MVP i SSL och Div.2

Mr. Jihde skrev i sin blogg här om dagen de spelarna han tyckte var den mest betydelsefulla i sitt lag. Han nämnde en spelare från varje lag i SSL och jag höll inte med honom helt och hållet, så då tänkte jag göra min egna MVP-lista.
Här är listan äver mina MVP's i SSL:

AIK,
Kristoffer Kranberg
Balrog, Pascal Nieth
Caperio Täby, Danne Bron Sundbom
Dalen, Matthias Hofbauer
Falun, Johan Rehn
Helsingborg, Linus Nordgren
Hide-a-light Mullsjö, Fredrik Holtz
Järfälla, Andreas Ackevi
Jönköping, David Gillek
Pixbo, Isac Rosén
Storvreta, Mika Kohonen
Umeå, Ole Mossin Olsen
Västerås, Christian Mattsson
Warberg, Magnus Svensson

Här är mina MVP i Div.2 Östra Svealand:

Bollstanäs, Nicklas Bjunér
Duvbo, Johan Sundberg
Farsta, Tommy Schibort
FBI Tullinge, Alexander Wallberg
Hammarby, Johan Davidsson
Huddinge, Mattias kahn
Nykvarn, Kim Callin
Orminge, Andreas Rehn
SB Innebandy, Daniel Viding
Storvreta U, Jakob Drews
Täby, Pierre Ahlberg
Värmdö, Petter Ericson


I Div.2 ÖS så har Tullinge redan säkrat seriesegern och direktplatsen till Div.1, men vem tar kvalplatsen. Huddinge ligger 7poäng före Farsta som har en match mindre spelad och det är 3 omgångar kvar. Ska Farsta ta hängmatchen och ligga 4poäng bakom och på så sätt få Huddinge och skaka lite?

De resterande omgångarna för de lagen:


Omg.17 (7/2)

Farsta - Bollstanäs (Hängmatch)

Omg.20

Huddinge - Nykvarn

Farsta - Värmdö

Omg.21

Orminge - Farsta

Bollstanäs - Huddinge

Omg.22

Huddinge - SB Innebandy

Farsta - Hammarby

Hur blir utgången i den serien?


Notiser:
* Arshavin klar för Arsenal, rätt lag för honom eller inte?
* Åkersberga har 0poäng med 3matcher kvar, Tyresö (b), Karlstad (b) och Visby (h)... Blir dom nollade en hel säsong?
* Svenska framgångar i Alpina VM uteblir än så länge. Det lär väl vara så ett tag framöver!

Kommentarer
Postat av: C

Ute och cyklar ? Pascal Nieth viktigast för balrog? Micke Karlsson som snittar 3 pinnar per match lär vara viktigare kära du. Mattias Kahn i huddinge? nog med att killen gör mål, men utan hellström och brorsan vore han inte speciellt mycket?

2009-02-04 @ 14:15:45
Postat av: C

Och Andreas Rehn Orminge? Om du tkr det är okej av lagets viktigaste spelare att släppa in 9 mål mot hammarby och sen kliva av så vette fan asså. Skulle nog säga att kapten Lars Bergström är betydligt viktigare. Rehn svajjar precis som hela Orminge i år

2009-02-04 @ 14:17:14
Postat av: Mackan

Utan Nieth i balrogs mål hade dom inte legat på slutspelsplats... Så det är väl viktigare än att ha någon som gör lite mål, för vem som helst kan göra mål i balrogs trupp, men vem som helst kan inte vara bra i mål ett ett av SSL's sämsta försvar.



Hellström har varit riktigt blek iår i div.2, och matte kahn klarar sig bra utan sin bror också. Förra säsonge gjorde han 58p i div.3 om jag inte minns fel.

2009-02-04 @ 14:31:10
URL: http://innebandyklubban.blogg.se/
Postat av: C

Haha, skämtar du.

AIK: Kranberg.



Du är verkligen ute och cyklar



AIK: Djurling, inge snack om saken!

2009-02-04 @ 14:32:48
Postat av: Petter

Han gjorde 59 poäng i div.4 förra säsongen. Leo vann div.3's poängliga med 57 poäng..

2009-02-04 @ 15:08:20
Postat av: E

Ketil Kronberg i Dalen! Du är ju helt ute och cyklar.



Samt att i Umeå City är det snarare Daniel Jernberg eller Erik Ställ. Ole springer bara omkring med sliskig frisyr och zorrar lite

2009-02-04 @ 15:52:29
Postat av: Mackan

Petter: Ledsen, vet också att det var div.4, men kom åt fel knapp.

2009-02-04 @ 16:48:15
URL: http://innebandyklubban.blogg.se/
Postat av: Anonym

AIK, Kristoffer Kranberg

Balrog, Pascal Nieth

Umeå, Ole Mossin Olsen

Helsingborg, Linus Nordgren

--------

Frågan är hur man inte kan ta med M.Karlsson i Balrog"alla kan göra mål i balrog"(bara 4st som har gjort över 10mål)

Du petar även Djurling som nog är världens topp3bästa..

Mossin i city har du?! Kan man fråga sig varför du inte har Ställ med..

O sätta Linus Nordgren blott 19 år som mvp i Helsingborg?!?!

2009-02-04 @ 17:01:28
Postat av: Mackan

Vet att Linus Nordgren är 89a, men han har redan gjort 3-4 säsonger i SSL och iår är han den som hållt fanan uppe tillsammans med bland annat Nede och Nede.



Det jag menar med att vem som helst i Balrog kan göra mål, är att spelar ingen roll om man gör 6mål i en match, för om man släpper in 8 så förlorar man ädnå. Men Pascal har varit så pass bra att han räddat Balrog i så gott som alla matcher dom vunnit iår. Balrog har bedrövligt försvarsspel vilket gör det ännu svårare för pascal, men han har räddat Balrog! Sen att Karlsson gör mycket mål, det är väl bra. Men så länge man har en bra målvakt kommer man mycket längre än om man bara har någon som gör poäng och en risig målvakt.



Kranberg står för hur mycket som helst i AIK's offensiv och dessutom i defensiven. Man skulle kunne välja bland, Koffe, Jihde, Djurling, KJ.. Men jag valde koffe för att det är han som gör det lilla exktra när det behövs.



Har inte Erik Ställ med i Umeå för att han varit riktigt botten i flera av säsongens matcher. Han har inte nått upp till samma nivå som förra säsongen i Falun. Hade Ställ spelat lite bättre i varje match hade de legat 1-2 platser högre i tabellen.

2009-02-04 @ 17:35:14
URL: http://innebandyklubban.blogg.se/
Postat av: C

haha, vad gör Kranberg det där lilla extra då?

TAR EXTRA MER UTVISNINGAR? good call there....

2009-02-04 @ 19:31:09
Postat av: Fredde

haha mackan ta åt dig av kretiken och ändra omgående din pinsamma lista.. Visst vi vet att du hatar micke karlsson och därför lämmnar du honom utanför, men samtliga spelare e så fel.. jag menar pixbo har du glömt bort sveriges näst bästa back quist helt plötsligt??? Dock blev jag överaskad att du valde sundbom före din älskling Ralle sundstedt vilket du gjorde helt rätt i, men 7-6 ändringar måste du göra helt klart

2009-02-04 @ 19:50:29
Postat av: C

www.itilly.blogg.se pissar ju på dig. hej då innebandyklubban.blogg.se

2009-02-04 @ 22:03:47
Postat av: mister micke

AIK: Kranberg??? Håller med er som skriver Karl Johan Nilsson, eller Jihde. 3 spelare som tar Kranberg. Kranberg= för mycket 4 mot 5.



Balrog: Karlsson eller Blomberg skulle jag skriva.



Dalen: Ketil är min åsikt, men visst Hofbauer godkänner är inte så mycket sämre heller.



Helsingborg: Linus Nordgren. En talang som har varit med Helsingborg ett bra tag. Kritisera med bara ålder som orsak är dåligt tycker jag. Sundstedt skulle nog vara MVP i alla dem 6 lagen som inte är på topp 8... Skillnaden mellan dessa är bara 2 månader kan jag tala om för dig.... En bra anledning varför man inte skall kritisera med ålder.



Division 2 ÖS:



Storvreta: Utan rutinen av Johannes JG Gustavsson skulle dem inte vara på 5:e plats.



Orminge: Har bara sätt SB-Orminge när det gäller Orminge. Dem måste ha den sämsta defensiven i hela serien eftersom en målvakt som släpper in mest mål i hela serien och du väljer deras Målvakt...



Självklart får ni tycka som ni tycker men respektera också vad andra tycker. Ordet är tack och lov mycket fritt i detta land som Sverige är...













2009-02-04 @ 22:10:55
URL: http://mistermicke1988.blogspot.com/
Postat av: Mackan

Ang. Orminge... Dom har ett bedrövligt försvarsspel. Absolut!.. Men Utan Rehn i mål så hade dom släppt 5-6mål till varje match, och då hade dom tagit 0poäng istället.



Målvaktsspelet är det viktigaste i en match. Utan en bra målvkat vinner man inte, oavsett om två spelare öser in poäng. Så därför är Nieth Balrogs viktigaste spelare, visst skulle man kunna skriva Micke Karlsson men dom hade inte vunnit om de släppt in 3-4 kassar till varje match.



Johannes Gustafsson har absolut mycket att göra i att storvreta U ligger där dom ligger. Men han var inte med i någon av matcherna mot Tullinge och då fick Drews sköta arbetet istället. Jag hade problem att välja någon av dom, men det vart Drews för att han fick försöka hålla farten uppe så mycket det gick mot Seriesegrarna.



Linus Nordgren är för mig GIVEN som MVP i Helsingborg. Han må vara ung men han håller uppe Helsingborgs förstafemma och levererar Nede gång på gång.



Micke: Självklart är ordet fritt, men dock ska man inte gå in och säga att någon är helt bakom flötet som vissa säger. För innebandy handlar inte bara om att göra mycket mål, utan att ha ett bra försvar också.

2009-02-05 @ 09:57:51
URL: http://innebandyklubban.blogg.se/
Postat av: mister micke

Sant det där med vad man inte borde säga. Vissa låter som om deras ord inte räcker till eller skall jag säga att dem inte riktigt har mognat till ordentligt ännu. Sant det finns gränser håller med dig Innebandyklubban. Lycka till mot Nynäshamn i helgen. Hoppas på en bra match.

2009-02-05 @ 12:40:53
URL: http://mistermicke1988.blogspot.com/
Postat av: Treo

OLE MOSSIN OLESEN SOM MVP I CITY? ÄR DU GALEN?



VEMSOMHELST KAN TA HANS PLATS, JERNBERG ELLER LUNDMARK INTE SLISKOLLEFÖFAN

2009-02-07 @ 03:55:25
Postat av: Mange

Håller med dig i mycket men inte allt.



Bollstanäs så har ju Fridner betytt mest för Bollsta, kolla hans poängskörd på antal matcher +att de gått bättre sen han kom.



Duvbo Johan Sundberg 33 poäng

Farsta Tommy Schibort 44 poäng

FBI Tullinge Alexander Wallberg 57 poäng=)



Inte så mycket att snacka om, ganska solklara val. Samma sak för Davidsson i Hammarby, väldigt rutierad herre=) men satan vad han hoppas mellan lag.



Mattias kahn i huddinge dock? han vore ingenting utan sina medspelare. antingen kan man sätta hela kedjan som lagets spelare eller Hällström.



Cim Callin - Orminge. Helt klart den bästa men problemet är ju att han vet det. Han hoppas till lag där han vet/tror han ska vara en storspelare. där kan man verkligen snacka om klubbhora=)



Värmdö - Petter. Som jag ser som ett framtidsnamn. Tycker det är tråkigt att han spelar där, hoppas han kommer flytta från Värmdö för det finns nog många klubbar som skulle vilja ha honom.



Täby FC - Pierre Ahlberg. Ja, toppen i poängligan förra året i 3:an och nu i 2:an, 79 poäng under 2 säsonger på 38 matcher som back, det är ju frågan spelar han verkligen back hela tiden? men men helt klart div 2 bästa back.



Orminge, Andreas Rehn ? Låter lite för ödmjukt, målvakt i laget som släppt in mest mål?



SB Innebandy, Daniel Viding

Storvreta U, Jakob Drews



Inga direkta komentarer då jag inte vet så mycket om de men han Jakob Drews har ju vart och nosat på SSL så bra är han ju. Viding den gamla räven, tråkigt att tycka någon i SB är bäst. Hela laget va sveriges historia i innebandy för sekel sedan.







2009-02-08 @ 11:03:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0