Toppmöten i ettan och tvåan

Det utspelar sig två riktigt intressanta möten i helgen. Vad sägs om Onyx - Odelberg (Div.1 N) och Tullinge - Farsta (Div.2 ÖS),
I  ett toppmöte i div.1 ställs två nykomlingar mot varann. Onyx tar emot Odelberg och nu ska det avgöras, vem är bästa nykomlingen? Mitt tips ligger på Onyx, hemma plan och med endel klass spelare som Rabi, Sam och Mario (alla fd. Balrog) kommer visa vägen.
6-4 till Onyx låter inte orimligt...

FBI Tullinge tar emot Farsta i Div.2 östra svealand. Serien har varit en fyrkamp, men nu är det tre lag som ryckt i toppen och nu möts ettan mot 3an. Tullinge leder serien en poäng före Huddinge som har Farsta nosande i nacken. Vinst för FBI i helgen gör att Farsta blir av hakade från toppen och det kan bli jobbigt för dom att ta ikapp eftersom de redan mött Huddinge och åkt på en förlust. En till Förlust mot deras andra konkurent kommer nog vara en förlust som tar hårt.
 7-5 till Tullinge ligger bra till hands. MEN räknar absolut inte bort farsta, tror att det här är den matchen som Tullinge kan tappa poäng i och det vore inte bra, Men tror och hoppas på seger för de orangea.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0