FBI - Storvreta

Publiken har inte riktigt hittat tillbaka till Tullingehallen efter förra årets totala fiasko och det kommer nog ta ett tag till innan Tullinge börjar fylla hallen igen. 82 personer hade tagit sig till hallen den här kvällen för att se FBI Tullinge ta sig an Storvreta. 86personer är en riktigt pinsam siffra om man jämnför med tidigare år då Tullinge fyllt hallen upp mot 250-300 pers.
Men de 82personerna fick se en jämn första halvlek som inte bjöd på något extra. 2-2 efter första 20minuterna och en ganska blek och tråkig tillställning.
I andra perioden tycker Storvreta till sig en två måls ledning efter 6.24 genom mål av Mikael Fredriksson och Felix Nilsson där båda vart assisterade av Emil Windahl. Fast Tullinge kom tillbaka utan att imponera och gick ikapp och gick till och med förbi innan perioden var färdigspelad.
Tredje perioden började likadant som andra, två snabba mål av Storvreta och nu ledde uppsala laget igen. Tullinge spelar riktigt dåligt och lyckas inte få till så mycket, men man får ändå till två mål och tar ledningen innan Storvreta kunde göra sitt nästa mål. Lika efter 15 min i tredje perioden och då lyckas Tullinge göra 8-7 och detta resultat höll sig till slutsignalen trotts farliga lägen för Storvreta.

Tullinge visar ingenting av vad de igentligen kan men lyckas ändå vinna sin tredje av tre möjliga matcher och leder fortfarande serien, precis som det gjort hela tiden sen serien drog igång. Nu väntar det en tuffare matchning de närmsta 3matcherna.
Först ska man åka till Väsby och möta Bollstanäs och veckan efter det så är det Favoritmöte och DERBY mot lokala konkurenterna Huddinge inför knökfullt Tullingehallen. Sedan är det Nykvarn som gäller på borta plan.
Tufft program, men tror tullinge tar 9 av 9poäng i de tre matcherna.