Finnkampen

Tippade att Svenska damerna skulle förlora idag, igår förlorade dom och allt kändes som om det skulle bli som jag trodde. MEN hallå, 10-1 vinst... ber om ursäkt för missbedömningen!

Danne Bron Sundbom gjorde 1+1 efter halva första perioden och levererade även i SSL. Även Kim Nilsson har gjort sitt första mål i A-landslaget i sin debut.
I U19 herrarna vart det stor seger, 17-4... Kevin Lundgren gjorde 7p och Henrik Stenberg 5p. Bobby Edberg och Niklas Winroth gjorde 4p vardera. Sedan var poängen lite utspridda.
MEN vart var Sebastian Gafelin från Järfälla, han skulle ju spela Finnkampen istället för SSL matchen mot Umeå City. men han fanns inte med i Uppställningen.
U19 damerna vann enkelt med 5-0 och behövde inte förta sig...



Sen måste jag skriva grattis till Nynäshamn som säkrade seriesegern idag. Så Grattis Doppsko och grabbarna i nynäs, väl förtjänta seriesegern måste jag säga..




Ber åter igen om ursäkt för min fel bedömning med Damerna idag, trodde på skräll under veckan och fick se skrällen igår, men idag visade sverige klass och vann jätte enkelt!

Kommentarer
Postat av: Sverigefans

Ja du sebastian satt på läktaren,dom spelade en back på hans psition,synd för järfälla och man undrar va ledningen i landslaget håller på med,dom visste ju att järfälla hade en viktig match å så får sebbe inte ens byta om,skandal e rätta ordet

2009-02-07 @ 22:18:38
Postat av: Hallå!

Hört att du för disskutioner med nynäs.....varför inte bara gå ut med detta????

2009-02-08 @ 00:50:38
Postat av: Anonym

Om hallås kommentar stämmer så är du jättevälkommen ner hit vi skall ta hand om dig. Hälsa resten av familjen, och till lillbrorsan att vi håller våra tummar för vårt kära hockeylag.

Mvh Fam Granstedt

2009-02-08 @ 10:44:20
Postat av: Anonym

Sebastian är skadad, därför var han på läktaren.

2009-02-10 @ 17:27:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0