"Lejdis Najt"

Då var den andra upplagan av "Lejdis Najt" över för detta år och det vart en ännu större succé denna gången än förra året. Lockade en del föräldrar ner till hallen och över 70 tjejer mellan åldern F96 till Dam deltog och gjorde kvällen till en rolig och innebandyfest.
Kvällen började med att ALLA spelare delades in i 6 olika lag med mixade åldrar. Varje lag hade en damlags-spelare som ledare och de tävlade mot varandra i en mini turnering på helplan i 8minuters matcher.
Det segrande i serien fick sedan spela en Grande finale i slutet av programmet.
Efter seriespelet så lottades det ut 6platser i en strafftävling för mammorna på läktaren däör man kunde vinna fina priser.
Direkt efter det så var det dags för Grande finale där det segrande tjejlaget fick möta ett ihopplock av ledare i förreningen. Matchen spelades i 2x7minuter och ledarna vann med 14-1.

Allt avrundades med en priscermoni med massor av olika priser för spelare och icke spelare.. tex: årets slöhög, snyggaste dragning, glappkäft, snyggaste skottet, bästa målvakt och liknande..

En innebandykväll som vart väldigt uppskattad hos alla tjej och damspelare som deltog.

Jag har varit med och arrangerat detta två år i rad nu och ser fram emot ett tredje år nästa säsong. Alltid att lika kul att se glädjen på planen mellan de yngsta som är med och de äldsta.
=)



Imorgon är det VM-premiär och har ni inte tippat matcherna på min tippsida så är det dags att göra det. Länken hittar ni bland länkar på höger-spallten.

// Mackan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0