Sågnings humör!

Hej alla innebandynördar ute i landet. Ber om ursäkt för min dåliga "update" den här veckan, men har inte haft något internet att få tag i så det får bli en del skrivande här idag. 

I detta inlägg hittar ni tankar och synpunkter om följande saker:
- Warberg - Falun
- Kimmo Eskelinen
- SSL-kvalet
- Johan Rehn
- "Det Ryktas Om..." v.13
och lite annat smått och gott.

Igår när jag satt och såg matchen mellan Warberg och Falun var det en hel del saker som slog mig. Warberg är helt KASSTRULL just nu. Visst att man vinner tillslut och att förstafemman gör lite mål. Men man kan inte som expert i TV4-sport säga att Warberg börjar visa klass när dom inte ens spelar som ett lag.
Warberg gör sina mål i PP och på returer, that's it! Falun spelar en så bedrövlig BOX att vilket lag som helst skulle göra mål på dom. ALLA vet om att det är Kimmo som skall bestämma om han ska skjuta eller spela ner på Svensson, men helt allvarligt. Warbergs PP har inte visat klass under slutspelet, dom gör mål på returer där med. Visst dom hade ett snyggt PP mål i senaste bortamatchen mot Falun men i övrigt har de inte varit någon klass. Man har kladdat på bollen och haft tur.
Speakern i Warberg måste vara otroligt jobbig att ha i öronen som gästande lag. Minns en match för två säsongen sedan då Täby spelade sin första TV match i Tibblehallen och deras speaker vart bortplockad efter första perioden för att han snackade för mycket och hejade på publiken i hallen. EXAKT samma sak är det med Warbergs speaker, så många gånger som han säger "Kom igen nu Sveriges bästa innebandypublik" borde han vart bortplockad från micken för länge sedan.
Sen måste jag kritisera dommarnas beslut när det gäller att inte utvisa WIC en ända gång igår medans Falun fick 4st (om jag inte minns fel). PINSAMT VÄRRE! Dom har gjort fyra riktigt bra kvartsfinaler innan gårdagens avgörande i Sparbankshallen. Tyärr, höll dom inte hela vägen, men är man debutanter så är man.
En liten tankeställare...
Hade det varit en Allsvenskmatch i fotboll eller en Elitseriematch i hockey och det springer in en  Streaker (Naken människa på planen) så åker man på BÖTER och ibland även poängavdrag eftersom man inte kan garantera spelarnas säkerhet under matchen. Men nu kanske det inte var så allvarligt igår, men ändå... ska Warberg få betala böter?

Nu när vi ändå är inne på Warberg så kan vi ta upp Kimmo Eskelinen och han såkallade skada som han fick inför SISTA och avgörande perioden i match nr.4.
Han skadade sig INTE under matchen, men gjorde han det då i korridoren eller något. Mitt resonemang kring det hela är att eftersom han var så Riktigt Pinsamt Dålig den matchen, så vart han Petad. Men han simulerade en skada i foten bara för att slippa säga att han vart det. Sen så var det tydligt "oklart" om han kunde spela i 5e avgörande matchen nu igår. MEN såg man några problem med hans fot, nej det gjorde man inte.
Så vet inte riktigt vad jag ska tro.... Vad tror ni?

I Falun har vi dock Sveriges nya andra målvakt i landslaget,
om jag får bestämma. Det är dags att Ramsin får chansen som första målvakt i Landslaget nu och Sjögren har inte varit glödhet under säsongen måste petas av säsiongens näst bästa målvakt i SSL, Johan Rehn!  (Bäst i SSL har Pascal Nieth varit)

Ikväll kommer TT att säkra avancemanget till SSL, någon som sätter emot?
Frågan är bara om Mullsjö klarar av trycket och vinna denna måste match som dom har medans TT avancerar uppe i Sthlm.

"DET RYKTAS OM..." V.13

* Att Kimmo Eskelinen simulerade skada istället för att visa att han vart bänkad i fjärde kvartsfinalen mot Falun. Hade han bara vrickat foten så hade han spelat ändå eftersom det var ett sånt viktigt skede i matchen.

*Att Caperio Täby ska testa att börja köra Joggingrundor på försäsongen för att vinna SM-guld. Detta innebär att man skippar sinna tidigare runder som man kört som försäsong, Krogrundor.

*Att Balrogspelarna inte får några löner utbetalda pga deras ekonomiska situation. Men det verkar ordna sig tillslut eftersom man gått så bra i slutspelet, men räcker det?

*Att Nynäshamn IBK vill bygga en Arena för innebandy, NIBK vann Div.3 i Sthlm denna säsong och har även testat att få igång TV-matcher i lokaltv'n. Men ursäkta, borde man inte försöka fylla sin egna hall (300åskådare) innan man börar spekullera i ny Arena och liknande. Kom ner på jorden nu Doppis =).

Dock är det kul att det finns föreningar som vill göra det lilla extra

*Att fler och fler vill att EA-sport skall göra ett Innebandyspel. Hur svårt ska det vara egentligen Electronic Arts... Ge Sveriges Största innomhusidrott ett spel!!!


Här har ni en film på Streakern!



Hoppas ni inte tänker svika bloggen nu bara för att den vart nere några dagar. Nu är jag igång igen och ojj vad jag är på hugget! =)

// Mackan

Kommentarer
Postat av: mister micke

Så underbart skrivet såga såga såga och skriv som du tycker och låt det hetta till lite. Mycket bra. Fortsätt så. Spännande att läsa din blogg. Lycka till med allt i framtiden.

2009-03-27 @ 15:27:40
URL: http://mistermicke1988.blogspot.com/
Postat av: Jonte

Du verkar ju inte direkt vara någon supporter för Warberg. Det är ju rätt bra av ett så dåligt lag att ha vunnit tre guld på fyra år och spela semifinal för femte året i rad.

2009-03-27 @ 15:33:18
Postat av: jocke

minns inte när jag läste att warberg var dåliga på den här bloggen senast.. kanske e du jonte som inte gillar bloggen!! va vet ja

2009-03-27 @ 18:03:32
Postat av: Mackan

Jag har inte sagt att Warberg varit dåliga de förra säsongerna, MEN detta slutspel har dom varit bedrövliga. Thats it...

2009-03-27 @ 19:02:50
Postat av: andreas

du är ju ett skämt magnus eller vad fan ditt namn nu var.! verkar ju inte veta ett skit om innebandy. Har du tänkt på att det warberg är där på returerna? att dom kanske pressade på rätt bra i Pp och gjorde boxxen dålig? snälla lilla killen har du hört om att vara objektiv? eller behöver jag ens fråga det. Warberg spelade ut falun igår. vet itne vilken match du såg på men det kan inte ha vart samma.

2009-03-27 @ 20:49:54
Postat av: zz

skriv inget om du inte har något vettigt att skriva.

2009-03-27 @ 20:50:48
Postat av: Anonym

Du verkar inte gilla Warberg, men faktum är att alla lag i SSL tycker att Warberg är fruktansvärt bra och har svårt att hitta motvapen.



För 2 säsonger sedan blev det 3-2 i matcher till WIC mot Helsingborg och sedan 3-2 i matcher mot Storvreta innan dom vann hela skiten, kan mycket väl upprepas i år.



Dåliga lag vinner inte serien och går till semi-final.

2009-03-27 @ 21:36:46
Postat av: Mackan

MEN GUD! Jag säger att dom har varit bedrövliga under slutspelet!!!! MEN under serien var det annorlunda, det kan jag hålla med om! Jag pratar om Kvartsfinalserien mot Falun, NU IÅR och inte för tre år sen.



Vaddå att Warberg gjorde boxen dålig, asså, Falun ställde upp sig 4m från mål redan från start och Warberg kunde lajja lite boll.

Warberg kommer mycket möjligt vinna för att dom har en förmåga att göra mål trötts att dom spelar kasst.



Det är inte bara jag utan hela Warberg tycker också att dom inte varit bra.

Det är ren Fakta.



Och nej, jag kanske inte kan allt om innebandy, men kan ni?

2009-03-27 @ 21:41:50
Postat av: stickan

Grym blogg!

även jag håller med om att de borde komma ut något innebandy spel men det är i kina och usa som nästan alla spel tillverkas o skapas och i usa vet dom knappt vad innebandy är tyvärr knappt kina heller för den delen så om/när innebandyn blir stor där tror ja det kommer ut ett innebandy spel!

2009-03-27 @ 22:21:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0