PR-Henke


Henke Larsson under gårdagens (torsdagen den 13/11) träning med FC Helsingborg

Då var alla rykten bekräftade...
Allas våran Henrik "Henke" Larsson har tränat med SSL-Laget FC Helsingborg. Låter helt osannolikt att en spelare som har en meritlista med bland annat Champions league guld, La Liga Guld, Skottskt liga guld och ett VM-Brons ska börja ägna sig åt våran sport som är så pass liten i världen. Henke har spelat innebandy tidigare innan han vart en stor fotbollsstjärna. Han var med och kvalade till Elitserien på den tiden och han sägs ha sagt att han tycker innebandy är galet kul.
Sen får man fråga sig varför Kent Göransson skulle hålla en plats till VM-truppen öppen för Henke? Visst, största stjärnan i serien om han skriver på för FCH, men landslagsklass håller han väl inte? Fast med den idrottsmannen vet man ju aldrig. Har sett han som en av mina absolut främsta idoler i fotbollen, och nu har han börjat träna i ett SSL-lag, helt overkligt! Okej om han ville lajja lite med sina vänner i div.4 eller något. Fast SSL, fan va innebandyn kommer få ögonen på sig framöver!
Han kanske kan ringa in Belletti, Ronaldinho, Messi, Ronaldo, Roony, Tevez eller varför inte Gudjonsen till Helsingborg så alla lag dom möter tappar hakan och blir helt stissiga. Då kanske FCH kan börja vinna iår?

Helsingborgs intresse av Henke är ju absolut ett PR-jippo utöver det vanliga. Och det kan leda till negativa tankar om sporten dessutom. Folk kanske börjar tänka, vad är det för dålig standard på SSL om Henke som inte spelat innebandy på 15år ska platsa?
Men jag tror bara att det innebär det motsatta, mer inslag i tv och artiklar i Tidningen. Dessutom kanske utländska tidningar kommer skriva om karriärbytet han gör och pressentera sporten för en ny målgrupp!

Här är en film på Henke Larsson när han tränar med FC Helsingborg:
http://hd.se/sport/2008/11/13/larsson-aer-vaelkommen-till-fch-om/

Go Henke! Go Helsingborg!




Innebandymagazinet.se är världesledande i nyhetsrapportering. Men nu har damserierna fått en egen sida med nyhetsuppdatering.
http://www.ladiesedition.se

Lägg gärna till i favoriter ni som älskar sporten.

Kommentarer
Postat av: johan

är det bara jag som tror att det inte är bra för innebandyn att henke börjar lira (om han nu gör det)

alla kommer komma med komentarer som "innebandy är skitlätt, vem som häst kan lira om henke klarar av att gå in i ssl direkt"... kommentarerna och den så kallade tron på sporten kommer sjunka reält...

2008-11-21 @ 23:27:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0