DERBY i helgen

Hatet är enormt, prestigen har vuxigt, grannar geografiskt och båda har 12poäng och fulltpott.
I många år har rivaliteten mellan FBI Tullinge och Huddinge IBS vuxit och blivit en av de mest prestigfyllda matcherna  för båda klubbarna. Det är Tullinge som är storebrodern som alltid legat högre i divisionsystemen och Huddinge som slagit i underläge. I år spelar de i samma serie och båda lagen ligger ligger i topp med fullpott efter 4omgångar men som storebror är det Tullinge som leder på målskillnad.
En sådan match som kommer spelas i helgen skulle kräva en mycket större läktare än den vi har i Tullingehallen som får in runt 300pers. Kanske 500-600 är ett minimum för en sån här match, men eftersom matchen spelas i Tullingehallen kommer det inte komma mer än vad som krävs för att smocka hallen. Det jag säger är att om man skulle spela matchen i Tumba idrottshus eller Botkyrkahallen så skulle man även även fylla de hallarna. Men nu är det som det är och det är Tullinga som ska fylla läktarna med orange/svarta kläder, trummor och flaggor.
Det här är säsongens match som det ser ut just nu och nu jävlar så ska lillebror få så mycket pisk på planen!

 
FBI TULLINGE - HUDDINGE IBS
14.30 Lördag 18/10
FBI Tullingehallen


Matchens profiler:
Tullinges profil nr.1:
  Alexander Wallberg, leder poängligan med sina 20p efter fyran matcher och kommer bli en av de spelarna som kommer vara tvugna att kliva fram åter igen en sånhär match.
Huddinges profil nr.1: Mattis Kahn, Värvad som målskytt och kommer att bli en oerhört viktig kugge för sit lag. Sätter man inte stopp för honom så kan matchen bli galet tung.
Tullinges profil nr.2: Jacob Ericson, ligger tvåa i poängligan med 14p på fyran matcher och har varit Tullinges bästa poängplockare flera år irad. En av sveriges absolut bästa centrar som är länken mellan anfall och försvar.
Huddinges profil nr.2: Christian Hellström, veteranen med stort V som kan än. En av sveriges bästa innebandyspelare genomtiderna och den som ska hjälpa Kahnarna att producera.
Tullinges profil nr.3: Anders Öhman, målvakten som får allt att se så enkelt ut, tar allt från alla vinklar och hörn. Spelar han på sin normala nivå kommer Huddinge få svårt att börja påsa.
Huddinges profil. nr3: Markus Kahn, lillebror Kahn leder Huddinges interna poängliga på 10poäng och kommer säkerligen att göra poäng i helgen. Tillsammans med sin bror Mattias och Christian Hellström så är dom hyperfarliga.

Kom i tid, bär orangea tröjor/matchtröjor och sätt en orangefärgklick på tillvaron i hemmahallen! För ingen, absolut INGEN, ska vara nära på att ro på FBI Tullinge på hemmaplan denna säsong.

Som man säger på FIFA08 språk:
This is the season!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0