Semifinals morgonen i Espoo

Godmorgon Sverige!

Nu har man precis käkat frukost och plockat ur all sin packning från hotellrummet här i Espoo och nu ska vi strax bli hämtade av en buss som skall ta oss till semifinalen mot Storvreta IBK. Det som är lite komiskt är att vi delat buss med dom varje dag och till varje match, så det blir att dela buss med sina motståndare igen. Dessutom så åt vi Frukost samtidigt och allt det här börjar faktiskt kännas lite konstigt. Men hur som helst ska vi fan se till att dom ser rött efteråt. Förhoppningsvis går dom av planen med sänkta huvuden med blicken på deras tröjor (som är röda).

Laguppställningen kommer att dras alldeles strax och grabbarna verkar riktigt spända på vad som komma skall och det har varit svårt att välja ut de 10utespelarna som skall starta då våra målvakter redan innan turneringen gjort upp om vem som skall stå denna match.

Eftersom att jag inte kommer komma åt något internet innan vi är i sverige igen så får detta eventuellt bli det sista ni hör här från grannlandet Finland. Förhoppningsvis så kommer jag att få in ett inlägg till efter matchen, men inte helt säkert att det löser sig.


// Mackan

Kommentarer
Postat av: Mamma Mia

Hej Marcus och alla killar. Trist med förlusten. Huvudsaken är att ni har haft en kul resa och ser fram emot nästa säsong. Ha en kul hemresa! Kramar från Marcus mamma

2009-05-10 @ 14:44:56
Postat av: Henke

Säg till om ni möter Indians.

Min kusse spelar där :-)

2009-05-11 @ 15:33:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0