Västerås tog sig i kragen!

Gårdagskvällen den 10/10-07 satt nog hela Upplands Väsby och höll andan. GAIK Väsby ledde nämligen med 6p över Västerås inför gårdagens match som avslutade omgång 4, Västerås - Lillån. GAIKen har en match mer spelad än Västerås och avståndet kan krympa till 3p om VIBF gör som dom ska. Fast förlust för Västerås mot Lillån och GAIK skulle leda med 6p före storfavoriterna redan efter 4omgångar. Nu vart det inte riktigtt så, Västerås vann ganska komfortabelt med 7-3 på hemmaplan inför 350åskådare och ligger nu Västerås 3p bakom GAIK och är nu med i toppen och slåss.

Åkersberga tvingas till tränarbyte när deras nuvarande tränare flyttar från Stockholm. Vet inte om det är något negativt eller positivt för Ackers, dom har endast tagit EN POÄNG på fyra omgångar och det var i premiären mot Örebro. Örebro matchen förlorade man i Sudden tillslut men hur som helst. Förhoppningsvis skärper Ackers till sig och börjar plocka lite poäng, för att det skulle vara förjävla tråkigt om man var tvungen att se ett av de tre orangefärgade lagen åka ur ettan. (Åkersberga, FBI Tullinge och IBK Handen = orangefärgade lagen)



Resultat från gårdagen:

Damernas Elitserie
Karlstad IBF - KAIS Mora   1-3 (0-2, 0-1, 1-0)   Skott: 26-26

Karlstad lyckades inte plocka de första poängen för i år och det innebär att Mora gör det istället. Mora åker hem till Dalarna med sina tre första färsla poäng för säsongen.

Herrarnas Div.1 Mellersta
Västerås IBF - Lillån IBK    7-3 (3-0, 2-1, 2-2)   Skott:  35-19

Västerås gjorde det som behövdes för att vinna matchen och inte tappa mark mot GAIK Väsby. Christan Mattsson stod för 2p och har nu gjort 9p på 4matcher. Fast ännu är han 6p bakom Örebros Christan Kjellman och GAIKens Andreas Fridner som gjort 15p vardera på 4matcher.



Till sist vill jag bara vädra en liten fundering kring S:t Erikscup Finalerna förra säsongen som filmades och kommenterades av en tv-kanal. Samtliga finaler i alla åldersgrupper skulle sändas i i eftersändning en vecka efter finalerna. MEN snart ett halv år efter finalerna så har fortfarande inte matcherna kommit upp på hemsidan. Det är bedrövligt, framförallt när de inte ger en förklaring. De ända man fått veta är att det var tekniskt strul i ungeför 3månader, sen försvann allt om Web-tvn... Förklaring krävs!


Allt för idag. släng gärna in någon kommentar eller liknande. Alltid lika kul!
Hörs imorgon!
// Mackan #26

Kommentarer
Postat av: Anonym

fan, du är inte helt okej asså..

2007-10-11 @ 22:24:18
Postat av: Anonym

varför är han inte? "/

2007-10-11 @ 23:33:40
Postat av: therese

bra och roliga inlägg att läsa. =) Du tar upp allt man behöver veta. Ses imorgon

2007-10-12 @ 09:10:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0