Fotbollsturnering för Innebandylag

Det bör hända något som gör att innebandyn hålls vid liv under sommaren. Man kanske uinte behöver hålla på med endast innebandy men det hade varit kul om man kunde skapa en 7manna Fotbollsturnering eller liknande för endast innebandylag under en helg på sommaren.

Det här är helt taget ur luften men hade varit kul.

Varje distrikts div.1 och div.2 lag som vill vara med får kvala sig till slut turneringen där SSL Lag väntar. Bara för att SSL lagen spelar i högsta ligan betyder det inte att de e bäst på fotboll men det är för "PR" de ska vara direkt kvalificerade.

Tex.
Stockholms Div.2 lag spelar en serie med en match (2x10) mot varje lag i serien.  De 2bästa lagen går vidare till nästa kvalserie där div.1 lagen går in i turneringen. Där spelar alla mot alla och de två bästa lagen går vidare till huvudturneringen någonstanns i sverige med många gräs planer.

32st lag spelar i hudvudturneringen. Endast 11spelare + två tränare får registreras på matchprotokollet. Man får byta ut spelare mellan kval omgågarna men inte I sjävla serien eller slutturneringen.

Matcherna spelas på MINST 4st planer, helst skall det vara 8st planer så att varje grupp har en egen plan.
efter varje omgång i gruppen är det 10min vila. gruppen spelas klart på förmiddagen. på eftermiddagen är det slutspel med start av 8delsfinaler. sedan kvart, semi, bronsmatch och final.

Kanske är jätte komplicerat. Men hade hur som helst varit galet kul!

// Marcus


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0