EXKLUSIV INTERVJU: RASMUS SUNDSTEDT


Då var det dags att ta en intervju med ÅRETS ROOKIE, Rasmus Sundstedt! Spelaren som tagit Sverige med storm och redan blivit uttagen till A-landslaget två gånger. Han har gått från div.5 till div.1 på kortast möjliga tid med sitt odelberg Gustavsberg, men inför Div.1säsongen valde han att gå till SSL och Caperio Täby, detta ledde han in på den stora scenen.

Tjena Rasmus och ett stort grattis till utmärkelsen Stadium Rookie Award! Hur känns det såhär efter att få den utmärkelsen?
Tack så mycket! Känns riktigt skoj, trodde man skulle få komma upp och känna lite på superligan, men jag har fått massvis av speltid och offtast tagit vare på den, så nu är man stolt! (Säger Ralle med ett stort leende)
Förstår att du är stolt, det ska du vara med all rätt.

Varför tror du att det blev just du som vart framröstad till årets rookie och ingen av de andra nominerade?
Kan vara för att jag har fått mycket speltid ooch ansvar i Täby! Varför ingen annan vart året rookie får du fråga dom som röstade!

Tror du att du skulle nå samma framgångar om du spelade i en annan av de SSL-klubbarna som du valde mellan?
De är en fråga som man aldrig kan få ett svar på :).
  
Du har en del U19 landskamper och fått lov-ord av Landslagsspelare redan förra säsongen att du borde varit med i A-landslaget redan förra säsongen om du hade spelat i SSL, nu när du gjort din första säsong så vart du belönad med just en A-landslagsplats och inte bara en gång utan två uttagningar. Hur reagerade du när du fick höra att du skulle få chansen?
Vart väldigt glad över det! Trodde de skulle ta nått år innan man skulle få chansen i a-landslaget... Nu ska ja se till och få behålla den!

Självklart måste det ha varit en besvikelse att inte få stå i Globen som ett av finallagen, men imorgon smäller det utan Täby i final, vilka står som segrare?
Hugget som stucket vilka som vinner! Men tror nog att det blir AIK som tar hem de till slut!

En annan utmärkelse som delats ut är Årets Spelare, Tycker du att rätt spelare fick priset?
Ja, jag ycker att Djurling vart årets spelare med all rätt!

Då får man tacka så mycket för din tid och önska dig lycka till i fortsättningen och i landslagsturerningen som kommer här om några veckor!
Det var så lite så, svarar gärna på frågor flera gånger!

Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-04-17 @ 17:32:13
Postat av: Anneli

Rasmus är värd det här priset,efter sin premiär säsong i SSL <3

2009-04-17 @ 19:50:27
Postat av: Lehti

Grymt Mackan! :D

2009-04-17 @ 20:50:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0