Poängligan i VM

Här är poängligan från A-VM:

1.Fredrik DjurlingSverige611415
2.Willy FauskangerNorge58614
3.Henrik TalmeEstland541014
4.Rickie HyvärinenFinland66713
5.Emanuel AntenerSchweiz621113
(Placering, Namn, Land, Matcher, mål, assister, poäng)

Fredrik Djurling vann tillslut poängligan och vann åt minstånde någonting åt sverige detta VM.
Balrog's egna Henrik Talme kom 3a i poängligan i sin VM-Debut för Estland. En del har velat haft med honom i Svenskalandslaget några gånger men han har aldrig blivit uttagen till A-landslaget i Sverige så han valde spel med Estland detta VM tillsammans med fem andra Stockholmare. Vilket nu ledde till en bronsplats i Poängligan i A-VM, fast för Estland blir det att kvala för att hålla sig kvar i A-VM nästa gång det beger sig, då i Finland 2010.



Visst är det märkligt att det helt plötsligt vart världens rubriker i tidningar, radio och TV bara för att Sverige Förlorade VM-Finalen. Om Sverige hade vunnit så hade de fått ett standard meddelande på radio, tv och i tidningarna.
Nu när Svenskarna förlorade så vart innebandyn het i media.
Kom igen Sverige, vi lägger oss och åker ur A-VM näst gång, då kanske vi får en egen studio för tv-sändningarna i B-VM.
För att Damernas EM i handboll har 3st direktsända matcher per dag och dessutom en helt egen studio med paus och införsnack. Hallå!!! Sverige är inte ens med i halva turneringen innan de åker ur, snacka om att sattsa på fel sport i TV!
TV-Publiken under Innebandy VM fick nöja sig med en snabb pressentation från kommentatorerna innan matchen och reklam i pauserna. Sen efter slutsignalen så bryter man sändningen mitt under Matchenslirare prisutdelning och innan ens Bucklan och medaljerna är utdelade.
Less på sånt alltså!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0