Såååå viktigt!!!!

12.57 var klockan när vi sprang in i ett nedsläckt Tullingehallen genom en rökridå. Musiken pumpadeoch publiken var på g, men framförallt så var vi så sjukt hungriga på 3p! IBK Handen som stod för motståndet denna dag var även dom hungriga, men frågan skulle visa sig vara, vilka är hungrigast?

FBI Tullinge  vs  IBK Handen   (Div.1 mellersta)

Första perioden
stod och vägde fram och tillbaka inga riktigt farliga målchanser förutom lite kaos framför vårat mål i en boxplay situation som ledde fram till en ribbträff. Annars var det en period som ingen ville vinna känndes det som eller rättare sagt, ingen ville förlora den. Första akten slutar 0-0 och det ser ut att bli en ganska tråkig tillställning.

PANG sen var det dags för andra perioden och direkt tar vi greppet. Vi för spelet och skapar chanserna vilket resulterar i ett skönt lednings målv av Micke "Direktören" Deresjö, PÅ VOLLY. Inte för att jag frågasätter hans förmåga, men jag har inte sett något i den stilen sedan Z. Zidane gör avgörande målet i Champions League finalen mot Bayern Leverkusen. Okej, nu satt den inte i krysset, men faaaan vilken pondus och vilja den bollen satt, den skulle bara in! Allt känns stabilt, vi spelar totalt ut Handen och dom känns aldrig farliga om jag ska vara ärlig. Tiden rullar på och våra chanser blir mer och mer, och vi radar upp två ribbskott tätt efter varandra. Nu kunde vi inte släppa den här matchen, vi har den helt under kontroll. Fast aa, Pang Pang och Pang så stod det 1-3 (!) istället. IBK Handen gör 3 mål på 3minuter utan att kännas heta. Vet inte om det är dåligt av oss eller bra av dom, fast det kan vara en blandning av de båda.
Denna period vinner vi spelmässigt, men handen gör 2 mål mer och ställningen är 1-3 inför sista perioden.

"HIT MED NYCKLARNA TILL OMKLÄDNINGSRUMMET", detta var Micke Deresjös ord efter 5min i  tredje perioden. Vi är verkligen glödheta inne på plan och då måste Direktören (Micke Deresjö) på muggen och björna. Någon skit nödigare innebandyspelare har jag inte skådat med egna ögon! När han kommer tillbaka så står det 2-3, det var Gustaf Ericson som gjort en kasse medans Dirren var och bomba på en helt annan plats. Samma Ericson gör kort där på 3-3 assisterad av brorsan Jacob åter igen. Nu ångar vi på och nu kan ingen stoppa oss! Exakt så tänkte vi och någon minut senare så gör NY INSATTE André Lindman 4-3 assisterad av Henriksson. Hallen kokar och vi är verkligen på gång. När det ät mindre än en minut kvar får vi utvisning. IBK Handen plockar keepern och spelar 6mot4. Men inte så länge till, för att dommaren plockar en till av oss från banan så vi får spela 3mot6 när det är 10sekunder kvar. MEN vi lyckas reda ut stormen och tar den första trepoängaren iår!

Faaan va viktigt!

image1

Saker att ta upp efter matchen:

- Direktören

springer iväg och björnar mitt under pågående tredje perioden.

- Gurra spelar PLUS första gången den här säsongen, +1 -0.

- André bänkar från start MEN kommer in och avgör i mitten av tredje.

- Jocke - Jacob - Gurras lina gör en grymt bra match idag

- Jimmy gör säsongen bästa match i kassen och har nu börjat vandringen tillbaka till toppformen.

- Hjertsson skadar tyvärr foten i slutet av matchen, förhoppningsvisär det ingen större skada.

- Axelsson hållet sin trend med utv. varje match. Denna gång 3x2min.

- Runt 200st i publiken idag.

Västerås  vann sin match idag mot Åkersberga medans GAIK Väsby tappade poäng för första gången. Detta innebär att Västerås ligger på samma poäng som GAIK och Hässelby som är nya serieledare.