Hemma igen

Då har vi kommit hem igen och jag har precis varit och käkat pizza med My Wingman (OP) och Matte Å. Kändes faktist riktigt skönt att betala en pizza för samma pris som man betalae två koppar kaffe för i Finalnd Haha, helt skandalöst att en kopp kaffe kostade 3euro.



Vi hade en jobbig dag igår då vi mötte Storvreta i Semifinal på morgonen och där Storvreta visar upp något som förvånade oss alla. Dom var helt kasstrull rent ut sagt. Dom skjuter 3skott på mål i första perioden och två går in, dessutom är båda målen riktiga skit mål. Men visst, Skit mål räknas dom med. Men det som är så helt sjukt är att vi sköt 9 på mål och deras målvakt storspelar.

I andra perioden börjar Storvreta maska redan efter 20sekunder då man tar lång tid på sig att byta och sen höll dom på så hela sista perioden och bara böt och böt. Dom spelade inte ens innebandy, för att så fort dom fick boll sökte dom upp hörnet i våran zon och sen böt dom när dom fick frislag.
Matchen slutar med en 2-1 seger för storvreta som skulle gå till final och vinna den mot Sundsvall som vi mötte i serien och spelade ut totalt och vann med 3-1 mot.

Vi fick istället sprla Bronsmatch mot Espoon Oilers och vi hade sagt att vi skulle spela på alla spelare denna match, vilket vi gjorde. Utan Isak som inte kunde spela pga illamående. Vi släpper till 5skott på mål i hela matchen och släpper i 4, medans vi sliter och får till 18skott och får bara in 2stycken. Vet inte riktigt, men det var väldigt svårt att ladda om efter att ha varit så besvikna efter Storvretamatchen.

Men det är så oerhört kul att se laget trivas så bra tillsammans och aldrig gnälla på varann. Gud vad trist det här ska bli att splittras nu när dom är förgammla för P92.

Hemresan gick jätte smidigt och vi hade jätte roligt alla som var med. All tid gick åt till att dansa och skratta oavbrutet, önskar att man kunde göra om denna resa med grabbarna vecka. För att det har inte varit tråkigt en ända sekund!

    
     
  

// Mackan

Kommentarer
Postat av: MN, coach

Tja Mackan, välkommen hem igen.....ville bara kolla med dig om du tänkt komma ner på onsdag? Vi ska lira träningsmatch, se till att ta med både vita och svart matchställ!



//coach

2009-05-12 @ 08:26:30
Postat av: Johanna

Haha, shit. Du har ju blivit långhårig mackan! Eller var det bara länge sen man såg dig kanske...

2009-05-12 @ 17:49:15
URL: http://misswennerlund.blogg.se/
Postat av: Anonym

skönt att ni torska, ni är sämst!

2009-05-14 @ 10:51:53
Postat av: Anonym

dålig målvakt kanske?

2009-05-14 @ 12:55:20
Postat av: Norrlland

Det är hårda ord av ett lag som kommer 4:a i cupen. Vad är betyget på ert eget lag då när ni inte kan göra mål, och dessutom släpper in 2 av 3 skott. Bra att ett lag som ert inte spelade final, när ni inte kan prestera mer än ordbajs.

2009-05-14 @ 14:37:44
Postat av: Kap - Åslund

Men snälla du vet ju inet vad vi hade kommit överäns om i laget... det var mening att vi skulle rulla på alla. Vi spelade denna turnering för att det var en avsluting med laget. Oerhört tråkigt att höra den komentaren av er Sundsvall. Ni får gärna komma ned till stockholm och ta en match mot oss, så ska ni se att ni kommer få åka hem med snea huvuden igen.

2009-05-17 @ 20:39:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0