Handen - Odelberg

ÄNTLIGEN(!) är ordet för dagen måste jag nog påstå. Vi har haft en del otur under försäsongen som sträckt sig över de första två seriematcherna också vilket fått oss att ståkvar på noll poäng. Fast idag så var det islossning och det är något så enormt skönt att det har börjat släppa. Idag fick vi besök av ett av de andra två stockholmslagen i serien, Odelberg/Ingarö (fd Odelberg/Gustavsberg). Odel har vunnit sina två första matcher och senast mot mitt fd lag Tullinge med udda målet så vi var inställda på att kriga till sista blodsdroppen, och det gjorde vi också.  Vi började offra oss mer än vad vi gjort tidigare och varje gång Odel letade instick eller skott så satt vi i skottlinjen och fick smaka plast.
Odelberg hade väl aldrig riktigt något att säga till om när vi gör 3-0 i förstaperioden. Hela första perioden hade vi full koll på motståndarna och tog allt stryk vi var tvugna att ta.
Andra perioden vart jämnare där vi hamnar i en svacka men den slutar 2-1 till oss och vi utökar försprånget till sista perioden.
Tredje perioden är en uppvisning från våran del i TUR mål och riktigt snygga mål i både spel 5mot5 och spel 5mot4. Perioden slutar 5-1 till oss och det gav oss en seger i matchen med 10-2 och nu är vi på gång.

1p Fredrik Dehlin (1+0)
Vart inga poäng för mig denna matchen heller men hade en plus/minus-statistik på: +5

Här näst har vi KAIS Mora på bortaplan. Mora vann idag mot Tullinge med 4-7 i Tullingehallen och nu ska vi till Dalarna och sno åt oss 3 nya färska poäng till Handen. Det lär bli tufft att göra det mot serieledaren som har en matcher mer spelad än oss och vunnit alla 4 matcher.

Nu blir det snart sängen för att imorgon blir det att plugga stenhårt till teoriprovet på måndag.