Talanger levererar

Två dagars bloggvila pga datorproblem, men nu är jag här igen för att prata om elit-innebandyn. Tänkte ta upp talanger som levererar och lag som inte pressterar som de ska, så vi får helt enkelt se hur det här slutar. Sen blir det självklart lite snack inför helgens match mot Odelberg.

I Dagens inlägg

  • Talanger som levererar i SSL
  • Järfälla ligger farligt till nu
  • IBK Handen vs Odelberg
     


Talanger är ett hett ämne i Sverige just nu med J-VM i hockey, SDF 15-SM, U21 EM i fotboll i sommras och i Superligan levererar talangerna för fulla muggar. Kevin Björkström är född 1989 och gick från Hammarby till Tyresö Trollbäcken under säsongen och har gjort 9poäng på 4matcher, Riktigt imponerande. Balrogs Patrik Sinerius som är född 1991 kom från deras sammarbetsförening Huddinge inför säsongen och har tagit plats i Balrog på två femmor. Henrik Stenberg född 1990 i Storvreta har gjort hela 33poäng och är en av lagets viktigaste spelare.
Kul att se de yngre spelarna få förtroendet!

 


 

Järfälla har ett ungt lag och det visar sig även i tabellen. Orutinen sätter sina spår och nu har man det jätte jobbigt för att få nytt SSL kontrakt. Jag tror inte dom har en chans att klara av det och får därför fokusera på Allsvenskt spel nästa år.
Funderar på att göra ett inlägg kring botten striden sen och där skriva mer om järfälla bland annat. Så ni får vänta på det...

 


 

Söndagens match mot Odelberg kommer bli sjukt viktig för oss i IBK Handen i kampen om Allsvenskan. Vi vann hemmamatchen mot Odel med hela 10-2 och jag kan lova att vi har ett annat odelberg på andra sidan planen nu. Vi kommer få kriga minst lika mycket som vi gjorde senast och det kommer att bli en riktigt tajt tillställning. Förhoppningsvis så kan vi gå segrande ur striden åter igen och gå om dom i serien och upp på allsvenskplats.

 

// Mackan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0