Snart avresa mot Finland och Övergångar

Innebandyn börjar gå mot sitt deffenitiva slut runt om i Sverige och det märks verkligen på innebandybloggar som börjar trappa ner sitt skrivande. Jag själv är lite så just nu också, men det kommer mer och kommer skriva hela sommaren, för det finns alltid någonting att skriva om. Kanske finns det inte hur mycket som helst, men dock finns det en del...

Theodor Lindberg har nu valt att lämna Falun, han har valt bort Dalen och Västerås, nästa säsong spelar han i Div.1 laget Visby IBK. En konstig flytt enligt mig, men det verkar helrätt för Theodor så man får önska han all lycka där nere. Jag personligen tror att han hade tyckt att det var roligare i Dalen eller Västerås, men men... Han kanske behöver växa på sig lite i div.1 en säsong eller två.

Rasmus Enström gör motsattsen till Theodor, han går från Västerås till Falun. En mer logisk flytt, men förstår inte varför den skulle vara bra för honom. Han har sitt Västerås i SSL och dom har fått in lite nya spelare och ska få in ny tränare. Ge det en chans till i Västerås innan man prövar vingarna. Fast självklart så måste han göra det som känns rätt, dock tycker inte jag att han höll i SSL förra säsongen och nu är det bara hoppas att han gör den nästa istället.

Det är nu bara en vecka kvar tills vi är i Finland och spelar... Längtar faktist och det ska bli galet roligt att åka över till grannlandet och plocka hem en ny guldmedalj till samlingen.
Ska bli kul med ett sista äventyr med laget, varit några år nu och det ska faktist bli lite vemodigt att aldrig mer få vara en del av den truppen som vi nu haft i nått år.
Men det kommer alltid nya utmaningar och det är det man får se fram emot efter denna sista resa.

Men nu är allt fokus på de närmsta matcherna. =)
MOT NYTT GULD!

Kommentarer
Postat av: Anonym

9+14 på 19 matcher i SSL, känns som Rasmus Enström höll ändå?

2009-05-01 @ 17:53:48
Postat av: ...

du har ingen koll!

var och kollade på AIK - Västerås..

Rasmus Enström var en av dom som kissade på aik... skön koll

2009-05-02 @ 01:59:10
Postat av: bra koll

du verkar ha bra koll innebandy gurun, Tror Enström går in i dem flesta lag i SSL. En av svergies största talanger.

2009-05-25 @ 13:11:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0