Sorry!

Får be om ursäkt för min dåliga uppdatering, men har varit lite väl mycket senaste tiden med jobb, golf och fotboll. I veckan drar jag och två polare ner till Göteborg för att se U21 EM, Spanien - England från första parkett. Ska bli riktigt skoj faktiskt, men samtidigt så vill man ju ner till Helsingborg dagen efter och se Sverige - Italien. Får se hur det blir med det...

Innebandyfronten är lite si sådär just nu. Inte varit så mycket att skriva om senaste tiden och har därför inte kännt att det varit extremt viktigt att kriga in på bloggen och skriva om ingenting. Nu när det är nere i innebandyvärlden så skulle det vara helgrymt om ni som läsare hade några förslag på ämnen man kan skriva om och så vidare... På så vis kommer jag aldrig ha en bortförklaring till varför jag inte skrivit. Så kom igen nu alla IB-Hjärnor, klura ut några sköna ämnen och skriv in dom bland kommenterarna!


Skönt med mycket fotboll och golf nu närmsta tiden faktiskt... Någon som vill utmana mig på golf är det bara att hojta till =)...

Kommentarer
Postat av: Några Tips

Intervjua och ta pulsen på de två nykomlingarna, Sirius och TT. Åk dit och gör repotage med bilder och filmklipp som du sen lägger ut på bloggen.



Förklara hur Sverige ska ta tillbaka guldet från Finland och vilka ska ska ingå i blågult.



Skriv din åsikt i frågan om varför de svenska lagen (AIK, Balrog & Warberg) bojkottar EFC.



Skriv din åsikt om domarstandarden. Mike & Polvari har nyligen avgått. Kommentar.



En hyllning till Niklas Jihde.



Ranka de bästa up-coming juniorerna som snart tar klivet in i SSL och blågult.

2009-06-17 @ 00:28:56
Postat av: flera tips

Skriv lite om lagen som Tullinge ska möta i div 1 norra nästa säsong.



Vad det har för toppspelare,

är det några man ska se upp med.??

Hur du tror att nykomlingarna kan toppas med de övriga lagen.

2009-06-17 @ 15:08:36
Postat av: Ännu mer tips

Skriv lite om spelarna i Tullinge dvs deras styrkor osv ungefär som när du hade ett inlägg inför DM-matchen mot åkersberga med juniorlaget.

2009-06-18 @ 16:12:52
Postat av: Stämmer ryktet?

Stämmer det verkligen att AIK och Tullinge gör ett temporärt spelarbyte denna säsong? De två spelare det då handlar om är Sebastian Myrbäck och Marcus Magnusson. Myrbäck lånas ut till Tullinge och Magnusson till AIK.

2009-06-23 @ 10:35:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0