Balrog är fega medans Storvreta vågar

Balrog förlorade mot Storvreta och anledningen skulle kunna vara att man inte hade Nieth i mål. Utan Pascal i mål så vinner inte Balrog. så är det bara.  Micke Karlsson och David Blomberg vart båda poänglösa och det är absolut inte bra för Balrog inför framtiden.
Sedan måste jag klaga lite granna på Balrogs tränare som fortsätter spela på 6backar, det håller inte i SSL!  Spela på stycken heta backar istället för att låta backarna spela. Man kan inte vara snäll mot Örjan bara för han är en "veteran" i SSL. Han har haft sina glansdagar och kommer knappast komma tillbaka till den formen han hade för några år sedan. Sen har jag inte pratat med André idag eller igår men varför fick han inte spela?! Det är SKANDAL enligt mig, killen har inte lyckats så bra i sin debut säsong i SSL, men varför?? Jo för att han inte får förtroendet på allvar, låt killen spela nu så kommer ni ha nytta av han i slutspelet då ingen vet vad han går för egentligen!
Sluta FEGA nu Balrog, det räcker väl med att ni redan tappar era unga talanger till andra klubbar i div.1. Som tex, Sam Jonsson, Mario Micalizzi, Rickard Berg... Och det finns 5-6 andra namn utöver dom!
Visserligen har man Markus som Lagkapten i Balrog och sen har man Hagert på backen som är någorlunda unga, men hallå... Trött på att se samma saga varje år!



Sen måste jag säga att Storvreta är tvärtom, där dominerar Kanebjörk (88a) och Stenberg (90a)... Riktigt kul att se blandningen av gammalt och ungt i Uppsala! Även en annan 88a gjorde mål för Storvreta idag, Dennis Näslund.


Resultat i dagens SSL
Storvreta - Balrog............5-3..................1097 åskådare
Jönköping - Umeå..........3-8..................384 åskådare
Dalen - Mullsjö................5-4...................803 åskådare


Efter att Balrog förlorat och Umeå vunnit så är det bara 4poäng för Umeå till slutspelsplatsen och Balrog. Så det som Balrog tyckte var så säkert är absolut långt ifrån klart!
För som Balrog spelar nu förtjänar dom inte att vara i Slutspel och framförallt inte med den publiksiffran. Fast jag vill inte se två Umeålag i Kvartsfinalerna.

Ska försöka få tag på några kommentarer från spelare i både Storvreta och Balrog... Så fort jag fått någon kommentar så lägger jag in dom på bloggen.

Kommentarer
Postat av: Balrog!

För som Balrog spelar nu förtjänar dom inte att vara i Slutspel????????????????????





5 senaste med Balrog 4 vinster 1 förlust... bra koll du har... håller med dig om att Balrog borde spela på 2 femmor nu när man slås om slutspel. Pascal är ju 1:a målis, konstigt att man inte spelar honom alla matcher som är kvar.. Mikael Karlsson och David Blomberg slutar nog spela innebandy eftersom dom gick poöänglösa för en gångs skull. är det så du menar inför framtiden?

2009-02-19 @ 00:47:19
Postat av: Mackan

Nej, men micke kalrsson gjorde "bara" en ass förra matchen mot storvreta och senast mot Mullsjö gjorde visserligen Kalrsson 3poäng, men mpt ett av seriens sämsta lag.

Jag menar att Balrog behöver Karlsson och Blomberg i högform för att klara sig till slutspel. Sen självklart nieth i mål!



Balrogs vann i Sudden mot storvreta, men spelade USELT, de hade Nieth imål och det var deras poängräddare.

Sen vann man mot mullsjö, oj vilken insatts??

Balrog har 4vinster, 1sudden seger och 6förluster på de senaste 11 SSL matcherna.

Mullsjö B Vinst

Jönköping B Förlust

Warberg B Förlust

Järfälla H Förlust

Helsingborg B Förlust

Dalen H Vinst

Falun B Förlust

Pixbo H Vinst

Storvreta B Vinst (SD)

Mullsjö H Vinst

Storvreta B Förlust



Kolla vilka lag man förlorat mot, och deras spel är inte bra! Det är ingen hemlighet och inget man kan försvara...

2009-02-19 @ 01:05:12
URL: http://innebandyklubban.blogg.se/
Postat av: Balrog.

Du tar med dom 11 senaste matcherna,11 matcher är ju nästan halva säsongen. om do hade vunnit dom 11 senaste så hade Balrog legat topp 4. ska vi inte ta med dom 21 senaste också? sen är det upp till bevis nu, vinner man inte mot umeå city så förtjänar man inte att gå till slutspel.

2009-02-19 @ 16:51:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0