Balrog - Helsingborg

Var igår och kollade på SSL matchen mellan Balrog och Helsingborg i Botkyrkahallen. Helt ärligt asså, David Blomberg blir inte bättre av att spela brevid Mikael Karlsson. De där Karlsson släpper aldrig boll och försöker slå de svåraste passarna som han kan hitta och det är inte bara något byte då och då, utan det är hela tiden!
Missförstå mig inte, jag tycker han är en grymt innebandyspelare med en jävla teknik, men dra ner på attityden och börja släpp bolljävlen så kanske du får chansen i Landslaget igen. Pinsamt att se Balrogarrangörerna ge honom matchenslirar pris, för det han gjorde var bara att slänga sig, tappa boll, dribbla och skjuta, Hur svårt är det att göra mål i öppen kasse och sen dra iväg en liten fjösare som målvakten reagerar försnabbt på så han missar bollen?. USCH!!!!

Matchens giganter enligt mig
var i Helsingborg Linus Nordgren och i Balrog Markus Palokangas. Två ungtuppar som tar för sig som aldrig förr och gör poäng på poäng, även Daniel Johnsson var riktigt bra för gästande Helsingborg. Enligt mig så borde Linus Nordgren få chansen i tredjefemman eller på bänken i A-Landslaget nu...

Matchen slutade med seger för Balrog med uddamålet efter att Helsingborg fått ett felaktigt mål bortdömt i slutminuten för högklubba. Dommarn valde att ta den enklavägen och dömma bort målet för att det inte skulle bli tjaffs med Demonerna från Botkyrka.
Båda lagen förtjänade 3p så ett lika resultat hade inte varit orättvist i det där läget.

Men det som var grymt kul att se var att Tullingespelarn André Lindman som gått till Balrog. Han fick endast ETT byte på hela matchen. Bytet kom i mitten av tredje perioden och med hans andra bollkontakt så gör han mål. När han kom till bänken igen så vart han bänkad igen.
Men riktigt starkt att kliva in ett byte och påsa direkt.. Mer speltid på ANDRÈ!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0