Förklaring till tystnaden

Mycket som hänt senaste tiden som gjort att omstarten av bloggen inte riktigt blev av.
Först fick jag nytt jobb vilket tagit hur mycket tid som helst, sedan gick Micke (balrog målvakten) tragiskt bort och sen är det ju faktiskt sommar och mycket annat att hinna med. Så tänkte att den OFFICIELLA omstarten av bloggen kommer ske i sammband med Båstad Outdoor Open 2010. För att jag kommer vara på plats för att spela turneringen och självklart se galet mycket matcher i den gassande solen. Så reportage och bilder kommer garanterat att läggas upp varje dag under den helgen.

En nyhet som jag tycker är galet rolig är att Kimmo Eskilinen är klar för våra seriekonkrenter Visby IBK. Jag har haft svårt för han och inte alls fattat hans storhet som experter snackar om och det har jag inte varit sen med att visa här i bloggen heller. Dock slutet av förra säsongen var han faktiskt galet bra och nu ser jag fram emot att möta han i omgång 3 av Allsvenskan nere i Visby. Så ska han få bevisa att han är så bra som alla andra tycker och det ska bli ett nöje att få spela mot en sån spelare.

Vi i IBK Handen har så gott som samma lag som förra året med en stor skillnad. Alla junisar är ett år äldre och har fått ett år på nacken av den höga elitbandyn så nu ser det verkligen ljust ut. Det ända problemet som jag ser det är att vi måste få igång laget redan första ómgången och inte vänta de 7 första matcherna innan vi börjar leverera. 

Blogg-kollegan Doppsko från Nynäs har återvänt till Handen och kommer finnas med på ett hörn när det gäller det administrativa i klubben. Får se om vi kan samköra något bloggande för föreningen som länkas via hemsidan eller något i den stilen. Kanske skulle vara intressant för er läsare att kunna se från både spelar-perspektiv och "ledar"-perspektiv.

Hur som haver, nu är det dags att krypa till kojs fär att gå upp 05.00 och bege sig till arbetet.
Cya! // #26

Kommentarer
Postat av: Greger

Så vare dags igen att skrajta lite hos dej i din blågg.

Tycker att du blivit enögd och bara bry dej över ALLSVENSKAN,hoppas att du inte slappar ned din kontakt med junislagen och div 1 bara för att du lirar i ALLSVENSKAN, såg er i Falun i Viking Line...sorry Majkus..men det såg ut som skit



//Greger

2010-07-15 @ 23:56:16
Postat av: Mackan

Kommer skriva om allt som vanligt med lite mer fokus på allsvenskan, och kontakten håller man självklart.

Visst vi spelade fan inte bra men vi slog ut Faluns SSL lag och vann turneringen sen (vann seriespelet också). Så länge man vinner så duger det väl antar jag?

Sen är Viking Line inte en seriös turnering för Seniorer. På den turneringen är lagen uppe hela nätterna och super med de andra lagen.

2010-07-16 @ 19:42:04
Postat av: Greger

Haru inget nytt å komma med i dessa silly season tider

2010-07-17 @ 23:40:00
Postat av: Greger

Åhå då förstår jag, men är dom verkligen nyktra på dagarna, det såg inte ut som det

2010-07-17 @ 23:42:33
Postat av: Mollymus - bloggar från Uppsala

Gonatt och sov gott! :D

2010-07-17 @ 23:49:20
URL: http://mollymus.blogg.se/
Postat av: robin hood.

Tjenare!



En fråga bara, vad tycker du om att det tillverkas kläder som ser ut som svampar, eller tycker du att den här tröjan/linnet ser snygg ut? ( klick - så ser du bilden )

Postat av: oscar

kolla bloggen. videoinlägg som avslöjar ett o annat om kissies sk oskuld...

2010-07-18 @ 00:14:45
URL: http://oscarevans.blogg.se/
Postat av: Jocke

Hoppas du sover gott iaf :P

2010-07-18 @ 00:20:23
URL: http://fixarjocke.blogspot.com
Postat av: hampus

http://www.friatider.se/

2010-07-18 @ 00:21:27
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Fin blogg :D

2010-07-18 @ 00:28:54
URL: http://nattstad.se/cecilies

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0