Veckomatcher, hetast i Div2 och Norman.

FBI Tullinge ångar på i Div.2 Östra Svealand. Efter 6 omgångarman tagit 17 av 18 poäng och har ledat serien från första omgången. Denna vecka spelas det två omgångar i serien, en på en vardag och en under helgen här är samtligamatcherna:

Tisdag 21/10
Täby FC - Duvbo 3-4
Duvbo som var favoriter i årets Div.2 Östra Svealand enligt spelbolagen har inledt knackigt och har endas tagit två poäng av 15möjliga på 5matcher. Men i mötet mot Täby kom lagets första 3poängare och kan det vara vinden som vänder? Fast det kan ju vara så att det var Täby som var riktigt dåliga. Endast de som var på plats kan svara på det...

Bollstanäs SK - Farsta IBK 7-8 SD
Farsta lyckades vända ett 7-3 underläge i början av tredje perioden till vinst i sudden. Stor matchvinnare vart Tommy Schibort som med sina 4+0 avgjorde i sudden. Farsta ligger just nu tvåa i tabellen med en match mer spelad än 3an Huddinge.

Onsdag 22/10
Nykvarns IF - FBI Tullinge 5-9
FBI Tullinge dominerar just nu Div.2 östra svealand och visade klass skillnad till och från nere i Nykvarn. Det är upp och ner under matcherna men lägsta nivån är så pass hög att inget lag kan sätta stopp för den flygande kometen från södra Botkyrka.
Utan sin poängkung som låg hemma med magsjuka så visade de yngre vägen. Spelare som Joakim Kihlström och Adam Widercrantz tog för sig och båda två nätade. Fast de som tog mest ansvar när poängkunden Alexander Wallberg var borta vart Kristoffer Axelsson som gjorde 2+1 och Johan berggren som också gjorde 2+1.

Storvreta Ungdom IBK - Hammarby IF 7-8 SD
Hammarby verkar få lite mer koll i laget nu när det gjort klart med ny tränare och sportchef. Efter en mycket tveksamm start under säsongen kunde man igår plocka hem en bonuspoäng mot Storvreta. Johan Davidsson i Bajen som är en av sveriges mest mediterade spelare visade vägen och stod själv för 1+1. Även David Schäfer i Bajen visade stake och stod för 2+1,
Är det dags att gå in på en ljusare stig nu för Hammarby?

Torsdag 23/10
Orminge Wallenstam IBK - Huddinge IBS  20.30
Huddinge måste vinna denna match för att inte tappa kontakten med serieledarna Tullinge. Kan de återhämta sig efter Sudden förlusten mot Tullinge för 5dagar sedan eller kommer Orminge välja att plocka bort Kahnarna på samma effektiva sett som Tullinge gjorde?

Fredag 24/10
SB Innebandy IF - Värmdö IF 20.15
Med Conny Vesterlund i laget kommer SB att bli farligare och farligare. Men orkar "gubbarna" med att springa så mycket som de unga Värmdö spelarna?


Läste här om dagen om Nikals Blomberg i Sandåkern i "magget" att han skulle vara Div.2's hetaste spelare, 18+1 på 6matcher. Det är galet imponerande. MEN är det då inte lite värre att ha 22p (10+12) på 5matcher som Alexander Wallberg i FBI Tullinge har gjort? Vet inte riktigt, men med en match mindre spelad och ändå 3poäng bättre?. Visst han kanske inte har gjort lika mycket mål, men han är väl lite hetare... Sen vet jag inte om Niklas spelar 10min per match eller om han har spelat non-stop eller någonting annat. Fast en sak är säker... Han måste ha en galen målkännsla om man gjort 18+1 på 6matcher.

Säsongen ser ut att vara över för en av Sveriges nästa stjärnor, Ricard Norman. Mitt under TV-Matchen mellan Warberg och AIK i måndags så hamnar Norman i en närkamp med någon Warberg spelare och på något konstigt sätt så gick med största sannorlighet korsbandet av, Det är oerhört trist för Ricard som fått så mycket lovord från bland annat Niklas Jihdes blogg där Jihde skrev att "Norman kan bli precis hur bra som helst".
Lider med Norman och hoppas han har orken att komma tillbaka efter operationen!

Charlie out...
// Mackan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0