Boll o klubba samt INFO

Imorgon så är det dags för första träningen med boll och klubba för denna säsong
. Denna träning har fokus på att visa laget för de nya tränarna så de ser ungeför vart dom har oss och kan därifrån utgå i jakt efter eventuella nyförvärv som kan behövas eller kanske tvärtom, ta bort spelare ur truppen. Självklart tror jag inte att allt basseras på en ända träning men det är väl bra att det får veta hur det ser ut ungefär.
None

Själv har jag längtat något så fruktansvärt på att vi ska börja lira igen. Vissa känner sig trötta på bandyn, men jag blir fan aldrig trött på de! Kanske less under en kväll, men dagen efter så är man lika sugen på att dra ner och träna eller spela match igen.
Faan, nu börjas det vattnas i munnen. (Eller inte ordagrant utan mer betydelsen i meningen)


Vissa frågor som ställdes i slutet av förra säsongen i FBI Tullinges trupp:

Nya tränare?
En ny tränare och en ny lagledare är klara.

Ny sportgrupp?
Håller på att bildas, ett mycket trevligt namn har landat där redan. Dick Lovén.

Ny sjukvårdare/massör?
Detta sägs vara påväg. Men ingen är ännu klart.

Ny klubbsponsor?
Vi kommer lämna Blast och vad det blir nästa år är inte klart ännu, men de är i diskution.
Senaste åren har det varit Fatpipe, Jolly och Blast... Vad blir det här näst?

Försäsongsträning?
Startade redan i mitten av maj. Två erfarna fystränare är intagna för att se till att vi orkar mer än någonsin. 3dagar i veckan är schemat.

Detta ser mycket bra ut inför säsongen. Hoppas att alla förhoppningar kan slå in innan säsongstarten. Snart dyker väl spelprogrammet upp också. Det ska bli grymt intressant att se!


För egen del ser det ut som om att jag blir kvar i FBI Tullinge. Det verkar vara en seriös och helhjärtad sattsning och jag är villig att ge allt och lite till för att få upp oss till Div.1 igen, det är där vi hör hemma! Dessutom är truppen så extremt sammansvettsad och vi har alltid kul på träningar och i omklädningsrummet. Så det är en ära att få vara en del av laget.
Lång väg att vandra men vi ska fram!

Sen får man inte glömma att det är ett Junior-DM som vi ska vinna också. semifinalförlust mot Älvsö AIK förra säsongen och nu är vi ute efter revanch. Sista matcherna som juniorspelare blir DM och det ska bli ett gladt avsked när vi har medaljerna runt halsen.

// Mackan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0