Pinsamt Ackers!

Förra säsonges sista match gör ackers mål 19.59 i sista perioden och lyckas då med det målet att hålla sig kvar i ettan på Tullinges bekostnad. Iår går Tullinge som tåget i Tvåan och har raka spåret upp till ettan igen om man fortsätter som man gjort. Medans Ackers inte tagit en poäng i ettan iår och där styrelsen säger att man redan nu räknar med att spela tvåan nästa säsong. HALVA SÄSONGEN ÄR INTE ENS SPELAD! Vad är det för inställning om man får fråga?!

Fel lag åkte ur ettan förra säsongen och det har jag sagt ända sen det hände!

VIsserligen har man tappat en del spelare. MEN man har fått tillbaka Kjellgren från  Helsingborg tillexempel och man har kvar en hel del från förra säsongen.. Man borde hur som hels kunna ta 10p denna säsongen. Annars kan de lika gärna börja om i 2an redan nu om det skulle gå.
Det är pinsamt att man redan innan halva säsongen gått har siktat in sig på att åka ur. Det man kan göra istället är att utnyttja att lag kommer underskatta dom och börja plocka lite poäng genom att spela tok deff och sedan kontra in lite bollar.


Så skärpning nu Åkersberga!!!!


Kommentarer
Postat av: Micke // Åkersberga

Hmmm..du verkar inte ha koll på vem som säger vad. Sitter själv i styrelsen och INGEN i styrelsen har sagt att vi räknar med att åka ur ???. Vi är självklart mkt besvikna över det magra poängplocket i år och inser det prekära läget. Men det är ändå 13 omgångar kvar och allt kan hända ännu. Inte förränn det är helt kört även i praktiken så kastar vi in handduken.



Undrar om det är ngt lag i div 1 som tappat fler spelare till SSL de sista åren ? Bara i år så har vi tappat 3st (Kjellgren, Westerlund, Lindgren) och på dom 4 sista åren har vi tappat 9st spelare till SSL utan att räkna med hemvändare P.Kjellgren. (2st Samuelsson, Svensson, Lydecker, Stanley, Mattsson, Westerlund, L.Kjellgren, Lindgren).



Har svårt att se ngt lag klara ett sådant tapp av spelare utan en reaktion!

2008-11-21 @ 16:20:37
Postat av: Mackan

Enligt Innebandymagazinet så har en person i styrelsen gått ut och sagt så i en intervju... Men men..



jag säger inte att ett sådant tapp inte bör ge reaktion. Det är självfallet! Men att inte ta en poäng på 9omgångar är under all kritik och det tycker väl de flesta inblandade också??



jag hippas verkligen att ni kan skärpa er och komma tillbaka, för att det är bra med sthlms lag i ettan.

2008-11-21 @ 20:16:11
Postat av: Micke // Åkersberga

Vad jag kan se så är det tränaren som uttalat sig och inte styrelsen, och får vi tro Christer så menade han inte så som det formulerades. Vad han menade var att det "kanske" blir bra ändå på sikt OM man nu skulle åka ur. Att få ladda om i tvåan och skapa självförtroende igen för att sedan satsa uppåt igen. Och alla runt herr laget gör precis allt man kan för att slippa degradering, tro inget annat. 0p är inget annat än ett jätte misslyckande, helt klart.



2008-11-22 @ 09:13:05
Postat av: Kalle

Hade man tur eller när klockan ståg på 59.59 i matchen (3peridoen 19:59, jå de hade dom.Men den har säsongen har turen gått till ett annat lag.

2008-11-24 @ 16:58:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0