What?

Igår gick innebandymagazinet ut och skrev att Huddinge leder Div.2 Östra Svealand efter helgens omgång. Men detta stämmer inte, FBI Tullinge Vann mot Hammarby med 6-1 på bortaplan och leder fortfarande med en poäng. Hammarby har där emot inte skickat in gårdagens matchresultat.

Tullinge kom till Eriksdalshallen utan obesegrade efter 6matcher och gick in och krossade Hammarby spelmässigt första halvleken. Fast resultatet ville inte dra iväg. Med 3-1 i paus till Tullinge vart deet 2-0 i andra och slutnligen 1-0 i tredhe, En av de tråkigaste innebandymatcherna man sett sista två perioderna men det var en del fräna kassar ska medges.
Hammarby kändes aldrig farliga och de ända som får G i Bajen är: Johan Davidsson och David Schäffer. FBI Tullinges två poängkungar låg lågt igår och producerade inte alls på samma sätt som förut men visst gjorde dom poäng i alla fall. Jacob Ericson gjorde 1+1 och Alexander Wallberg 0+3.. Där emot så klev deras kedjekamrat Joakim Kihlström (född 1989) in och gjorde två kassar och kunde lika gärna gjort tre till.
(Poängen är inte bekräftade av innebandy.se ännu)

Så det är alltså FBI Tullinge som leder serien, INTE HUDDINGE.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Aje gjorde 0+3

2008-10-27 @ 10:45:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0