3dagar kvar

Tung förlust i helgen med stora siffror var absolut inte de vi hade hoppas på, fast nu är det som det är och vi ligger i en utsatt position och måste verkligen vinna på torsdag. För min egen del gick det riktigt risigt och vill helst bara glömma matchen och tänka på nästa match. Det är precis de jag tänker göra också, med tre dagar kvar till ÅRETS match så börjar nerverna stiga.

Tullinge låg risigt till i helgen mot Sandåkern men då klev en debuterande junior vid namn Dennis Forsgren in på plan och fick spela den tredje perioden. Han går in och gör 1+1 och vänder sågott som matchen på egen hand (enligt uppgifter från åskådare) och Tullinge lyckades vinna och gick där med om oss med två poäng.
Denna Dennis har jag själv skolat under 4år i pojklag och sista året var förra säsongen, så självklart tycker man att det är extra kul att han lyckas. Men surt att det ska påverka våran situation, nu får vi se om han får förtroendet mot oss på torsdag och då kan jag lova att han inte kommer förbi sin gamla tränare.

Nu är det bara att ligga i under veckan och träna på ordentligt och sen kriga till oss segern på hemmaplan.

Tänkte nu ta er med på en resa i olika spelares tankar inför matchen. Kommer under dagarna fram till Torsdagens match mellan Handen och Tullinge lägga in intervjuer med olika spelare från båda lagen så att ni utifrån kan se hur spelarna tänker. Först ut är IBK Handens lagkapten Patrik "Pata" Andersson:

Tjena Pata, förlusten i helgen var en missräkning och nu är det en match kvar innan exakt halva serien är spelad. Vinst mot Tullinge och Handen ligger på rätt sida igen, hur tror du att matchbilden utvecklar sig på torsdag?
- Ouff, bra fråga. Som IBK Handen blandar och ger så är det väldigt oförutsägbart. Känslan säger att vi förmodligen kommer äga mycket boll mot ett tajt och kompakt Tullinge.


Handen och Tullinge är en jämn målskillnad, men det finns en skillnad. Handen släpper in lite mål och gör lite mål medans Tullinge släpper in mycket mål och gör mycket mål. Tror du det blir en målsnål eller en målrik tillställning?
- Får vi matchen dit vi vill och tar ledningen till en början så kan det dra iväg ordentligt i målprotokollet. Det innebär att Tullinge måste kliva upp högre och öppna sig mer. Vi kan kontra sönder ett långsamt Tullinge. Tar dock Tullinge ledning och komando i matchen så tror jag att det kommer bli en målsnål fight.

Vem i Tullinge måste ni se upp lite extra för på torsdag?
- Haha, har sällan nån speciell respekt för nån enskild spelare eller poänggörare ärligt talat. Jag vet att får jag igång mitt egna spel ordentligt, då är jag bäst på planen och det betyder att Handen är närmre segern än Tullinge på torsdag. Det är det som är det viktigaste. Vilka spelar i Tullinge för övrigt? Har ingen direkt koll....


Vilka vinner och varför?
- Vi gör sällan 2 dåliga matcher i rad. Det betyder att vi kommer vara starka på torsdag. Spelar vi på 2 femmor är vi bättre än dom på alla positioner. Vi ska bara vinna. Vi är ett bättre lag. Matchen slutar 7-3 till Handen.

 Patrik Andersson, IBK Handen


Ska försöka få tag på några Tullingespelare och några fler Handenspelare och lägga in deras svar så fort jag får tag i en fungerande dator.
// Mackan

Kommentarer
Postat av: ?

oj oj här händer det grejer.Kom igen nu Mackan !

2009-12-09 @ 22:20:16
Postat av: Greger

haru somna,kom igen-

Ska ge dej en frisläng och ge dej bilder från Storvreta, där vi förra året slet ihop med vårt lag.

Nya ambitioner, vi tänker nu vinna cupen inte komma 8:a, kul hade vi Birger.

Ps. Vet du att din brorsa e bäst

//Greger

2009-12-12 @ 00:21:43
Postat av: Anonym

mackan var eh du?

2009-12-21 @ 01:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0