Sköna torsdag, hur ska man tacka dig?

Torsdagskvällen bjöd på en match i Div.2 ÖS mellan Tabell 3an Huddinge mot Tabell 4an Bollstanäs. Denna match var livsviktig för Huddinge som låg 6p bakom Tullinge i serieledning. Vid förlust mot Bollstanäs så skulle Bollsta komma ikapp Huddinge och även med största sannorlikhet ligga bakom tabell ettan Tullinge med 9p efter helgen.
Huddinge såg ut att vinna matchen tämligen enkelt och ledde med 4-1 efter halva matchen. Men det är då Richard Malmström sänker sitt eget lag genom att dra på sig en tvåminuters utvisning för Protest mot domslut. Bollsta utnyttjade överläget perfekt och 3minuter senare var man ikapp till 4-4 och man hann till och med ta ledningen med 4-5 innan matchens andra period var slut. Huddinge kvitterade kvickt i andra perioden till 5-5 men glödjen vart kortvarig, Bollstanäs återtog ledningen på några sekunder och höll sedan 5-6 hela vägen till slutsignalen.
Om Tullinge vinner i helgen så kommer det se mycket, mycket mörkt ut för Huddinge.

Fast allt är inte frid och fröjd i Tullingelägret.
Laget är långt ifrån intackt och saknar målvakter som spelare. Man kommer förhoppningsvis få ihop till 10spelare i helgen och iallafall en målvakt då målvkaterna är borta just nu pågrund av olika anlednigar, sjuk, sträckning, brotrest.
Om Tullinge kommer förlora innan Juluppehållet så är det den här matchen de kan komma att ha tufft med. Fast med Huddingeförlust igår så kommer nog Tullingespelarna som kommer spela att gå in med lugn och ro i kroppen.
Tror ändå att Tullinge drar det längstastråt och vinner med 4-6 eller liknande.

Nu var Henke Larsson klar för FC Helsingborg enligt FCH's sportchef. De har en muntlig överenskommelse och Henke kan till och med vara redo för en debut i SSL redan i helgen mot Jönköping. Snacka om karriär svängningar. En spelare som var den stora avgörande faktorn i finalen då Barcelona vann Champions League för något år sedan. Han var även den stora bidragande orsaken till att Manchester Unitde vann Premier League förra säsongen enligt Sir Alex Fergusson.
En sån spelare som skulle kunna bli röstad till president eller kung i Skottland efter hans bedriffter i Celtic.
Tänk er en sån spelare i våran "lilla" sport!... Ja ni, jag vet inte om jag ska vara glad eller ledsen.