Finnkampen är inte TV-sänd, men det är en annan match

Finnkampen sänds inte på tv, vilket är galet tråkigt. TV4 sport borde kunna sända alla 4matcherna eftersom man sände en vänskapsturnering i handboll där sverige hade med två lag och mötte lag som är rankade 50-100 i världen. Helt ärligt, sen när vart det viktigare med en match mellan Cuba - Albanien i en handbolls träningsmatch än finnkampen i den sport vi är världsledande i. Och det är inte bara i herrlag utan i damlag och juniorlag som vi är bäst! Visst, Finnarna vann rättvist VM-Finalen senast men det är fortfarande Sverige som är störst i världen.

SÅ TV4 och Sverige.... VAR STOLTA FÖR DET VI ÄR BRA PÅ OCH VÅGA VISA SVENSKA FOLKET JUNIORLANDSLAGEN OCH A-LANDSKAMPERNA FÖR BÅDE DAM OCH HERRAR.


Imorgon spelar vi borta mot Nynäshamn och enligt information så ska matchen sändas i eftersänd tv. Tycker att det är ett kanon steg som Nynäs tar och flera klubbar i högre divisioner borde göra likadant med deras lokalkanaler.

Kommentarer
Postat av: Erik

Hej Klubban!



Vilka tror du kommer med i P17-stadslaget för Stockholm. Någon från Tullinge du tror kommer med? Några andra du tror kommer med? Vilka tycker du ska va med?



Hälsningar

Erik

2009-02-07 @ 16:36:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0