4matcher, en vecka.

Igår började vi våran hård matchning inför seriepremiären om ca 2 veckor. Allt möjligt motstånd har vi haft under försäsongen allt för att få självförtroende och för att få bra matchning.

Första matchen för säsongen vart ett rent bottennapp mot Superliga laget Caperio Täby som igår vann mot Balrog med 13-5. Vi åkte på däng med 13-0 mot dom med bara en träning i kroppen vilket kan bortförklara en del av resultatet.

Andra matchen kom några veckor senare då IBK Handen från Div.1 tog emot oss på deras hemmaplan. Vi ställde endast upp med 9st spelare pga skador, resor och sjuklingar. Trotts detta vann vi med 6-3.

Igår spelade vi våran tredje match under för säsongen och det var väl ingen direkt lysande match men vi jobbar på det vi ska träna på och sen lirar lite väl mycket vid lägen då man bör avsluta. Men i en sån här match mot ett Div.4 lag som Vändelsö så kan man inte göra mer än att lira runt dom och hålla positionerna och träna på att lira boll i anfall och sedan ta vara på de få gångerna man får träna försvar. Vinst med 6-1 utan att förta oss och det börjar lika någonting nu, riktigt kul!

Nu väntar en fortsättnining av den tuffa veckan med match på Torsdag, Lördag och Söndag.
Tisdag: 20.00 Tullingehallen, FBI Tullinge - Vändelsö IK (div.4) 6-1
Torsdag: 20.00 Tullingehallen, FBI Tullinge - Rimbo (Div. ?)
Lördag:  16.00 Tullingehallen, FBI Tullinge -Kungsängen (Herrar Utveckling Elit match)
Söndag: Neutral plan, FInspång (Div.1) - FBI Tullinge 
Info om Tid och hall, se www.fbitullinge.nu lite senare i veckan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0