Dagen då 15.00 är morgon för svenska befolkningen

God morgon folket, lång natt med mycket krut i luften har satt sina spår. Fast nu är det väl dags att ta tag i bitarna igen och ta upp det som komma skall. Finns en del på listan som kommer att hända närmsta veckan med bland annat SDF-SM för 15åringar (94or) och även innebandyfesten på Skandinavium med div.1 och SSL match.

Så dagens inlägg kommer att innehålla följande:

  • SDF-SM för 15åringar
  • Innebandyn intar Skandinavium
  • Träningsvecka innan serien startar igen med match mot Odelberg


Den 3e januari kommer Stadslags SM dra igång för 15åringar och det är Stockholm på pojksidan och Uppland på flicksidan som kommer försöka försvara sina guld från förra året. Antagligen blir det en dubbel till Stockholm i år igen som så många gånger förr, men man vet väl aldrig riktigt.
Stockholm mar med sig en känd tränare på herrsida, CaperioTäbys stjärna Danne Bron Sundbom. Sundbom är en av tränarna som ska leda Stockholm till nytt guld.


I helgen invarderar innebandypubliken Skandinavium med en Div.1 match och en SSL match. Det kommer bli så gott som fullsatt med en härlig inramning, man kanske skulle ta och åka ner och se allt live.

16.00 Division I: Lindås Waves - Hide-a-Lite Mullsjö
18.30 Invigning Gothia Innebandy Cup 2010
19.15 Pixbo Wallenstam - Caperiotäby

Någon som är sugen på att åka med ner?

¨
Efter juluppehållet så är det nu dags att börja träna inför omstarten av serien. Det blir intensivt med mycket innebandy, längtar redan faktiskt. Men veckans höjdpunkt är självklart matchen mot Odelberg, ska det bli en 10-2 seger till oss igen eller kommer Odelberg få sin revansch?


Sitter faktiskt och är galet trött för tillfället och orkar inte skriva något långt och invecklat idag men blir mer och bättre imorgon!
God fortsättning !
// Mackan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0