Tyresö och Västerås

Snackas mycket om att Tyresö Trollbäcken ska bli nästa Stockholmslag i SSL redan nästa säsong. Visst är det absolut inte omöjligt men att TT ska upp i SSL känns oerhört oproffsigt. Dom spelar ni i Strandhallen som tar ca 300 åskådare, vilken hall ska dom spela i om dom nu skulle gå upp till SSL? Det skulle bli klassiska Torvalla Sporthall i Haninge som får bli deras nya hemma hall. Fast det är klart, finns det någon tillräckligt bra och närmre än Torvalla så blir det ju den, men jag kan inte komma på en ända hall i Tyresö som skulle ta upp mot 1000 åskådare.

Tyresös idrottshallar:
Bollmorahallen, 250 åskådare
Nybodahallen, 315 åskådare
Tyresöhallen, 120 åskådare
Strandhallen, ca 300 åskådare
Som ni ser så skulle man ALDRIG kunna spela en SSL match i någon av dessa hallar.



Efter en tung höst som nykommlingar i SSL har nu Västerås IB sparkat sina två tränare Stefan Hedlund och Stefan Lindgren. Västerås ligger sist i SSL med endast 7poäng på matcher och de har 3poäng upp till kval platsen och 4p upp över sträcket.
Nu i bortamatchen mot Umeå City kommer laget ledas av spelaren Elmar Gudbrandsson som själv är back i Västerås. Ska bli intressant att se hur Västerås reagerar på detta. När vi mötte Västerås förra säsongen i Div.1 så var de betydliget mycket bättre än vad de visar i SSL. Folk påstår att det är bättre motstånd, men det är självklart att det är bättre motstånd! MEN de vågar ju inte spela sitt egna spel, så skärpning nu VIB, håller tummarna för er!!!

Förra säsongens bortamöte mot Västerås i Div.1

Notiser:

* AIK - Mariestad ikväll på Hovet i Hockey Allsvenskan
* AIK innebandy går ut med ett EXTRA årsmöte den 20e Januari
* Jag galet hungring, bara så ni vet...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0