Christian Hellström

Kedjeparet Karlsson - Blomberg har levererat poäng efter poäng varje match under suprligan och nu spricker den duon. Blomberg är skadad och Karlsson behöver en ny lekkamrat, På bänken har man bland annat en ung bollkonstnär med sjukaste speeden på benen som hämtades från förra årets Div.1 lag FBI Tullinge, André Lindman.
André har fått begränsad speltid i Balrog under sin första del i SSL men har ändå gjort mål på sina chanser han fått. Han fick ett byte mot Helsingborg medans Talme fixade sin klubba, och vipps så hade André gjort mål i sin andra bollkontakt.
Sen har Balrog några av Sveriges absolut bästa 92or och framför allt några av sveriges bästa 91or i Huddinge som de sammarbetar med.

Nu såg det ut som om det öppnades en lucka för André eller någon av de andra att få chansen från start. Men icke sa nicke, Balrog tar in sin gammla super stjärna Christian Hellström som är en av sveriges absolut bästa genom tiderna. Han har spealt i Huddinge i div.2 under två säsonger och denna säsongen har han inte imponerat alls. Han kändes stel, lojj och trött. Fast tekniken har ju kvar i klubban måste man säga.
Nu gör han comeback (IGEN) och snor en plats för de som ska utvecklas. Det här blir jag bara irriterad på, för att istället för att ge någon annan en chans att få erfarenhet så sattsar man på en gubbe som inte har viljan att träna det lilla extra, inte har suget på att bli bäst i sverige och framför allt är han så pass mycker påväg ner i Korpen så att man blir rädd.



Skärpning Balrog!

Balrog påstår att de sattsar på framtiden och så vidare. Skitsnack! hur kommer det sig att de yngsta och mest lovande spelarna har alla dragit från Balrog? Till exempel, Mario Micalizzi, Sam Jonsson, Rabi Kahlaji, Karl Lundin och nu senast Rickard Berg, alla dom drog från Balrog till Onyx för att få speltid och utvecklas ännu mer.
Det är inte rätt metod för att utveckla innebandyn som Balrog andvänder.

Sen behöver man inte göra som Järfälla och ta in hur mycket juniorer som helst, för det kommer aldrig fungera. Fast man kan bygga en 70-30 situation på de som spelar eller liknande. Man måste våga ge dom yngre chansen! Ta AIK som ett prakt exempel, Ron SJöblom, Niklas Ånmark, Christoffer Svanemar, Sebastian Myrbäck, Linus Blomqvist, Wilmer Viinamäki. Eller varför inte sjävlaste Warberg som spelar på Daniel Falk och Simon Nilsson. Västerås spelar på flera juniorer där Rasmus Enström är den mest namnkunniga. Caperio Täby spelar med Rasmus Sundstedt, Filip Urwäder, Linus Jämtdal och Oscar Norrman.

Jag tror iaf på framtiden, gör ni?

Kommentarer
Postat av: S.Flöjt

stabilt inlägg.....

föryngring behövs inte som jag skrev förut dessa, bumerang-spelare som gör comeback år efter år....

seriös sport, nja...

2008-11-18 @ 17:50:21
Postat av: S.Flöjt

glömde min adress...

2008-11-18 @ 17:50:50
URL: http://www.metrobloggen.se/larae
Postat av: Anonym

balrog är en riktig skitförening när det gäller att satsa på sina egna spelare. det gäller även på damsidan. hela juniorlaget har fallit samman för att de inte tar tag i sina egna medlemmar utan tar folk utifrån.

2008-11-18 @ 20:29:27
Postat av: Fabian

Tycker Storvreta är ett bättre exempel på att lyfta fram de unga än de du nämt ovan. Tre killar födda på 90-talet spelade alla förrförra matchen och två spelade och en på bänken i senaste. Spelare från egna leden (Staffan Jacobson och Jesper Berggren) var inte gamla när de fick komma upp i a-laget och Vretas 88:or med Joel Kanebjörk i spetsen har varit uppe några säsonger redan...där tar man vara på framtiden!

2008-11-19 @ 16:13:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0