MEDIA FÖR I H*LVETE!!!

Jag blir så j'vla förbannad när man sitter på jobbet och lyssnar på radion där Anders Timell sitter och säger att han önskar innebandyn ska självdö ochså vidare. Bara för att Henke Larsson ska spela med FC Helsingborg så går det tydligen att klackan ner på allt i sporten. Han påstår att man inte kan följa sporten via tv?.. men vänta lite, var det innebandyn som vart listad si en av de bästa tv-sporterna nydligen? Sen är det väl betydligt svårare att hänga med i en BANDY-match där bollen är mindre än en innebandyboll och spelas på en fotbollsplan där man inte ser mer än när spelarna åker runt? Det är f*n svårare att följa formel1 eller stcc på tv för att man ite får en helbildsblick på det hela.

Sen vad är det för argument Timell och Expressen drar till med: Innebandyn har så dålig standard så att till och med Tennis landslaget slog sjävlaste innebandylandslaget. 
Mitt svar på det: JA för 22år sen!!!!! (2november 1986)... Då var innebandyn bara en bollsport i skolgympan och utövades av 10 000 spelare runt om i hela sverige om ens det. Nu är det 120 000 spelare i sverige och bredden är mycket större än vad de förstår!!!!
Kan lova att tennislandslaget skulle åka på pumpen med 20/40-0 mot landslaget idag!!! Vill ni slå vad om det eller?
Eller för att göra det lite jämnare. släng ihop ett lag från div.1 och div.2 så kommer dom åka på pisk med 20/40mål!!!!!!

Sluta upp och klaga på sporten för att den är Sveriges NÄST STÖRSTA idrott och den STÖRSTA inomhus idrotten. Det är bara fotbollen son är före i antal utövare!!!

Tycker mer om Sportbladets journalist som skrev en betydligt bättre artikel i dagens utlaga!

// Mackan

Förresten!
Är det någon som vill hjälpa mig att sätta ihop tennislandslaget mot innebandylandslaget med Timell och de andra sportjournalisterna på läktaren så ska dom få se hur kassa dom är på att bedömma en sport i dagsläget!

Kommentarer
Postat av: P_elle

Det är faktiskt drygt 22 år sedan innebandylandslaget förlorade mot tennislandslaget med 2-1, närmare bestämt den 2 november 1986. Dessförinnan hade de vunnit två matcher.

2008-11-21 @ 16:07:22
Postat av: Czitrom András

Hej Marcus,



Ta och lugna dig lite...

IB kommer att överleva även Anders Timell och andra skrönjournalister. Tro Mig.

Sedan den där "tennismatchen" som de vann mot oss.

Varför ta så stor vikt vid en förlust för ett PR-jippo som gick ut på att LURA Massmedia att överhuvud taget skriva om oss. Hade vi spöat häcken av tennisen hade vi bara fått någon vanlig notis, - SIBF lyckades med sitt uppsåt.Tro Mig!



2008-11-21 @ 16:46:52
URL: http://andrasczitromfloorball.blogg.se/
Postat av: ^^

Haha lätt. Men Timell har alltid klankat ner på innebandyn, han gjorde det tidigare i år också.



Men vad ska man säga om en Djurgårdare vars bror är AIK:are.

2008-11-22 @ 15:40:36
Postat av: Ante

HAHAHHAHAH jävlar vad arg du vart. 1-0 till Timell

2008-11-22 @ 22:36:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0