Sömnlös och rekord

Usch, gulgägga i ögonvrån och ett skrikande ljust väckarklocka pip i öronen och det är alltid lika irriterad varje gång. Fast idag var det nog värre än någonsin!
Jagg hade somna för första gången sen fredags natt, jag har nämligen legat sömnlös sen den fruktansvärt tunga förlusten 19.59 av sista perioden i den sista matchen för säsongen. Jag vet inte hur fan det kunde hända och jag förstår inte att det har hänt. Allt vart bara helt svart efter allt sket sig och har inte mått så dåligt på länge!

Tror inte det går att beskriva med ord hur otroligt jävla illa jag mår!

Man får helt enkelt bara fokusera på någonting annat just nu så får man ta smärtan efter hela säsongen istället. Så nu är det bara Mitt I Cupen GULD (fd.  St Erikscupen, "sanktan") som gäller!
Fick chansen att rädda helgen lite granna redan på Söndagen då vi hade Juniormatch. Vi är redan klara seriesegrare där så slutspel och allt är säkrat men det var skönt att Piska Odelberg iaf. Fast det var en sak som hände den matchen som måste vara historiskt i innebandysverige.

3e perioden:
19.57     11-9   André Lindman    ass. Marcus Magnusson
19.58     12-9  Marcus Magnusson  ass André Lindman


En sekund mellan våra två sista mål i protokollet. Helt sjukt att vi hinner med så mycket som vi gjorde på den korta tiden.
Egentligen skulle klockan stå på 19.54 MEN klockan stannades inte föräns 19.57, så seketariatet höll klockan 3sek så egentligen är det 4sek mellan målen.  Fast ändå, det är helt galet...
image41


Kommentarer
Postat av: Anonym

Mackan, Mackan din lilla smörgås macka. Det hade kanske varit historiskt om det andra målet hade kommit med 1sek direkt efter det första. Nu var det dock så att det andra kom 4 sek efter första.. OCH DET ÄR IÍIIINTE HISTORISKT!!!!!!

p.s. Hade det funnits en ritning om någon annan nätat?

2008-03-07 @ 16:43:14
Postat av: Anonym

ja men det står ju 1 sek på pappret...och det är väl det som räknas?!?!

2008-03-09 @ 19:20:23
Postat av: Mackan

Självklart hade det de! Som sagt, historiskt är historiskt =)

2008-03-10 @ 11:41:32
URL: http://innebandyklubban.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0