Balrog - Storvreta, Eftersnack

Då var dagens SSL match färdigspelad och det var Balrog som plockade hem mest poäng från denna match. Efter att ledat med både 2 och 3mål så tappade man ledningen efter 2snabba mål i slutet av matchen. Resultatmässigt så var det Balrog som förtjänade segern men enligt matchbilden så var det Storvreta som borde plockat fullpott. Men visst var det en svängig match där båda lagen växlade chanser.

Satt hemma med flera stycken från Tullinges A-lag och Juniorlag och kollade tillsammans på våran polare och fd lagkamrat i a-laget och junioret från förra säsongen, André Lindman. En av dom som var här har en farsa som skulle filma för TV4 idag under matchen, och han hade lovat att zooma in André, så vi satt spänt och väntade. (Lite geak varning?)... Men när laguppställningen rullade så såg vi att han skulle starta tillsammans med Fröberg och Blomberg, riktigt kul!
Han hade två bra chanser att göra mål men lyckades inte få in bollen och han hade några sköna passningar. MEN André ska inte andvändas genom att stå på djup, han ska komma upp och möta boll på kanten vid halva och sedan transportera ner den i fart. Det är hans grej och det är inte många som hänger med då. Men trist nog så fick han inte spela mer än halva matchen.

 

Dagens samtalsämne här i vårt vardagsrum var mitt HAT mot Micke Karlsson i Balrog. Eller hat och hat, tycker han är överskattad. Ni som läst bloggen ett tag nu har säkert läst ett och annat om mina åsikter kring denna spelare och det är inget jag inte står för, tvärt om!
Satt och förde statistik idag på honom och han visar inte landslagsklass idag heller, tycker det mest anmärkningsvärda var att han uttalar sig i periodpaus som om han vore sveriges bästa spelare. MEN blir man bortplockad i sitt eget PP när man ska jaga boll för att han inte är bra i defensiven så ska man inte spela i ett Svensktlandslag. Man måste hantera Forsvar som anfallsspel till100%, men det gör inte Micke. Han är en enorm trollkarl som får med sig bollen i anfall, men i defensiven har han inte mycket.

Micke Karlssons Statistik från dagen:

Avslut: 5       På mål:  0
Dribblingsförsök: 11      Lyckade Dribblingar: 6 (dom sex var faktist riktigt snygga)
Lyckade  passningar: 17   Frislagspassningar: 4    Misslyckade passningar: 12  

Tycker att Micke inte alls gör en dålig match, men han vart överglänst av MINST 3st i Balrog.. Nieth, Lydecker och Gustafsson.
MEN Micke Karlsson visar iallafall idag att han kan spela ENKELT och det är något jag velat att han ska göra för att nå ett steg längre. Och idag var en början på det, men det är en bit kvar.

Nog pratat om Micke nu... Nu ska vi snacka ÖRJAN SKOGSTRÖM. Varför får den gubben fortsätta spela när Balrog går ner på folk. Finns nog ingen mer osäkrare med boll och som dessutom är jätte sölig! FEL kille att ha på plan när man går ner på folk!
IN MED OFTERDAL ISTÄLLET!

MEN jag vill bara poängtera vem jag tog ut som MVP i Balrog denna säsong för en vecka sen, Pascal Nieth. Folk var vansinniga för att jag inte valde Micke Karlsson, men jag hade min förklarig:
Utan Nieth i mål hade Balrog släppt in 20-30%mer mål än vad det gjort iår och då inte legat på slutspelsplats som de gör nu. För att mål kan alla utespelare i Balrog göra, men rädda de svåra bollarna är bara Nieth som kan göra i Balrog och det är han dom ska tacka även idag!


För att utan Nieth i mål idag så hade Storvreta gjort 13mål eller något i den stilen, för att Balrog har ett Försvarsspel som inte ens håller mediåker Div.1klass.

Vi räknade även Lydeckers skottförsök. Han kom upp i 13skottförsök och gjorde 4 jätte billiga poäng, men bra poängutdelning för att vara skott.


MEN Stortgrattis till Balrog för 2 viktiga poäng i kampen om slutspelsplatsen som ser ut att bli deras.


Matchens snyggaste:
1. Pascall Nieth's benparrad i luften
2. Mathias Samuelsson's rush med bollen upp i krysset
3. Micke Karlssons uppsnurrning av Mikulski


Vet att jag låter jätte neggo om Karlsson, men med den Attityden kräver jag mer än vad han levererar. Sorry, men det är min åsikt.


// Mackan


Kommentarer
Postat av: Anonym

utan micke karlsson hade balrog inte gjort så pass många mål som dem ändå gör ibland, igår var han inte bättre än vad han brukar men nu passar du på att össa beröm över honom då hela sverige kunnde se honom live (annars hade det väll ståt, bänka karlsson nästa match), målvakten är riktigt bra men ändå utan karlsson inget slutspel ¨så enkelt är det och han är given i ett A-landslag precis som sundbom i täby och det är bara för dig att acceptera att micke är så pass bra att han ska spela där i landslaget oxå, sen är jag väldigt besviken på storvreta! dem ska 11/12 matcher köra över balrog mne vad håller dem på med? ingen som vet säger jag men hoppas verkligen att sveriges bästa innebandystad växer fram i slutspelet och bevissar att dem är världa att vara där, ps tror att Aik åker ut i kvarten oavset motstånd (ville bara säga det)

2009-02-10 @ 16:19:34
Postat av: Anonym

1. så var och är lydecker helt kass. sorgligt att han gör 2+2 eller va de va :P



2. Tullinge....vill dom vinna i helgen ? eller är orminge värda en slant till 7 gånger pengarna? :D

2009-02-11 @ 00:19:34
Postat av: Mackan

Ja, Lydecker var inte bra i helgen, men gör man 4p (2+2) så får man väl va rankad högt trotts allt under matchen.



Som det såg ut på träningen idag så såg det ut som om att Orminge får det tufft i helgen. Fast Tullinge kommer ev. spela på lite andra formationer och andra spelare och detta kan öppna för en skräll.

MEN som sagt, efter dagens träning så talar allt för Tullinge.

2009-02-11 @ 00:23:06
URL: http://innebandyklubban.blogg.se/
Postat av: Anonym

orminge är klart spelvärt

2009-02-11 @ 20:04:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0