Debuten blir på Söndag!

Sådär, då var det äntligen dags att ta tag i datorn och skriva lite grann i bloggen. Börjar kännas som om innebandyn kommer igång mer och mer nu, så funderar på att dra igång bloggen på allvar igen och leverera nya inlägg varje dag. Eller vad tycker ni, är det för tidigt?

Har som jag nämnde tidigare skrivit på för Div.1 laget IBK Handen och skulle ha debuterat under Czech Open, men tyvärr blev det inte så. Fast det blir debut i Handen nu på Söndag då Storvreta kommer till Torvalla för att spela träningsmatch. Ska bli roligt att dra på sig HandenTröjan för att börja lära känna laget under matchsituation och självklart känns det nervöst att göra en debut match, men samtidigt sjukt kul!
    VS   
Söndagen den 23 Augusti
kl: 12.45
Torvalla Sporthall


Måste även säga att det är pinsamt att man ens kan tänka tanken att stänga av Alexander Nede och Daniel Dalbjer
för att dom deltog i Canada Cup. Sporten behöver växa och framförallt i Nordamerika, därför är det bra att spenska spelare åker över och spelar för att höja nivån i lagen och för publikens skull. Dessutom är innebandyn inte ens samma sak i USA och CANANDA som här i Europa. Finns lixom ingen seriös sida av det hela och därför bör man nästan skicka över fler svenska spelare dit.
Eller hur har Svenska IB-Förbundet tänkt egentligen, får dom inte delta i Korpen eller SIL då heller? Skärp er vafan, jag tycker Danne och Nede ska slippa avstägningen och få resan betald nästa gång istället. Endast för att vara budbärare för våran älskade sport.

Hur som helst, dags att börja följa bloggen dagligen igen för er som tycker det är kul. Börjar köra på allvar igen från och med Söndag kväll.

Ses då! =)
//Marcus "
Mackan" Magnusson

Kommentarer
Postat av: Stefan

Det är absolut inte för tidigt, nästan för sent om det ska vara någonting. Jag besöker din blogg varje dag och hoppas att du ska ha skrivit något. Förstår att du inte skrivit så mycket under sommaren men hoppas du kommer igång på allvar igen och vågar hugga till mot spelare, ledare, lag eller beslut.



Lycka till i nya laget förresten, kanske kommer och ser på någon match inom snar framtid.



Ha en trevlig helg!

2009-08-22 @ 08:50:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0