Tre matcher och tre segrar

Tvåmåls-segrar har varit våran melodi i denna turnering och även så i den avslutande gruppspels matchen. En match som skulle sluta på ett riktigt tråkigt sätt, men mer om det senare. För att vi anlände till hallen en och en halv timme innan matchstart och började fokuseringen direkt. Vi var inte klara ännu för vidare avancemang och behövde minst en poäng.för att vinna gruppen, detta kanske spände killarna litegranna.

Sista motståndare i gruppen var Patriots och dom tog ledningen efter inte lång tid alls och våra grabbar kändes sega och inte alls villiga att kämpa för segern. Men efter en liten lätt tillrätta visning från bänken så gav grabbarna mer krut och visade att man ångrar hur man startade matchen och stänkte direkt in 1-1 genom Johan Sturk. Strax efter gjorde Rasmus Lindvall 2-1 och det var ställningen efter första perioden.

Halvtidssnacket gick ut på att väcka grabbarna ännu mer och se till att dom förstod sin uppgift ordentligt. Dessutom kände man att grabbarna var sugna nu för att alla spelare ville lägga till detaljer och se till att förbättra saken. Nu var vi på gång och nu ville vi vinna...

Andra perioden kommer att bli ganska säker där vi går ifrån till 3-1 genom Keith Ekblad som gjorde sitt första byte i matchen. Ssen kändes det jätte säkert, även fast Patriots gjorde 3-2. Men vi gör 4-2 genom Andreas Åslund och det var hans näst sista insatts i denna match. För minuten senare blir han intacklad i läktaren och börjar blöda från skallen. Patriots spelaren får röttkort och det blir världens surr i hela hallen. Tråkig avslutning på gruppspelet som egentligen slutade bra, men nu är det semifinal mot Storvreta IBK imorgon kl. 09.00 (finsktid).

Statistik:

FBI Tullinge - Patriots

Mål: 4  -  2
Skott: 25-5
Matchens lirare enligt cupen: Derek Krook

Mina matchens tre bästa spelare:
1. Rasmus Lindvall, gör återigen en kanonmatch och spelar med ett sånt galet självförtroende just nu så man får gåshud. Hoppas han kan hålal samma nivå imorgon, det tror jag faktiskt att han gör, utan tveckan!

2. Magnus Blommé,
stabil som vanligt och tar inga onödiga risker. Spelar klokt och moget hela tiden och det lyfter hans femma bakifrån.

3. Andreas Åslund, slutar aldrig kämpa och spelar alltid för lagets bästa. Gör ett enormt arbete idag och allt som en kapten ska göra. Visar vägen och kämpar!

Bilder från matchen:
   
   
   

Nu är det möte med spelarna och sedan är det dags att hitta på något kul. Kanske gå ut och driva med finnarna eller någonting som är lite roligare än hotellrummen. Hur som helst, återkommer igen!

// Mackan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0