Div.2, VM-Semi, el classico

Sankta Lucia, ljusklara hägring, sprid i vår vinternatt ljus av din fägring. Det all lucia sång som får komma fram här idag för idag är det så mycket bra matcher att kolla på. Först var det FBI Tullinge mot Täby i Div.2 östra svealand. Ett Täby med Rasmus Sundstedt, Oscar Norrman, Filip Urwäder bland annat med från SSL-laget. Nu är det första VM-Semin mellan Finland och Tjeckien inför kanske 10'000 på läktarna. Direkt efteråt är det dags för andra Semifinalen mellan Sverige - Schweiz. Dock är det inte det här som är höjdpunkten för dagen, utan det är "El Classico"!

FBI Tullinge leder nu Div.2 östra svealand med 8p föra både Huddinge och Farsta. Farsta vann idag mot Huddinge med 6-5 i Sudden efter att ha utmannuvrerat storstjärnorna från Balrogs SSL-lag. Tullinge hade det tufft hemma mot täby men har man en superstar i laget så har man. Alexander Wallberg gör 6p på de första 6 målen och leder laget till en 8-4 seger.

Just nu spelar Finnarna ganska konstigt, de tar lixom inte tag i matchen som de borde göra. Tjeckerna gnuggar på så fort de får möjlighet och är absolut inte ofarliga.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0