Sverige - Italien 18-0

Svenskarna demolerade Italienarna med hela 18-0 idagens premiärmatch. Kanske inte ska dra för stora växlar av det hela eftersom att Italien kommer komma i botten i gruppen och ligger ljus år bakom Sverige i utvecklingen.

Att Gillek blev matchens lirare och att Ramsin startade i kassen kommer nog ändras på när det väl drar igång imorgon mot tjeckien. Dock tycker jag att Ramsin har varit hetare ön Sjögren senaste tiden, men Gillek kan gärna gå åt sidan. Han levererar vara mot B-nationer känns det som.

Snart är första dagen till ända med massor av resultat som skall summeras.
Återkommer senare underkvällen när de resterande matcherna är färdigspelade.

Välkommen då!


Lite bilder från Sverige - italien och Estland - Schweiz


   
   

Kommentarer
Postat av: jagr

jag tycker också att Ramsin ska stå istället för Sjögren. Släpp Lagerbäck coachningen och låt den bästa och hetaste av dem spela. Eller hur?

2008-12-07 @ 00:33:44
Postat av: Strellan

Tror att Sjögren startar mot Tjeckien men när väl semin börjar så kommer Ramsin ha övertygat så pass mkt på vägen dit att han kommer att stå där. Vad gäller Gillek så får du inte glömma av att han öste in poäng ifjol när han fick lira med en landslagsspelare i JIK. Han är en fullgod ersättare ifall nån i första eller andra femman behöver kliva av. För i semin och finalen kommer vi ju mestadels ändå rulla på två femmor.

2008-12-07 @ 09:15:06
URL: http://innebandy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0