunde AIK göra vad de ville på planen utan att åka dit för det medans Falun inte fick göra ett piss. Som en vän sa till mig på läktaren, "Domaren tänker väl att det är omöjligt att ta bollen av Jihde så om någon lyckas så måste något regelbrott begåts så jag blåser frislag till AIK". Det kändes som om att domarna ville att det skulle bli AIK seger på något sett. Falun sliter och lyckas spela upp sig till en 4-8 ledning och håller den matchen ut vilket är grymt starkt när de lyckas dra på sig 3utvisningar mellan klockslagen 06.35 och 08.53 i Andra perioden. Det komiska med det är att ingen av dom skulle vara utvisning, 2 av de 3 skulle knappt vara frislag. PINSAMT!
I slutsekunderna hettar det till igen och Conny Versterlund får Rött kort även han vilket innebär att AIK får inte andvända två viktiga spelare som Lorendahl och Vesterlund nästa match.

image25

Falun vinner tack och lov måste man säga, för att om AIK skulle vinna tack vare domarna så skulle det vara pinsamt och det även fast jag själv är gnagare.

// Mackan #26

Sommartuneringar

Visst att det inteär okej att spela för ett lag man inte är klar för, men hallå, 3månaders bestraffning är väl lite väl mycket. En sommartunering tar ingen på allvar så kom igen nu innebandyförbundet. Om vi tar Micke Karlsson som exempel så kan man förstå situationen men man måste våäl kunna spela en plojj cup på sommaren där spelarna bara har kul tillsammans. Om Micke nu spelade med AIK förra säsongen och byter till Balrog under sommaren så borde detinte göra något om han lirar med Balrog i en utomhus tunering. Det hade varit annorlunda om han inte gått till Balrog utan gått till något annat lag eller stannat i AIK. Fast nu gick han ju till Balrog så "whats the deal"...

Tråkigt för innebandysverige att gå misste om en av Sveriges bästa innebandyspelare i 3månader, men vem vet det kanske är för evigt...

// Mackan #26

Lillån - FBI Tullinge 3/11

Samling 11.00 utanför högkvarteret Tullingehallen för avresa mot Örebro och matchen mot Lillån. Agenterna tog plats i spelar bussen och nu var vi på väg för att plocka hem tre pinnar mot ett Lillån som ligger på platsen bakom oss i tabellen. Bra stämning i bussen där det liras poker och plump vid borden och där de "lite mer rutinerade" (Henriksson och Deresjöarna) sitter lite längre fram i bussen och snackar allt skit som går och snackas. Pokern började inte så bra för våran egna pokerhaj Jacob Ericson som åker ut redan efter några minuter mot mig. Efter en timme var det dags för den slutgiltiga finalen i våran pytte lilla turnering på fem personer. De övriga placeringarna fördelades på följande sett:



3. Robin S

4. Axelsson

5. Jake



I heads-up var det jag mot materialaren Fabbe Strömberg som överraskande tog sig dit genom att plocka bort både Axelsson och Robin. Väl i heads-up så har han ingen chans fram tills han är tvungen att gå All-in. Där vände det och han fick Q-Q 4ggr på 8händer och vänder allt och slår ut mig med tillslut. Så Fabbe vann före mig och nu var Fabbe "kungen" i bussen.  



Vi stannar Arboga för att käka lunch och när vi väl är klara och ska gå till bussen så blir man stoppad av en äldre dam som ville bjuda på någonting att läsa. Det visade sig vara någon Pingstreligiös blaska som on ville tvinga på mig. Fast det är väl kul för henne att hon är så kär i Jesus och allt det där, fast så fast tänker man ju inte bli så jag knata där ifrån och satte mig i bussen. En minut senare står hon nedanför fönstret och glor in. Det kändes som om hon drog någon sorts förbannelse över mig. Usch, obehagligt.



När vi närmar oss Närkes huvudstad Örebro så dras förutsättningar och laguppställningen. Det förekom inga radikala förändringar förutom en. Olle Olsson går in från start på backen och gör sin A-lags debut. Mycket tankar i huvudet på många och frågan var, skulle han klara av farten och tuffheten?



Uppvärmningen är igång 1timme och 40min innan match med fotboll ute på parkeringen utanför Idrottshuset i Örebro. Den matchen mellan västar och svart slutar oavgjort men matchen lämnas inte helt utan höjdpunkter utan jag själv gör bort Gurra Ericson så han ligger och krälar på backen efteråt och 1sek senare var bollen i kassen. Hoppas jag inte skämmer ut dig för mycket nu när alla som läser får veta hur borta du var. (Sagt med glimten i ögat).


Nu var det in på plan och värma där som gällde. Golvet var lite ovant men det började fungera lite bättre efter ett tag som det brukar göra. Uppvärmningen börjar lite halv lojt men när det närmar sig match kommer tempot igång och nu var vi taggade som en igelkott.


Västerås borta
(Bilden är ifrån Västeråshallen förra säsongen)

In på planen kommer vi och när vi väl står runt kassen och snackar ihop oss inför det som komma skall så tar det 5min innan Lillån kommer in till ett lite lamt intro som kändes mer som bortkastad tid än som någon extra tändning för dom eller publiken. Fast oss gjorde det väl inte så mycket. Tillslut skulle matchen starta och vi ställer upp med en line-up som följde: Jimmy (mv), Henriksson (B), Olle (B), Aje (Fw), Jake (C) och Gurra (Fw). Vi vinner tekningen och alla får känna på boll direkt och det kändes på en gång att det var våran match. 0-1 till oss kommer helt rättvist 1.50 in i första perioden. Jake nätade efter passning från brorsan Gurra efter ett snabbt frislag en bit in på Lillåns planhalva. Micke Deresjö tar sedan vara på ett slarv av Lillån och bombar in 0-2 efter 5.40. 0-3 till oss tillkommer efter en pass in i mitten från Gurra och Aje kunde göra sitt andra mål för säsongen. Det stod alltså 0-3 redan efter 8.35 och detta kunde bara sluta med vinst för oss tänkte man. Fast perioden förblir sen mållös och slutar 0-3 men vi har matchen under kontroll.


Andra perioden kunde knappast börjat bättre än vad den gjorde. Debutanten Olle Olsson får bollen på vänsterkanten och laddar bössan, bollen letar sig in mellan målvakten och stolpen och våran egna "Pyoll" blir målskytt i sin första a-lagsmatch. 0-4 alltså redan efter 21sek i andra perioden och det här var bara våran match. Fast då kommer den där förbannade svackan vi har till vana att falla ner i och Lillån kommer ikapp till 3-4 på 5minuter. Plåster på såret fick vi in en kasse efter 17min tack vare bra förarbete av Jake som får fram bollen till storebrorsan Gurra som slår in 3-5. Vi förlorar dock perioden med 3-2 men vi leder ändå med 2kassar så detta skall vi klara av.



1.56 in i tredje drar Strömfelt  på sin en onödig två minuters utvisning. Dock var det endast till våran fördel målmässigt eftersom vi har en av Sveriges bästa kontringsspelare i laget, André Lindman. Han plockar åt sig bollen i box-play och rundar deras sista spelare sin vana trogen och lägger in bollen enkelt efter att ha rundat målvakten två sekunder senare. 3-6 och nu var väl ändå matchen punkterad tyckte man. Fast det var det såklart inte, varför skulle just vi ha turen med oss. Lillån spelar upp sig och får övertaget och tycker ner oss ända in i mål och lyckas få in både 4-6 och 5-6 på några få minuter. Nu började jakten på det sista målet. Dom behövde inte vänta så länge utan två och en halvminut senare gör dom 6-6 och de sista 2 minuterna blir väldigt jobbiga. Det blir tillslut 6-6 och Sudden Death.



Vi har i år vunnit en i Sudden mot Älvsjö och förlorat en borta mot Skoghall. Fast idag var det våran tur att vinna i SD igen! Johan Berggren går in och visar att gammal är äldst och bombar in 6-7 målet. Två pinnar som är välbehövliga fast samtidigt jobbiga när vi var värda 3p. En match varar i 60min plus ev.5min och inte 50min eller 40min.


Vad finns det för intressant att lyfta fram efter en sådan match:

-          Olle Olsson som gjorde debut går in och gör en helgjuten insatts och gör inga större misstag och blir dessutom målskytt. Riktigt kul att se en ny junior som gör bra ifrån sig på a-lagsnivå! Riktigt starkt...

-          Aje hade väntat länge nu på att få göra sitt andra mål i serien och nu kom det. Kanske släpper det nu..

-          Jimmy i målet gör en bra match med några riktigt fräna räddningar.

-          Joakim Kihlström och André Lindman som så gott som bara får spela box-play i matchen gör det på en nivå som få kan klara av. De är till och med farligare framåt än vad motståndarna är och det tyder på inställning och talang!


Nästa match är hemma om två veckor mot GAIK Väsby.

//
Mackan #26


Destination Örebro, tur #1 av 2


Första resan till Örebro sker idag då vi möter Lillån IBK kl. 16.00 i Idrottshuset i Örebro.
Nästa resa är efter julen mot ÖSK...

Referat och annat skrivande om dagen kommer ikväll..

Gurra vs TT
(Gurra Ericson i träningsmatchen mot Tyresö/Trollbäcken)

// Mackan #26

Vad kan göras?

Idag är det den första november och jag tänkte ta en snabb koll på vad ni som läser vill se eller inte vill se eller vad jag ska fortsätta skriva... Skulle bli tacksam om alla kunde lämna en kommentar på vad som går att förbättra för jag vill att bloggen ska bli bättre och bättre... 

Junior haha


 Mackan #26

RSS 2.0