Svenskt uttågande

Jag vet att det är många som begär Lagerbäcks avgång efter en sådan bedrövlig avslutning på EM 2008. Där är jag berädd att hålla med. Visst han har tagit oss till 5raka mästerskap och visst, bra jobbat! MEN som han coachade idag är det inte aktuellt att han ska stanna kvar.

Sverige liggerunder med 1-0 efter första halvlek. Ryssland totalt krossar svenska försvaret tackvare att mittfältarna ligger på tok för långt ifrån backarna. Zlatan går runt och pillar sig i navlen och joggar då och då och vägrar sammarbeta med Henke känns det som. Inför andra halvleken krävde jag 3st byten här hemma i soffan, in med Källström, Allbäck och Sebbe Larsson. Sen direkt i andra hör man att de tre ska upp o värma... MEN när klockan passerar 70' så säger Lagerbäck till Källström att han ska in om 5min. HUR I HELVETE KAN DET TA 30min att byta in el spelare när ingenting fungerar! Inte nog med det, han väntar ännu 15min innan han byter in Allbäck. Och det där tredje bytet kommer aldrig och det är så jävla illa!!


FY FAAN!

Kommentarer
Postat av: Anonym

varör ska lagerbäck avgå?!?! han gör det han ska, han tar oss vidare till mästerskapen och tar oss oftast vidare från gruppspelen i mästerskapen.

och sedan att det blir en plattmatch där ingen av spelarna spelar bra betyder inte det att lagerbäck gör ett dåligt jobb, han kan inte råför att spelarna slår bort varenda passning dom får....



visst du har rätt med bytena, och han skulle kunna göra iallafall 2 byten i paus, 3 byten är för tidigt att göra i paus ifall någon blir skadad eller inte kan fortsätta, det går inte att spela på en man minder när man jagar.



men du är helt ute och cyklar när du säger att han ska avgå....

2008-06-21 @ 12:54:48
Postat av: Anonym

och dessutom är vi inte ett av de bästa lagen i europa...vi ska inte vara i toppen och slåss om guldet vi har alldeles för sal trupp för det går inte att leva på en spelare

2008-06-21 @ 12:57:06
Postat av: Mackan

Man kommer aldrig få svar på hur det hade gått om man spelat med källström och svensson istället för Daniel andersson på mitten.



Jag anser att under de här 10åren han varit förbundskapten har gjort ett bra jobb som tagit sverige vidare 5gånger. MEN någon gång av dom 5 måste man ta sig längre än första rundan i ett slutspel.

Det var nära för fyra år sen mot Holland, torsk på straffar.



MEN in med en ny med nya idéer som kanske kan ta sverige en nivå extra. Känns som om Sverige är sonderlästa i mästerskapen. Långboll på zlatan och sätt ner på henke... Asså vi behöver nya idéer...

In med, Stuert Baxter eller Roland Nilsson. Gärna Rickard Norling.=P

2008-06-23 @ 08:43:04
URL: http://innebandyklubban.blogg.se/
Postat av: Anonym

ja det är sant han måste börja chansa lite...vi torskade mot holland i kvarten för 4 å¨r sen;)

2008-06-24 @ 18:47:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0