Helgen som kommer

Då börjar det närma sig helg igen och det är dags för omgång 4 i Div.1 Norra. Omgången bjuder på några intressanta möten i serien och även någon given seger för något lag. Omgången skall spås och diskuteras, så det finns en del anledningar till att läsa klart den här "sörjan".
AIK besegrade CaperioTäby igår och var enligt uppgifter ett par steg före täbyiterna i så gott som varje situation. Tyvärr missade jag denna match så ska inte säga så mycket om den men AIK verkar bibehålla formen vilket jag är oerhört glad för.
Storvreta vann stort mot Dalen ikväll då man även gjorde tvåsiffrigt på Umeå laget Dalen. Vet inte riktigt vad det är som händer i SSL men det är ovanligt många storsegrar känns det som. Kanske är förtidigt att dra en slutsatts men man börjar ana vissa saker.

Hur som helst, de unga spelarna tar för sig mer och mer i SSL och vill nu därför ta ut 6st unga spelare som imponerat stort i början av säsongen:

Målvakt: Viktor Klintsten (1988), Storvreta, Var med i A-landstruppen redan förra året och har inlett denna säsong lovande och kanske får han chansen igen i landslaget?

Back: Rasmus Sundstedt(1989), CaperioTäby, given i den här 6an. 20år och har redan landslagsdebuterat och är enligt många redan given i a-landslaget.

Back: Daniel Schmidt (1991), Järfälla, Lagkapten som 18åring i ett SSL lag är bara där ett tecken på vilken talang den här killen är. En oerhört spelsmart spelare som sällan gör misstag och har ett riktigt bra skott.

Center: Emil Söderström(1991), Balrog, har börjat säsongen riktigt lovande och skulle egentligen spelat div.2 med Huddinge iår fram tills Balrog tappade spelare och tvingades ta upp massor av juniorer. Och jag tror inte att Balrog är missnöjda med att fått upp Emil till laget.

Forward: Henrik Stenberg(1990), Storvreta, redan rutinerad i SSL trotts sin unga ålder. Levererar varje match och är en av de viktigaste spelarna i sitt Storvreta.

Forward: Kim Nilsson (1988), AIK, Poängkungen från Färjestaden är nu redo att ta över tronen som Sveriges bästa forward efter att N. Jihde lagt klubban på hyllan. Han är helt oberäkneling och kan finta bort vem som helst både stillastående och i fullfart. En spelare som har allt och kommer vara på topp 10 listan av världens bästa spelare när säsongen avslutats.

 


 

Omgång 4, Div 1 Norra

Örnsköldsvik - Hagunda
Ö-vik har absolut inte imponerat i början av säsonge och nu möter man ett annat lag som inte heller inlett imponerande men dock vann Hagunda sin senaste match hemma mot Granlo med udda målet medans Ö-vik förlorade stort mot Sandåkern borta.
Mitt tips: 5-8

Mora - Handen
Vi lyckades vinna med hela 10-2 hemma förra omgången mot Odelberg medans Mora vann borta mot Tullinge med 7-4. Vi har sett Mora spela några gånger i år och enligt Tullingespelare så är Mora absolut inte oslagbara så det här ska vi nog kunna kämpa oss till. Mora är oerhört starka för tillfället och har vunnit alla sina matche, fast någon gång skall dom väl förlora. Så varför inte nu?
Mitt tips: 4-5

Gävle - Tullinge
Gävlederby förra veckan som slutade med ett oväntat resultat där Alba besegrade Gävle i Sudden. Gävle är oerhört starka på hemmaplan så det kommer bli tufft för tullinge som inledde med seger mot Ö-vik och sedan förlorat två raka med Mora och Odelberg. Tyvärr för Tullinges del så är nog Gävle för hemmastarka och tar nog hem den här fajten.
Mitt tips: 8-5

Uppsala - Sandåkern
Bör vara enkel match att tippa med fördel Uppsala, men Sandåkern tog hem 3p förra matchen och är nog sugna på att skrälla i denna match. Fast Uppsala i just sin egna hall är nog några klasser för mycket för Sandåkern.
Mitt tips: 9-3

Odelberg - Ersboda
Odelberg var oerhört svaga förra helgen mot oss då dom förlorade med 10-2. Ersboda har 0p och 10-26 i målskillnad och ligger just nu sist i serien och lär väl göra det efter omgången är slut med. Odelberg har mycket att bevisa efter förra helgen och kommer nog köra över Ersboda hemma i Gustavsberg.
Mitt tips: 7-2

Granlo - Alba
(Flyttad till 100430)


Här under ser vi en av våra stora talanger i Handen, Robin Rudberg. En center som är född 1992 som sliter och är en galen speedkula på planen. Vi har faktiskt 4st till som är född 1992 i truppen som är oerhört duktiga, där alla vill spela innebandy och inte bara försvara sig. Ett gäng unga killar som tar för sig varje träning och match och viker aldrig ner sig. Ska bli kul att följa deras fortsatta utveckling under säsongen.


(Bilden är lånad från uppsalabloggen: http://zerpo.blogg.se/

Nej, nu blir det sängen för min del.
Hare!
// Mackan


Kommentarer
Postat av: Peter Bohlin

Jag har svarat på ditt mail angående fotgrafier från min blogg.

2009-10-09 @ 09:49:36
URL: http://zerpo.blogg.se/
Postat av: Erik

Jag ser mora som svåra att läsa, de kan prestera bra så se upp

2009-10-10 @ 02:51:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0