Snälla TV4, AGERA!!!!

Vet att jag pratar för många när jag säger detta, SLUTA SÄNDA SAMMA LAG HELA TIDEN! Det är alltid samma 4lag som spelar på tv känns det som. 80% av alla matcher så är det något av följande lag som sänds:

Falun
Helsingborg
Pixbo
Dalen


Det sänds 19st SSL matcher i Tv4 sport och 12 av dessa matcher innehåller något av de fyra lagen som man ser hela tiden! Sen att Storvreta visas 5gånger är inte mer än rätt. Dom fick inte en ÄNDA match i serien förra säsongen, sen är dom roliga att kolla på.


Varför är det alltid så? Betalar dom för att de ska sändas eller vad är det frågan om egentligen. Började redan förra säsongen irritera mig på att man sända Helsingborgs hemma matcher typ OFTA och lika så FALUN. Varför sänder man inte mer av de roliga lagens matcher?

Lag som SÄLLAN sänds:

Balrog
Umeå City
Caperio Täby
Storvreta

Ärligt alltså, Sänd mer av Caperios matcher, dom leder för fasiken serien och spelar alltid en rolig innebandy! Där emot kan man lämna Balrogs hemmamatcher åt sidan, men där emot måste man väl kunna sända ett av de mest klassiska laget i Svensk innebandyns borta match mot typ, caperio, storvreta eller Warberg?

Kom igen nu 4an, vakna!!! Börja sända innebandy och inte något sjukt tråkigt Västerås som ligger sist eller liknande, sänd istället de lite roliga mötena mellan AIK - Dalen eller så.

Hampus Modigs vann EC Guld med AIK förra säsongen, nu har han skrivit på för Hammarby i Div.2.



Dagens notiser
* Hur i hellskotta kan man rösta fram KALLA som Jerringpris vinnare. Det ända hon gjorde var att spurta förbi Kurtinen i en uppvärsbacke på skidor i en simpel tour de ski tävlig.
* Pinsamt att inte Henrik Zetterberg vart framröstad av svenskafolket, killen vann allt man han kunde vinna under förra säsongen i NHL!!!
* Warberg vann som väntat mot Falun
* Zlatan fick 3priser på italienska fotbollsgalen idag. Årets bästa spelare, Årets bästa utländska spelare och årets snyggaste mål.

Kommentarer
Postat av: Matte

Så här ser det ut ...

1. Caperio/Täby 1

2. Warberg 5

3. Dalen 4

4. AIK 4

5. Pixbo Wallenstam 2

6. Falun 4

7. Storvreta 5

8. Balrog B/S 1

9. Järfälla 1

10.Umeå City 1

11.Helsingborg 4

12.Hide-a-lite Mullsjö 1

13.Jönköping 2

14.Västerås 3



För mycket Helsingborg och Västerås, för lite Täby och Pixbo. Eller ?

2009-01-20 @ 00:55:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0