Paus-snack i SM-FINALERNA HÄR I BLOGGEN!


Då var SM-Final festen igång i Ericsson Globe (Globen) och det har varit en helt okej inledning i Damfinalen.
Balrog har inte direkt imponerat i början av matchen men det har inte heller Falun gjort. Dock så är det ändå Falun som gjort det största intrycket då man vågat spela boll och inte bara ligga hemma och kontraspela.

Årets Bästa Damspelare Emelie Lindström har inte gjort så mycket den här matchen utan det har varit den gammla räven Hermine Dahlerus som stott för spettsen i Balrog.
I Falun så har det varit Sara Kristoffersson som varit den bättre under första perioden. Malin Dalbjer har inte kommit till sin rätt och det känns som om att Balrog har koll på hennes båge. Kanske är det dags att börja skjuta i första läget Malin?

Borde Balrogs andra mål blivit bortdömmt för fotpass???              ...(Vad tycker ni?)
2-0 till Balrog efter första kommer nog att bli ännu större siffror i andra. ska vi säga att det står 5-1 efter andra???

Hörs efter andra perioden!

Kommentarer
Postat av: tessan

Det var precis som jag också sa. Att det var en fotpass,jag tycker definitivt att det ska dömas bort. Men är det någon som har visat sig i matchen så är det balrogs målvakt för det är hon som har räddat balrog i matchen och hennes förtjänst att det står 2-0 i första perioden. Nu i början av andra tycker jag dock att Falun har kommit in mer i matchen. Och får förtjänt ett mål med sig. Nu ska de bli kul att se hur resten av matchen blir.

//Tessan

2009-04-18 @ 13:46:04
URL: http://www.allthanderhar.blogspot.com
Postat av: tessan

synpunkter från grabbarna är att golvet verkar väldigt bubbligt, och dom tror det kommer första en del av herrmatchen.

//Robin och Jocke

2009-04-18 @ 13:53:13
URL: http://www.allthanderhar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0